Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Venu Silver Blue

Zobraziť katalóg
Garmin Venu Silver Blue
5 7 hodnotení
Smart hodinky – pánske, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM) s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku, kompatibilné s iOS a Android, Garmin Pay, kapacita úložiska 4GB, telefonovanie odmietnutie a/alebo prijatie hovoru na spárovanom telefóne, gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: plast
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKvenu01 Produktové číslo:  010-02173-03 Stránky výrobcu

Garmin Venu Silver Blue

Inteligentné športové hodinky so sledovaním dennej aktivity

Inteligentné hodinky Garmin Venu Silver Blue sú vhodné na šport, do práce i spoločnosti a ponúkajú rad pokročilých funkcií pre váš aktívny život. Vo výbave nechýba vylepšený senzor tepovej frekvencie s funkciou PULSE OX na meranie okysličenia krvi, výpočet kalórií, meranie krokov, vzdialenosti či monitoring spánku a hladiny stresu. Hodinky tiež umožnia príjem notifikácií z vášho inteligentného telefónu či bezkontaktné platby Garmin Pay.


Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Garmin Venu Silver Blue – pánske

  • Integrovaný senzor srdcového tepu
  • Podrobné meranie a analýza športových aktivít
  • GPS, GLONASS, Galileo, krokomer, akcelerometer, výškomer, teplomer
  • QuickRelease silikónový remienok s možnosťou jednoduchej výmeny
  • Interná pamäť 4 GB
  • Bluetooth, USB, ANT+
  • Príjem notifikácií z telefónu (Android, iOS)
  • Vodotesnosť 5 ATM
  • Podpora bezkontaktných platieb Garmin Pay
  • Výdrž batérie až 5 dní na jedno nabitie

Kvalitné spracovanie a vysoká odolnosť hodiniek Garmin Venu

1,2" dotykový displej s antireflexným povrchom chráni odolné sklíčko Corning Gorilla Glass 3. Na displeji môžete zvoliť aj mód Alway On, vďaka ktorému uvidíte všetko jasne v akýchkoľvek podmienkach. Puzdro hodiniek Garmin Venu je vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a na pohodlné nosenie je k dispozícii silikónový remienok s funkciou QuickRelease, ktoráumožní jeho ľahkú výmenu. Samozrejmosťou je vodotesné vyhotovenie 5 ATM.


Garmin Venu

Profily na športové aktivity

Garmin Venu ponúkajú množstvo prispôsobiteľných športových profilov, ako je beh, plávanie, cyklistika, turistika, lyžovanie, golf, joga, fitness a veľa ďalších. Nechýba možnosť nastavenia alarmov (srdcový tep, vzdialenosť, tempo).

Garmin Venu

Optický snímač PULSE OX

Snímač PULSE OX sa postará o presné a spoľahlivé meranie saturácie krvného hemoglobínu kyslíkom. Vďaka tomu môžete sledovať reakciu tela na zvýšenú fyzickú aktivitu napr. vo vysokých nadmorských výškach.

Garmin Venu

Meranie dennej aktivity

Hodinky Garmin Venu neustále sledujú vašu srdcovú frekvenciu, hladinu stresu, kvalitu spánku, správnosť dýchania či optimálny pitný režim. Na základe zistených hodnôt zistíte, či ste pripravení na fyzickú aktivitu alebo je čas na relaxáciu.

Garmin Venu

Sledovanie hydratácie

Správna hydratácia je pre vaše telo veľmi dôležitá, obzvlášť počas zvýšenej aktivity. Sledujte váš denný príjem tekutín, aby ste si udržali optimálnu hydratáciu a zistili, ako konzistentní ste každý deň.

Garmin Venu

Nádych a výdych

Garmin Venu počas cvičenia sledujú pravidelnosť vášho dychu a v prípade akejkoľvek zmeny vás upozornia a prevedú štruktúrovaným dychovým cvičením. Vďaka tomu lepšie porozumiete procesu správneho dýchania.

Garmin Venu

Garmin Coach

Vytvorte si vlastný tréning alebo si stiahnite zadarmo už pripravené tréningové plány pomocou služby Garmin Coach. Plány obsahujú pokyny od odborných trénerov a dokonale sa prispôsobia vašim cieľom a kondíciu.

Garmin Venu

Animovaný tréning

Už nemusíte zdĺhavo hľadať vhodné tréningové videá. Priamo na zápästí zobrazíte tréning na silové cvičenie, kardio či pilates vo forme názorných animácií s možnosťou sťahovania nových animácií cez službu Garmin Connect.

Garmin Venu

Sledovanie menštruačného cyklu

Hodinky Garmin Venu umožnia na zápästí sledovať váš menštruačný cyklus, zaznamenávať fyzické a emocionálne príznaky a dozvedieť sa viac o cvičení a výžive počas jednotlivých fáz.

Garmin Venu

Integrovaný hudobný prehrávač

Vďaka integrovanému hudobnému prehrávaču s pamäťou na 500 skladieb môžete počúvať obľúbenú hudbu pomocou pripojených Bluetooth slúchadiel. Taktiež do hodiniek môžete nahrať zoznam skladieb z vášho účtu Spotify či Deezer.

Garmin Venu

Prijímanie notifikácií

Po spárovaní hodiniek s mobilným zariadením môžete priamo na ciferníku zobrazovať notifikácie o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach, emailoch či prijímať upozornenia z obľúbených aplikácií.

Garmin Venu

Garmin Pay

S inteligentnými hodinkami Garmin Venu môžete vykonávať bezpečné bezkontaktné platby priamo z vášho zápästia pomocou technológie Garmin Pay u všetkých podporovaných predajcov.

Garmin Venu

Detekcia nehody

Ak sa ocitnete v nebezpečenstve alebo vaše hodinky zistia, že došlo k nehode, funkcia asistencie a detekcie incidentov ihneď odošle informáciu o vašej aktuálnej polohe na núdzové kontakty uložené v adresári.


Váš osobný tréningový denník

Po spárovaní hodiniek Garmin Venu s mobilnou aplikáciou Garmin Connect cez Bluetooth rozhranie sa zaznamenaná aktivita automaticky prenesie do vášho osobného tréningového denníka, kde dôjde k jej komplexnému vyhodnoteniu. Jednotlivé hodnoty sú zobrazené vo forme prehľadných grafov vrátane zobrazenia tréningového efektu a odporúčanej doby regenerácie. Aplikácia aj používateľské prostredie hodiniek sú kompletne lokalizované do slovenčiny.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
46,3 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, ANT+, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Akcelerometer, Gyroskop, Teplomer okolitej teploty, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!
Špecializované funkcie pre aktivity
Golfové funkcie Hotovo!

Notifikácie a volania

Správy
Prednastavené odpovede na správy Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
20 h (0,83 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kdy prosím bud k dispozici varianta Slate Black? Děkuji

Dobrý deň, prosím Vám Garmin Venu budú kompatibilné s telefónom Huawei P30 Lite Android10? Ďakujem za odpoveď Adrika

dobrý den lze hodinky propojit z YouTube music pro poslech hudby děkuji

Htěl bych se zeptat zda lze nahrát i věrnostní karty

chtěl bych se zeptat zda lze nahrát i věrnostní karty

Dobrý den chtěl jsem se zeptat které z chytrých hodinek by jste mi doporučil. Uvažuji o koupě Samsung vhatch active 2 nebo garmin vemu. Děkuji za odpověď

lze nasavit aby pri cvičení (jizde na kole) zustal displej stale zapnuty? (otazka spise na ty co je jiz koupili) jde o to zda nekoupit spise vivoactive 4.... (trasleflex) diky

Budete mít Garmin Venu i v černé barvě? Děkuji

Budete mít Garmin Venu i v černé barvě? Děkuji

Dobrý den, jedná se o nové, nebo rozbalené zboží? V nabídce máte ten samý model o 1 000 Kč dražší... Jaký je mezi nimi rozdíl? Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Garmin Venu Silver Blue
Príslušenstvo pre Garmin Venu Silver Blue
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií