Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics

Zobraziť katalóg
Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics záruka 36 mesiacov
5 5 hodnotení
Smart hodinky – pánske, kompatibilné s Android a iOS, 1,4" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 888 h, s ovládaním v češtine
Kód:  PPTctx7a3 Produktové číslo:  010-02704-21 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics

Odolné smartové hodinky s GPS a taktickými funkciami

Vydajte sa na veľké dobrodružstvá, pretože na smartové hodinky Garmin Tactix 7 sa môžete spoľahnúť. Odolné hodinky sú navrhnuté tak, aby odolali v hĺbkach do 100 metrov, prečkajú vysoké teploty a vydržia nárazy. Puzdro je vyrobené z polyméru vystuženého vláknami a zadnú stranu kryje titánové viečko. Displej chráni sklo Power Sapphire™ umožňujúce solárne dobíjanie. Z hľadiska odolnosti spĺňajú inteligentné hodinky podmienky vojenského štandardu MIL-STD-810. Smartwatch Garmin Tactix 7 vynikajú výdržou batérie, ktorá sa pohybuje na 28 dňoch. So solárnym dobíjaním sa výdrž vyšplhá na 37 dní v režime smartových hodiniek a 122 hodín v režime GPS*. V hodinkách sú špeciálne taktické funkcie s integrovanou balistickou kalkulačkou Applied Ballistics®. O prepojenie s telefónom sa stará technológia bluetooth. Po spárovaní sa môžete tešiť na prichádzajúce notifikácie zo zariadenia. Informácie uvidíte na prehľadnom 1,4-palcovom displeji s rozlíšením 280 × 280 pixelov. Pánske smartové hodinky Garmin Tactix 7 ponúkajú pohodlné duálne ovládanie -prostredníctvom dotykového displeja a piatimi tlačidlami. 

*Predpokladá sa celodenné nosenie tri hodiny vonku pri intenzite svetla 50 000 luxov. 

Kľúčové vlastnosti smartových hodiniek Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics

  • Dobre čitateľný farebný 1,4-palcový displej (280 × 280 px)
  • Zabudované LEDkové svietidlo (biele/zelené)
  • Duálne ovládanie - využiť možno päť fyzických tlačidiel aj dotykový displej
  • Hodinky so špeciálnymi taktickými funkciami pre prácu s dvomi typmi súradníc, prácu v okuliaroch s nočným videním a špeciálne funkcie pre zoskok/výsadok
  • Software Applied Ballistics Elite™ umožňuje výpočet parametrov streľby na dlhú vzdialenosť
  • Rámček z vysokopevnostného polyméru
  • Smartové hodinky Garmin Tactix 7 Solar umožňujú pohodlné bezkontaktné platby cez Garmin Pay
  • V aplikácii Garmin Connect uvidíte po spárovaní s telefónom všetky namerané hodnoty v prehľadných grafoch
  • Spárovanie s mobilným telefónom obstaráva technológia bluetooth
  • Zabudované režimy pre presné meranie aktivity počas športov + možnosť ich rozšírenia z platformy Connect IQ
  • Pánske smartové hodinky Garmin Tactix 7 sú vodoodolné do 100 metrov
  • Presné určenie polohy vďaka GPS, GLONASS a GALILEO
  • Funkcia Detekcia nehôd (možnosť manuálneho odoslania informácie o polohe alebo automatické odoslanie pri vybraných činnostiach v teréne) — vyžaduje spárovanie s telefónom
  • Praktická funkcia kalendára, stopiek a odpočtu
  • Sledovanie tepu na zápästí, pulzný oxymeter
  • Vysoká výdrž na jediné nabitie predĺžená solárnym panelom v displeji hodiniek
  • Kompatibilný s: iPhone®, Android™

Pánske smartové hodinky Garmin Tactix 7 ponúkajú sériu taktických funkcií

V smartových hodinkách Garmin integrovaná kalkulačka balistiky pomôže s presným mierením pri streľbe na dlhé vzdialenosti. Prostredníctvom aplikácie získate prístup do knižnice Applied Ballistics®, v ktorej je k dispozícii viac ako 1 200 meraných striel. Medzi ďalšie zaujímavé funkcie pánskych smartových hodiniek Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics patria:

  • Integrované svietidlo - pokiaľ sa ocitnete v teréne pri nedostatočnom osvetlení, môžete využiť ľahko prístupné LEDkové svietidlo, ktoré vyžaruje zelené alebo biele svetlo.
  • 1,4-palcový displej - dominantou smartových hodiniek Garmin je veľký displej s nastavením jasu, doby podsvietenia, možnosťou aktivácie denného/nočného režimu a podporou systémov pre nočné videnie. 
  • Funkcia Stealth Mode - aktiváciou tohto režimu spustíte utajovaný mód, v ktorom dotykové hodinky Garmin Tactix 7 neukladajú a nezdieľajú GPS pozíciu a tiež vypnú bezdrôtové komunikačné technológie. 
  • Funkcia Kill Switch — vami nastavenou kombináciou klávesov môžete v prípade ohrozenia vymazať všetky používateľské dáta v pamäti smartwatch Garmin Tactix 7. 
  • Funkcia JumpMaster - pre výsadkárov je v smartových hodinkách Garmin integrovaná funkcia, ktorá pomáha výsadkárom pri zoskokoch z veľkých výšok s určením miesta výsadku a s nasmerovaním k cieľu po zoskoku. 
  • Dvojité zobrazenie súradníc — aj s ostatnými sa jednoducho synchronizujete vďaka súčasnému zobrazeniu systémov UTM a MGRS na jednej obrazovke.
  • Lovecké aktivity — pánske inteligentné hodinky Garmin Tactix 7 možno prepojiť s loveckými obojkami aj systémom na sledovanie a tréning loveckých psov.
  • Možnosť navigácie na zvolený bod – zvoľte si akýkoľvek bod z celosvetovej leteckej databázy a hodinky vás naň navedú. Zvoliť si možno aj funkciu Najbližšia pre aktiváciu trasy na najbližšie letisko.
  • Detailné informácie o počasí — po pripojení k smartfónu budete mať prístup k detailným leteckým informáciám o počasí. Rovnako získate prístup k informáciám radaru NEXRAD, správ METAR, TAF a údaje o vetre, dohľadnosti, tlaku a ďalšie.

Smartové hodinky Garmin Tactix 7 vynikajú všestranným športovým využitím

V smartových hodinkách je inštalované veľké množstvo športových profilov, funkcií a nastavení pre rôzne športy. Tešiť sa môžete napríklad, na beh, jazdu na bicykli, plávanie, lyžovanie, posilňovanie, halové lezenie, golf, jogu, surfovanie a ďalší šport.

  • Tréningy HIIT — smartové hodinky Garmin disponujú športovým profilom s možnosťou zaznamenávania tréningov HITT, AMRAP, EMOM, Tabaty aj vlastných tréningov. Nastavte si požadovaný počet sérií, intervaly pre cvičenie a odpočinok aj mnoho ďalších činností.
  • Meranie VO2 Max — táto hodnota je ukazovateľom predpokladanej výkonnosti. Hodinky dokážu merať hodnotu VO2 MAX. VO2 Max je ukazovateľom predpokladanej výkonnosti. Stanovenie hodnoty VO2 Max zohľadňuje aj prípadné výkyvy výkonu spôsobené horúcim počasím alebo nadmorskou výškou.
  • Denné odporúčania tréningov - inteligentné hodinky Garmin Tactix 7 poskytujú každodenné tréningové odporúčania na základe úrovne kondície a aktuálnej tréningovej záťaže. 
  • Regeneračný asistent - po akomkoľvek tréningu vždy uvidíte, ako dlho bude potrebné odpočívať, aby ste sa mohli pustiť do ďalšieho náročného tréningu. Táto funkcia dokáže zohľadniť intenzitu tréningu, úroveň stresu, dennú mieru pohybu a kvalitu aj dĺžku spánku.
  • Jazda na horskom bicykli – chcete vedieť podrobné údaje o jazde na horskom bicykli? Dotykové hodinky Garmin Tactix 7 dokážu merať náročnosť (Grit) a plynulosť (Flow) jazdy aj s počtom skokov, ich dĺžkou a celou sériou ďalších štatistík. 
  • Funkcia PacePro — obzvlášť bežci ocenia túto funkciu, pomocou ktorej si môžete naplánovať tempo aj výškový profil pretekov, na ktoré sa chcete pripraviť. Rovnako získate aj presné metriky výkonu pre zdokonalenie tréningových metód. Zistíte napríklad, dynamiku behu, VO2 Max, stav aklimatizácie na základe teploty a nadmorskej výšky, tréningový efekt alebo regeneračný asistent. 
  • Predpoveď výsledkov - smartwatch Garmin vedia na základe predchádzajúcich výsledkov a fyzickej kondícii predikovať, aké by mohlo byť tempo a čas pre vzdialenosť, ktorú chcete zdolať. Dáta o týchto trendoch nakoniec ukážu vplyv tréningu v priebehu času. 

Navigátor na zápästí

V inteligentných hodinkách Garmin Tactix 7 sa ukrýva vstavaný satelitný prijímač kompatibilný so systémami GPS, GLONASS a GALILEO, vďaka čomu získate presné informácie o vašej aktuálnej polohe. Pokiaľ sa často vydávate do terénu, určite oceníte snímače ABC (Altimeter = výškomer, Barometer a Compass = trojosý kompas) pre uľahčenie navigácie. Tieto senzory je možné nechať kalibrovať automaticky alebo sa môžete pustiť do kalibrácie manuálne. Pomocou navigačnej funkcie si môžete automaticky nechať vypočítať trasu do cieľa alebo si svoju vlastnú naplánovať v počítači alebo mobilnom telefóne. Urobiť tak môžete prostredníctvom mapy.cz a denníka Garmin Connect. Fanúšikovia golfu ocenia prítomnosť máp golfových ihrísk (CourseView). Tešiť sa tak môžete na viac ako 42 000 golfových ihrísk z celého sveta. Obdobne na tom sú aj lyžiari, pretože pre tých je v pánskych inteligentných hodinkách Garmin pripravených 2 000 máp (SkiView) rezortov. V hodinkách Garmin Tactix 7 si navyše môžete prezerať aj podrobné topografické mapy TopoActive, ktoré je možné bezplatne stiahnuť. Aktualizáciu hodiniek vykonáte aj bez počítača vďaka prítomnosti prijímača wifi. Na topografických mapách je voliteľné zobrazenie hraníc federálnych verejných pozemkov, vďaka čomu ľahko zistíte, kam vstupujete a kde sa práve nachádzate. Priamo v hodinkách sú integrované mapy Garmin, ktoré pokrývajú celý svet. 

Zdravotné funkcie smartových hodiniek Garmin Tactix 7

V hodinkách a mobilnej aplikácii môžete sledovať celý rad dôležitých ukazovateľov o aktivite, zdraví a odpočinku. Tešiť sa môžete napríklad na:

  • Funkcia Body Battery – vďaka tejto funkcii získate kompletný prehľad o tom, ako sa dokáže telo vysporiadať so záťažou a určí, či dostatočne spíte, či sa prepínate a pod. Hodnota telesnej energie sa vyjadruje na stupnici od 0 do 100.
  • Sledovanie tepu na zápästí - smartové pánske hodinky Garmin počas celého dňa merajú srdcový tep a upozornia vás, ak je jeho hodnota príliš nízka alebo naopak, príliš vysoká. 
  • Pulzný oxymeter – zistite, ako dokáže telo vstrebávať kyslík počas dňa aj noci.
  • Zaťaženie organizmu — na základe vyhodnotenia premenlivosti srdcového tepu funkcia určí aktuálnu mieru zaťaženia organizmu.
  • Vek podľa kondície – hodiny používajú biologický vek, týždennú aktivitu, pokojový srdcový tep a hodnotu BMI na určenie veku a či je telo mladšie alebo staršie ako v skutočnosti.
  • Sledovanie spánku – inteligentné hodinky Garmin Tactix 7 dokážu rozpoznať fázy ľahkého, hlbokého spánku, čas pohybu a fázu REM.
  • Frekvencia dýchania — hodinky zaznamenávajú a merajú dychovú frekvenciu naprieč celým dňom, a to aj počas spánku. V aplikácii si potom môžete vybrať rôzne dychové cvičenia, ktoré vám pomôžu so správnym dýchaním alebo sa s ich pomocou dá zbaviť vysokého stresu.
  • Minúty intenzívnej aktivity — získajte informácie o tom, koľko aktivity zaznamenáte, v akom čase a počas akej aktivity.
  • Sledovanie pitného režimu – počas pohybu je dôležité, aby ste zostali dobre hydratovaní. Do inteligentných hodiniek Garmin Tactix 7 si môžete nastaviť plán hydratácie a sledovať priebeh plnenia. Hodinky následne vedia zobraziť aj odhadovanú stratu potu. 

Funkcia pánskych smartových hodiniek Garmin

Prítomnosť NFC umožňuje využiť s pánskymi smartovými hodinkami Garmin Tactix 7 populárne bezkontaktné platby prostredníctvom Garmin Pay (ak je podporované bankou). Samozrejmosťou sú notifikácie na prichádzajúce mejly alebo ďalšie oznámenia z aplikácií, ktoré sú nainštalované v spárovanom smartfóne. Ak vlastníte telefón so systémom Android, môžete sa tešiť na rýchle textové alebo hlasové odpovede na správy. Inteligentné pánske hodinky Garmin Tactix 7 ponúkajú aj inteligentnú bezpečnostnú a sledovaciu funkciu, kedy po spárovaní s telefónom môžete kontaktom zdieľať aktuálnu polohu manuálne alebo pri vybraných činnostiach v teréne poslať automaticky vašu polohu pomocou nastavenej detekcie nehôd. V smartových hodinkách Garmin Tactix 7 je integrovaný hudobný prehrávač a celková kapacita až pre 2 000 skladieb. Samozrejme je možné využiť aj streamovacie aplikácie z kompatibilných služieb (cez pripojený telefón). 

Smartové hodinky Garmin Tactix 7 Solar majú rýchloupínací remienok QuickRelease

Vďaka vymeniteľným remienkom s rýchloupínacím mechanizmom QuickRelease môžete prispôsobiť vzhľad smartových hodiniek Garmin Tactix 7 svojmu štýlu. Jednoducho, posunutím osky vyberte remienok a nasaďte iný. K dispozícii sú silikónové, kožené alebo kovové remienky v rôznych farebných vyhotoveniach. 

Obchod Connect IQ

Otvorená platforma Connect IQ je určená pre aplikácie vývojárov tretích strán, takže tu môžete objavovať a sťahovať nové aplikácie, ktoré vám pomôžu prispôsobiť si inteligentné hodinky Garmin Tactix 7 na mieru, k vašim potrebám. K dispozícii sú štýlové ciferníky, fitnesové aplikácie, hudobné online platformy, praktické nástroje, zábavné hry atď. 

Pánske smartové hodinky Garmin Tactix 7 povedú osobný tréningový denník v mobilnej aplikácii

Po spárovaní pánskych smartových hodiniek Garmin Tactix 7 s mobilnou aplikáciou Garmin Connect cez bluetoothové rozhranie sa zaznamenaná aktivita automaticky prenesie do osobného tréningového denníka, kde dôjde k jej komplexnému vyhodnoteniu. Jednotlivé hodnoty sú zobrazené vo forme prehľadných grafov vrátane zobrazenia tréningového efektu a odporúčanej doby regenerácie. Aplikácia aj používateľské prostredie dotykových hodiniek Garmin Tactix 7 Solar sú kompletne lokalizované do slovenčiny. 


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
888 h (37 d) Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Určenie
Pánske Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
51 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Štandard odolnosti
MIL-STD 810G Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
61 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Teplomer okolitej teploty Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Prevýšenie, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela, Virtuálny tréner Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!
Správy
Prednastavené odpovede na správy (iba Android) Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Nylon Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
13,5 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
21,3 cm Hotovo!
Typ zapojenia
26mm Garmin QuickFit Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
888 h (37 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
122 h (5,08 d) Hotovo!
Interné úložisko
Áno Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel, Remienok navyše Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi produkty PPTctx7a3 (https://www.alza.cz/garmin-tactix-7-pro-solar-ballistic-d7100621.htm) a PPTctx7b3 (https://www.alza.cz/garmin-tactix-7-pro-solar-sapphire-ballistics-d7339842.htm)? V obou URL produktů je uvedeno, že se jedná o verzi "PRO", ale v názvu produktu PPTctx7a3 "PRO" chybí. Jedná se o chybu? Je rozdíl mezi produkty pouze v délce záruky 24 vs 36 měsíců? Děkuji za odpověď.

Můžete mi prosím doporučit vhodný náhradní nabíjecí kabel pro tyto hodinky

Diskusia a poradňa k Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics
Príslušenstvo pre Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií