Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GIGABYTE GSmart Roma R2 Plus modrý Dual SIM

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GSmart Roma R2 Plus modrý Dual SIM
4,4 100 hodnotení
Mobilný telefón 4" IPS 800x480, MediaTek MT6582 1.3GHz Quad-Core, ROM 8GB, RAM 1GB, fotoaparát 5Mpx + 0.3Mpx, FM rádio, WiFi, GPS, GSM, GPRS, HSPA +, Bluetooth 3.0, Micro USB, H.264, MP3, Li-Ion 1400mAh, Android 4.4 (KitKat)
81,37 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  RG511i4c Produktové číslo:  2Q001-R2P02-390S
GIGABYTE GSmart Roma R2 Plus modrý Dual SIM 81,37 € Zánovné

GIGABYTE GSmart Roma R2 Plus modrý Dual SIM

GIGABYTE GSmart Roma R2 Plus modrý Dual SIM je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Pod kontrolou

Základní výbava

GIGABYTE GSmart Roma R2 Plus
Ostrý obraz

Ostrý obraz 

Telefón disponuje 4" uhlopriečkou displeja s rozlíšením 800 x 480 pixelov. S použitím IPS technológie dosahuje široké pozorovacie uhly. Filmy, fotografie a ďalšie multimédiá budú vždy vyzerať skvele. Ponúka tak rozumný kompromis pri voľbe veľkosti obrazovky s požiadavkou na ľahkú prenosnosť prístroja.

Fotoaparát

Fotografujte kedykoľvek a kdekoľvek 

Využite naplno 5 megapixelový fotoaparát, ktorý je vám k dispozícii kedykoľvek je potreba. Vďaka sekvenčnému snímaniu môžete vytvoriť sériu snímok v rýchlom slede za sebou. S kamerou môžete natáčať aj videá v HD kvalite (720p).

Výkon

Výkon, ktorý spoznáte 

O chod telefónu sa stará štvorjadrový procesor od MediaTeku, ktorý je taktovaný na frekvencii 1,3 GHz a 1 GB operačnej pamäte RAM. Vo svojej kategórii sa pýši výkonom, ktorý si vychutnáte, či už svoj smartphone používate na kancelárske aplikácie alebo hranie hier.

Dual Sim

Dual Sim

Vždy môžete využívať dve SIM karty naraz, jednu SIM pre rodinu či priateľov a druhú na prácu.

Operační systém

Telefón pracuje v operačnom systéme Android 4.4 (KitKat), a tým umožňuje využívať veľa zaujímavých aplikácií. Google Now je šikovný asistent využívajúci služby Google, ktorý vám poskytuje informácie v pravej chvíli. Na odomykanie mobilu už nemusíte zamestnávať ruky. Chytré rozpoznanie hlasu alebo tváre zistí, či ide o vás alebo sa mobil pokúša odomknúť cudzia osoba. Vašu kanceláriu môžete mať vždy pri sebe. Office dokáže editovať dokumenty Word, Excel, PowerPoint, TXT, PDF a ďalšie.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE GSmart Roma R2 Plus modrý Dual SIM
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií