AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Garmin Venu Black/Gold

Zobraziť katalóg
Garmin Venu Black/Gold
4,9 18 hodnotení
Smart hodinky – dámske, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM) s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku, kompatibilné s iOS a Android, Garmin Pay, kapacita úložiska 4GB, telefonovanie odmietnutie a/alebo prijatie hovoru na spárovanom telefóne, gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: plast
Kód:  SKGvenuBG Produktové číslo:  010-02173-33 Stránky výrobcu

Garmin Venu Black/Gold

Inteligentné športové hodinky Garmin so sledovaním dennej aktivity

Inteligentné hodinky Garmin Venu Black/Gold sú vhodné na šport, do práce i spoločnosti a ponúkajú množstvo pokročilých funkcií pre váš aktívny život. Vo výbave nechýba vylepšený senzor tepovej frekvencie s funkciou PULSE OX na meranie okysličenie krvi, výpočet kalórií, meranie krokov, vzdialenosti či monitoring spánku a hladiny stresu. Smart hodinky tiež umožnia príjem notifikácií z vášho inteligentnéhotelefónu či bezkontaktné platby Garmin Pay.


Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Garmin Venu Black/Gold, pánske

  • Integrovaný senzor srdcového tepu
  • Podrobné merania a analýza športových aktivít
  • GPS, GLONASS, Galileo, krokomer, akcelerometer, výškomer, teplomer
  • QuickRelease silikónový remienok s možnosťou jednoduchej výmeny
  • Interná pamäť 4 GB
  • Bluetooth, USB, ANT+
  • Príjem notifikácií zo smartfónu (Android, iOS)
  • Vodotesnosť 5 ATM
  • Podpora bezkontaktných platieb Garmin Pay
  • Batéria inteligentných hodiniek Garmin Venu vydrží až 5 dní na jedno nabitie

Kvalitné spracovanie a vysoká odolnosť

1,2“ dotykový displej s antireflexným povrchom chráni odolné sklíčko Corning Gorilla Glass 3. U displeja si môžete zvoliť aj mód Alway On, vďakaktorému uvidíte všetko jasne za akýchkoľvek podmienok. Puzdro smart hodiniek Garmin Venu je vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a pre pohodlné nosenie je k dispozícii silikónový remienok s funkciou QuickRelease, ktorá umožní jeho ľahkú výmenu. Samozrejmosťou je vodotesné vyhotovenie 5 ATM.


Smart hodinky Garmin VENU

Profily pre športové aktivity

Smart hodinky Garmin Venu ponúkajú množstvo prispôsobiteľných športových profilov, ako je beh, plávanie, cyklistika, turistika, lyžovanie, golf, joga, fitness a veľa ďalších. Nechýba tiež možnosť nastavenia alarmov (srdcový tep, vzdialenosť, tempo).

Smart hodinky Garmin VENU

Optický snímač PULSE OX

Snímač PULSE OX sa postará o presné a spoľahlivé meranie saturácie krvného hemoglobínu kyslíkom. Vďaka tomu môžete sledovať reakcie tela na zvýšenú fyzickú aktivitu napríklad vo vysokých nadmorských výškach.

Smart hodinky Garmin VENU

Garmin Venu merajú dennú aktivitu

Inteligentné hodinky Garmin Venu neustále sledujú vašu srdcovú frekvenciu, hladinu stresu, kvalitu spánku, správnosť dýchania či optimálny pitný režim. Na základe zistených hodnôt zistíte, či ste pripravení na fyzickú aktivitu alebo je čas na relaxáciu.

Smart hodinky Garmin VENU

Garmin Venu sledujú hydratáciu

Správna hydratácia je pre vaše telo veľmi dôležitá, obzvlášť počas zvýšenej aktivity. Sledujte váš denný príjem tekutín skrze športové hodinky Garmin Venu, aby ste si udržali optimálnu hydratáciu a zistili, ako konzistentní ste každý deň.

Smart hodinky Garmin VENU

Nádych a výdych

Garmin Venu počas cvičenia sleduje pravidelnosť vášho dychu a v prípade akejkoľvek zmeny vás upozorní a prevedie štruktúrovaným dychovým cvičením. Vďaka tomu lepšie porozumiete procesu správneho dýchania.

Smart hodinky Garmin VENU

Garmin Coach

Vytvorte si vďaka inteligentným hodinkám Garmin Venu vlastný tréning, alebo si stiahnite zdarma už pripravené tréningové plány pomocou služby Garmin Coach. Plány obsahujú pokyny od odborných trénerov a dokonale sa prispôsobia vašim cieľom a kondícii.

Smart hodinky Garmin VENU

Animovaný tréning s Garmin Venu

Už nemusíte zdĺhavo hľadať vhodné tréningové videá. Priamo na zápästí si v hodinkách Garmin Venu zobrazíte tréning na silové cvičenie, kardio či pilates vo forme názorných animácií s možnosťou sťahovania nových animácií cez službu Garmin Connect.

Smart hodinky Garmin VENU

Sledovanie menštruačného cyklu

Smart hodinky Garmin Venu umožnia na zápästí sledovať váš menštruačný cyklus, zaznamenávať fyzické a emocionálne príznaky a dozvedieť sa viac o cvičení a výžive počas jednotlivých fáz.

Smart hodinky Garmin VENU

Integrovaný hudobný prehrávač

Vďaka integrovanému hudobnému prehrávaču s pamäťou na 500 skladieb môžete počúvať obľúbenú hudbu pomocou pripojených Bluetooth slúchadiel. Taktiež do hodiniek Garmin môžete nahrať zoznam skladieb z vášho účtu Spotify či Deezer.

Smart hodinky Garmin VENU

Prijímanie notifikácií s Garmin Venu

Po spárovaní hodiniek Garmin Venu s mobilným zariadením môžete priamo na ciferníku zobrazovať notifikácie o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach, emailoch či prijímať upozornenia z obľúbených aplikácií.

Smart hodinky Garmin VENU

Garmin Pay

S inteligentnými hodinkami Garmin Venu môžete vykonávať bezpečné bezkontaktné platby priamo z vášho zápästia pomocou technológie Garmin Pay u všetkých podporovaných predajcov.

Smart hodinky Garmin VENU

Detekcia nehody

Ak sa ocitnete v nebezpečenstve, alebo vaše hodinky zistia, že došlo k nehode, funkcia asistencie a detekcie incidentov ihneď odošle informáciu o vašej aktuálnej polohe na núdzové kontakty uložené v adresári.


Garmin Venu postrážia váš osobný tréningový denník

Po spárovaní smart hodiniek Garmin Venu s mobilnou aplikáciou Garmin Connect cez Bluetooth rozhranie sa zaznamenaná aktivita automaticky prenesie do vášho osobného tréningového denníka, kde dôjde k jej komplexnému vyhodnoteniu. Jednotlivé hodnoty sú zobrazené vo forme prehľadných grafov vrátane zobrazeniatréningového efektu a odporúčanej doby regenerácie. Aplikácia aj používateľské prostredie hodiniek sú kompletne lokalizované do slovenčiny.



Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
43,2 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Zlatá Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
46,3 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Akcelerometer, Gyroskop, Teplomer okolitej teploty, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!
Špecializované funkcie pre aktivity
Golfové funkcie Hotovo!

Notifikácie a volania

Správy
Prednastavené odpovede na správy Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
12,5 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
19 cm Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
20 h (0,83 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, po plavání v bazénu (maximální hloubka 1 metr) nefunguje dotyk na displej, tlačítka fungují normálně, ale hodinky nereagují na žádný dotek na displej. Co s tím? Hodinky mám půl roku.

Dobrý den, je možné si nastavit displej tak, aby na něm nebyl ten růžovo-fialový "mrak"? :) Třeba aby byl celý černý? Sháním chytré hodinky, které i dobře vypadají. Ideálně ručičkové a v černozlaté kombinaci. Byla jsem zvyklá na Garmin Vivomove hr - ty byly tak krásné! Bohužel už se nevyrábějí a nemůžu sehnat žádné, které by se jim vyrovnaly :( Děkuji.

Dobrý den, pro funkci Bezpečnostní a sledovací funkce - konkrétně u funkce ASISTENCE a funkce DETEKCE NEHOD - musí být v telefonu zapnutý přístup k internetu ? Děkuji

Dobrý den. Na hodinkách se mi neukazují hovory. Pokud mi někdo volá hodinky jsou pořád zhasnute. I když mám všechno v aplikaci povolené. Můžete mi prosím poradit. Děkuji

Dobrý deň chcela by som sa opýtať ci sa dá aj telefonovať cez hodiny garmin venu black/gold

Dobrý den, nechci podporovat šedou ekonomiku, pokud objednám u vás v Alze, dostanu oficiální CZ distribuci anebo sháníte hodinky po světových nádražích u pseudo překupníků? Děkuji.

Dobrý den, jsou tyto hodinky (konkrétní typ, barva) z oficiální distribuce Garmin ČR?.. Děkuji Aleš

Dobrý deň, sú tieto hodinky lokalizovane na Slovensko? Je to SK distribúcia? Ďakujem

Dobrý den, proč je u těchto hodinek psáno, že jsou dámské, a ostatní 3 barevné kombinace mají unisex? Dle fotografií se liší jen barva, nebo tyto jsou přímo ergonomicky zpracovány nějak jinak a tudíž jsou jen dámské? Děkuji

Dobrý den, pocházejí tyto konkrétní hodinky Kód: SKGvenuBG Prod. číslo: 010-02173-33 z oficiální České distribuce a budou plně kompaktibilní s telefonem HONOR 8X ?

123
Diskusia a poradňa k Garmin Venu Black/Gold
Príslušenstvo pre Garmin Venu Black/Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Venu Black/Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Venu Fekete/Arany.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií