Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD elektro

Garmin Approach Z80

Zobraziť katalóg
Garmin Approach Z80
Laserový diaľkomer – golfový GPS, zobrazenie farebnej mapy ferveje a greene v zornom poli, presnosť až 20cm pri vzdialeností do 320m, optický stabilizátor obrazu, predinštalované mapy viac ako 41 000 golfových ihrísk
Kód:  PPappz80 Produktové číslo:  010-01771-00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Approach Z80 Predaj skončil

Garmin Approach Z80

Garmin Approach Z80 predstavuje revolučný laserový golfový diaľkomer so vstavaným GPS a presnosťou až 20 cm pri vzdialeností do 320 m. Funguje ako klasický laserový diaľkomer, avšak po zameraní cieľa v zornom poli uvidíte nielen laserovo meranú vzdialenosť na cieľ, ale aj podrobnú farebnú mapu ferveju či greenu, ktorá je doplnená o dôležité vzdialenosti na ihrisku, ako sú prekážky, layupp, začiatok a koniec greenu či dogleg. Diaľkomer sa vyznačuje perfektnou presnosťou, ponúka 6-násobný zoom, stabilizáciu obrazu a vďaka vstavanému GPS zobrazuje v zornom poli mapu golfového ihriska, ktorá je načítaná z predinštalovanej databázy viac ako 41 000 golfových ihrísk, medzi ktorými nechýba viac ako 100 ihrísk českých. Garmin Approach Z80 je skvelým pomocníkom pre rekreačných aj profesionálnych golfových hráčov, ktorí chcú zdokonaliť svoju hru a užiť si ju na maximum.

Kľúčové vlastnosti laserového diaľkomeru Garmin Approach Z80

  • Revolučný laserový golfový diaľkomer Garmin Approach Z80
  • Garmin Approach Z80 so vstavaným GPS modulom
  • S presnosťou až 20 cm pri vzdialenosti do 320 m
  • Zobrazuje podrobnú farebnú mapu ferveju či greenu
  • 6 × zoom a stabilizácia obrazu
  • Predinštalované databázy viac ako 41 000 golfových ihrísk
  • Funkcia PIN POINTER zobrazuje smer a vzdialenosť k jamke aj cez prekážky
  • Funkcia PLAYSLIKE DISTANCE prepočítava vzdialenosti pri hre do kopca alebo z kopca
  • Veľmi ľahký a odolný
  • Farebné vyhotovenie: čierno-biele

Vzdialenosť k cieľu aj na začiatok greenu

Garmin Approach Z80 jednoducho zameriate na cieľ, ktorého vzdialenosť chcete zmerať, po zacielení sa okamžite zobrazí zmeraná vzdialenosť, a to s presnosťou na 20 cm. Okrem nameranej vzdialenosti k cieľu vás diaľkomer informuje tiež o GPS vzdialenosti na začiatok a koniec greenu, k vodným prekážkam či bunkrom.

Zmeria vzdialenosť aj cez prekážky

Garmin Approach Z80 nielenže vie zmerať vzdialenosť k cieľu či na začiatok alebo koniec greenu. Vďaka funkcii PIN POINTER ukáže smer či vzdialenosť k cieľu aj vtedy, ak sú v ceste stromy, hmla či akékoľvek iné prekážky. Diaľkomer je vybavený tiež funkciou LASER RANGE ARC, ktorá zobrazuje v zornom poli kružnice s konštantnou vzdialenosťou. Nechýba ani funkcia PLAYSLIKE DISTANCE, ktorá umožňuje prepočítavanie vzdialenosti pri hre do kopca alebo z kopca s ohľadom na sklon terénu.

Garmin Approach Z80 je kompaktný a ľahký

Jednou z hlavných predností diaľkomeru sú tiež jeho kompaktné rozmery a veľmi nízka hmotnosť, ktorá je len 226 gramov. Vďaka vstavanému GPS je potrebný akumulátor v diaľkomeru dobíjať, na jedno nabitie však vydrží fungovať až 15 hodín. Diaľkomer je možné bez problémov používať aj pri nepriaznivom počasí, je odolný voči vode i poveternostným podmienkam. Garmin Approach Z80 je vysoko kvalitnou golfovou pomôckou, ktorá meria vzdialenosti s dokonalou presnosťou a výsledkom.

Hmotnosť:
226 g


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak je zajištěna aktualizace map. Je zdarma? Děkuji Karel Křížek.

Diskusia a poradňa k Garmin Approach Z80
Príslušenstvo pre Garmin Approach Z80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Approach Z80. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Approach Z80.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií