Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GIGABYTE B360N WIFI

Zobraziť katalóg
GIGABYTE B360N WIFI
5 1 hodnotení
Základná doska – Intel B360, PCIe x16, DDR4 2666MHz, SATA III, USB 3.1 Gen 1, M.2, GLAN, WiFi AC, HDMI, 8ch audio, miniITX, sc1151, len Coffee Lake
Kód:  AG171g4a Produktové číslo:  B360N WIFI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE B360N WIFI

Chcete si zostaviť spoľahlivú počítačovú zostavu, ktorá bez problémov zvládne všetky vaše požiadavky na prácu aj zábavu? Potom potrebujete základný stavebný kameň v podobe kvalitnej základnej dosky. Tým sa stane doska GIGABYTE B360N WiFi. Doska veľkosti miniATX s čipsetom B360 je pripravená na osadenie procesormi Intel Coffee Lake, čím poskytne spoľahlivý základ výkonnému a rýchlemu počítaču.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky GIGABYTE B360N WiFi

  • Moderná základná doska s čipovou súpravou Intel B360
  • Podporuje 8. generáciu procesov Intel Coffee Lake
  • Dostatok rýchlych USB portov vrátane USB 3.1 Gen 1
  • Vyhotovenie Ultra Durable dáva istotu dlhodobej spoľahlivosti
  • Integrovaná rýchla duálna WiFi
  • Smart Fan 5 ponúka niekoľko teplotných senzorov
  • M.2 slot štandardu PCIe NVMe

Spoľahlivá základná doska GIGABYTE

Základné dosky GIGABYTE sú navrhnuté tak, aby bolo isté, že nebude vlhkosť vzduchu predstavovať už žiadny problém. Môžu sa pochváliť novou technológiou výroby PCB zo sklenej tkaniny, ktorá odpudzuje vlhkosť vyskytujúcu sa vo vlhkom prostredí. Ultra Durable rezistory s antisulfuračnou konštrukciou zaistia mimoriadnu stabilitu dosky aj počas dlhého zaťaženia.

Kvalitné chladenie je základ

Vďaka technológii Smart Fan 5 si môžete byť istí, že si váš herný počítač zachová svoj vysoký výkon, a pritom sa nebude prehrievať. Na doske sa nachádzajú 4 teploté senzory a 3 hybridné konektory pre ventilátory alebo vodné chladenie. Je možné si nastaviť teplotu, pri ktorej sa ventilátory úplne zastavia a nebudú vás nijako rušiť. Všetky funkcie, ktoré sa týkajú chladenia, si jednoducho nastavíte pomocou dostupnej aplikácie.

Prispôsobte si dosku GIGABYTE pomocou vychytaných aplikácií

Základná doska spolupracuje s množstvom aplikácií, ktoré vám uľahčia jej používanie. Základom je nový moderný BIOS. GIGABYTE APP Center, umožňuje jednoducho inštalovať a spúšťať aplikácie, ktoré vám pomôžu vyťažiť čo najviac z vašej základnej dosky. GIGABYTE EasyTune je jednoduché a ľahko použiteľné rozhranie, ktoré umožňuje začiatočníkom aj expertom doladiť nastavenie systému, upraviť taktovania alebo napätia. Funkcia 3D OSD automaticky detekuje a zobrazuje informácie o systéme počas hrania hier. Vďaka tejto funkcii budete mať ľahký prístup k informáciám o vašej zostave bez toho, aby ste museli prepínať medzi obrazovkami.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel B360 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel B360 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 666 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Wifi konektor Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!

Rad

Rad
Gigabyte Ultra Durable Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky formátu ITX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jakou verzi BIOSu má deska? Jedná se mi o to, že deska podporuje i generaci 9., ale pouze s novější verzí BIOSu (verze 12). Děkuji Ludvík Šibřina

Zdravim . Odisla mi tato doska https://www.alza.sk/gigabyte-ga-b150n-phoenix-wifi-d3982300.htm Je mozne ju nahradit touto https://www.alza.sk/gigabyte-b360n-wifi-d5289349.htm a zaroven tam pouzit tento procesor https://www.alza.sk/intel-core-i3-6100t-d3041169.htm ?

Diskusia a poradňa k GIGABYTE B360N WIFI
Príslušenstvo pre GIGABYTE B360N WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE B360N WIFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE B360N WIFI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE B360N WIFI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE B360N WIFI.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií