Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Garmin Descent Mk2S Sapphire Mineral Blue/Sea Foam Band

Zobraziť katalóg
Garmin Descent Mk2S Sapphire Mineral Blue/Sea Foam Band
5 1 hodnotení
Smart hodinky s ovládaním v slovenčine, GPS, meranie tepu, NFC platby cez Garmin Pay, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, barometer, vhodné na aktivity: beh, cyklistika, joga, golf, plávanie, vodotesnosť 100 m (10 ATM), materiál puzdra: nehrdzavejúca oceľ
Kód:  PPMk2S04 Produktové číslo:  010-02403-07 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Descent Mk2S Sapphire Mineral Blue/Sea Foam Band Predaj skončil

Garmin Descent Mk2S Sapphire Mineral Blue/Sea Foam Band

Smart hodinky vhodné nad hladinu aj pod ňu

Garmin Descent Mk2S v sebe kombinujú špičkové smart hodinky a potápačský počítač. Okrem presného merania pulzovej frekvencie a saturácie krvi kyslíkom sa môžete tešiť na detailné zaznamenávanie vašich ponorov. Samozrejmosťou je veľké množstvo športových profilov, takže si svoje obľúbené bez problémov vyberie každý aktívny jedinec. Uplatnenie nájdu u profesionálnych bežcov, cyklistov i hráčov golfu a plavcov. Pri potápaní sa môžete spoľahnúť, že inteligentné hodinky Garmin budú úplne funkčné aj v hĺbke 100 metrov. Farebný displej hodiniek sa automaticky aktivuje v hĺbke. Po stránke kapacity batérie sa máte na čo tešiť, pretože v režime inteligentných hodiniek zvládnu až 7 dní, pri aktívnej GPS 18 hodín a v režime ponoru celých 30 hodín.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Garmin Descent Mk2S Sapphire Mineral Blue/Sea Foam Band

  • Inteligentné funkcie na každodenné používanie: notifikácie z vášho telefónu, počasie, kalendár, ovládanie hudby zo smartfónu aj hodiniek
  • Smart hodinky majú kvalitný okrúhly farebný dotykový displej s rozlíšením 240 × 240 px
  • Podpora bezkontaktných platieb Garmin Pay
  • Vysoká kapacita batérie: 7 dní v režime inteligentných hodiniek, 30 hodín v režime ponoru, 18 hodín so zapnutou GPS
  • Na presné určenie polohy slúži podpora satelitných systémov GPS, GLONASS, GALILEO
  • Inteligentné hodinky Garmin Descent Mk2S disponujú širokou škálou snímačov (teplomer, snímač hĺbky, pulzný oxymeter, akcelerometer, gyroskop, kompas)
  • Kontinuálne meranie pulzovej frekvencie zo zápästia má na starosti optický senzor Garmin Elevate
  • Dotykové hodinky Garmin Descent Mk2S monitorujú váš spánok, frekvenciu dýchania, hydratáciu, sledovanie zdravia žien, úroveň stresu

Garmin Descent Mk2S sú multišportové fitness hodinky

Fitness hodinky Descent Mk2S disponujú niekoľkými režimami ponoru na zabezpečenie čo možno najpresnejšieho merania. Môžete využiť napríklad ponor s jednou zmesou alebo viacerými zmesami, režim s jednoduchým hĺbkomerom, klasický Apnea, Apnea Hunt a ponor s uzavretým okruhom. Tieto režimy je možné prispôsobiť sebe na mieru a pridať dodatočné obrazovky s dátovými údajmi, ktoré sú pre vás kľúčové. Vďaka podpore satelitných technológií si s pomocou hodiniek Garmin Descent Mk2S označíte vstupný aj výstupný bod ponoru. Na zabezpečenie detailného prehľadu a uchovania histórie ponorov slúži sprievodná aplikácia Garmin Dive. V nej zostane uložených až 200 ponorov so všetkými detailmi. Ďalším benefitom smartwatch Garmin Descent Mk2S je kompatibilita s komunikátormi inReach. Pokiaľ bude inReach v puzdre na potápanie, môžete ho mať pri ponoroch vždy pri sebe.

Dotykové hodinky ako stvorené pre aktívnych a náročných používateľov

Dotykové hodinky Garmin Descent Mk2S sú ako doma aj na súši. Vďaka použitej technológii PacePro vám pomôžu hodinky naplánovať tempo s ohľadom aj na výškový profil zvolenej trasy. Vy tak získate perfektnú pomôcku na nastavenie ideálneho tempa na zdolanie vášho behu. V inteligentných hodinkách Garmin Descent Mk2S samozrejme nájdete celú plejádu prednastavených športových profilov, takže sa rozhodne nemusíte obmedzovať iba na potápanie a behanie. Ak ste fanúšikmi jazdy na horskom bicykli, tak sa môžete tešiť na detailné záznamy z vašej jazdy, pretože fitness hodinky zmerajú obťažnosť aj plynulosť jazdy, počet aj dĺžku vašich skokov a množstvo ďalších štatistík. V inteligentných hodinkách Garmin Descent Mk2S si môžete púšťať animované tréningy (kardio, posilňovanie, joga, pilates a podobne). Niektoré sú v hodinkách už nahrané, ale mnoho ďalších nájdete v Garmin Connect.

Smart hodinky Garmin Descent Mk2S merajú pulzovú frekvenciu zo zápästia

Smart hodinky sledujú vašu pulzovú frekvenciu prostredníctvom kvalitného optického senzora. Zistíte tak intenzitu a variabilitu vášho srdcového pulzu, na základe čoho inteligentné hodinky Garmin posúdia hladinu stresu. Garmin Descent Mk2S dokážu tieto údaje namerať aj pod vodou a to bez nutnosti používať hrudný pás. Samozrejmosťou je teraz aj sledovanie saturácie krvi kyslíkom. Jej hodnota úzko súvisí s vašou aklimatizáciou, alebo s kvalitou spánku. Fitness hodinky Garmin sledujú dychovú frekvenciu cez deň, v noci a samozrejme aj pri dychových cvičeniach, alebo športových aktivitách. Vzhľadom na to, že je regenerácia neoddeliteľnou súčasťou každého tréningu a potrebnou súčasťou života, aj v tomto ohľade vám budú inteligentné hodinky Garmin Descent Mk2S maximálne nápomocné. Presný monitoring spánku a následný detailný rozbor fáz ľahkého i hlbokého spánku a fáza REM vypočítajú vaše spánkové skóre – teda ako efektívny spánok v skutočnosti bol. Obdobne funguje aj regeneračný asistent, ktorý na základe zozbieraných údajov určí, ako dlho by ste mali regenerovať a na kedy si naplánovať ďalší tréning. To sa odvíja aj od vašej momentálnej kondície.

Buďte neustále v spojení s okolím

V hodinkách je integrovaná GPS, takže nebudete mať núdzu nielen o presné zaznamenanie vašej trasy, ale môžete sa na ne spoľahnúť aj v oblasti navigácie. Smartwatch Garmin Descent Mk2S vám dajú včas vedieť, kedy máte odbočiť. Smart hodinky Garmin disponujú aj ďalšími zaujímavými funkciami, ktoré oceníte pri každodennom používaní. Napríklad vnútorná pamäť hodiniek je dostatočne veľká na uloženie až 2 000 skladieb. Využiť ale môžete aj streamovacie hudobné aplikácie ako Spotify®, Deezer, alebo Amazon Music. V obchodoch zase môžete u podporovaných predajcov využiť rýchle bezkontaktné platby pomocou hodiniek, takže si nebudete musieť prehľadávať vrecká v snahe rýchlo nájsť peňaženku. Po spárovaní hodiniek Garmin Descent Mk2S s vaším smart telefónom budete dostávať notifikácie na prichádzajúce emaily, textové správy a oznámenia z rôznych aplikácií.

Inteligentné hodinky Garmin Descent Mk2S povedú váš osobný tréningový denník

Po spárovaní hodiniek Garmin Descent Mk2S s mobilnou aplikáciou Garmin Connect cez Bluetooth rozhranie sa zaznamenaná aktivita automaticky prenesie do vášho osobného tréningového denníka, kde dôjde k jej komplexnému vyhodnoteniu. Jednotlivé hodnoty sú zobrazené vo forme prehľadných grafov vrátane zobrazenia tréningového efektu a odporúčanej doby regenerácie. Aplikácia aj používateľské prostredie inteligentných hodiniek Garmin Descent Mk2S sú kompletne lokalizované do slovenčiny.

Smart hodinky Garmin Descent Mk2S používajú rýchloupínacie remienky QuickRelease

Vďaka vymeniteľným remienkom s rýchloupínacím mechanizmom QuickRelease môžete prispôsobiť vzhľad smart hodiniek Garmin Descent Mk2S svojmu štýlu. Jednoducho vyberte remienok pomocou posunutia osičky a nasaďte iný. K dispozícii sú silikónové, kožené, alebo kovové remienky v rôznych farebných vyhotoveniach.

Obchod Connect IQ

Otvorená platforma Connect IQ je určená pre aplikácie vývojárov tretích strán, takže tu môžete objavovať a sťahovať nové aplikácie, ktoré vám pomôžu prispôsobiť si fitness hodinky Garmin Descent Mk2S na mieru vašim potrebám. K dispozícii sú štýlové ciferníky, fitness aplikácie, hudobné online platformy, praktické nástroje, zábavné hry a podobne.

Uchovajte si detailné záznamy vašich ponorov

K hodinkám Garmin Descent Mk2S si môžete stiahnuť sprievodnú aplikáciu Garmin Dive, do ktorej sa budú ukladať dáta z vašich ponorov. V aplikácii si môžete viesť aj ručne písaný denník ponorov, evidovať rôzne typy vybavenia používané pri ponoroch a ďalšie. Tieto údaje môžete zdieľať s ostatnými. K dispozícii budete mať nástroj Explore slúžiaci na vyhľadávanie potápačských lokalít po celom svete a zistenie ich obľúbenosti, náročnosti, alebo aktuálneho počasie. Hneď ako spárujete smartwatch Garmin Descent Mk2S s aplikáciou, vaše údaje z potápania sa budú automaticky synchronizovať. Vy si potom môžete jednoducho a prehľadne prechádzať detailné analýzy vašich ponorov.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!
Uhlopriečka displeja
1,2" Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
43 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Modrá Hotovo!
Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Ovládanie tlačidlami Hotovo!
Hmotnosť
60 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Oxymeter, Barometer, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Modrá Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
12,8 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
22,4 cm Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Garmin QuickFit Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
18 h (0,75 d) Hotovo!
Interné úložisko
Áno Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Descent Mk2S Sapphire Mineral Blue/Sea Foam Band Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Descent Mk2S Sapphire Mineral Blue / Sea Foam Band. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Descent Mk2S Sapphire Mineral Blue / Sea Foam Band. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Descent Mk2S Sapphire Mineral Blue / Sea Foam Band. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Descent Mk2S Sapphire Mineral Blue / Sea Foam Band.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií