Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gitzo GK2545T-82QD Traveler

Zobraziť katalóg
Gitzo GK2545T-82QD Traveler
Statív – na digitálny fotoaparát, 1/4" statívový závit, guľová hlava, materiál karbón, transportná výška 44,5 cm, maximálna výška 165,5 cm, zaťaženie až 12 kg, hmotnosť 1,84 kg, čierna farba
Kód:  GTZ2003a1 Produktové číslo:  GK2545T-82QD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gitzo GK2545T-82QD Traveler

Spoločnosť Gitzo pôsobí na trhu takmer 100 rokov a má viac ako 60-ročnú tradíciu vo výrobe statívov, statívových hláv a podperných systémov. Teraz je Gitzo celosvetovou jednotkou vo svojom odbore a produkuje veľmi kvalitné a precízne spracované statívy.

Súprava Gitzo GK2545T-82QD Traveler je určená pre profesionálnych fotografov, ktorí cestujú po celom svete. Skladá sa z uhlíkového statívu Gitzo GT2545T Traveler a stredovej guľovej hlavy Traveler typu GH1382QD.

Séria Traveler sa vyznačuje minimálnou hmotnosťou, mimoriadnou kompaktnosťou a dokonalým vyhotovením. Statív je vhodný pre objektívy s ohniskovou vzdialenosťou 200 mm, maximálne 300 mm.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálna súprava od jednotky na trhu
  • Obsahuje statív a hlavu
  • Vhodná najmä pre cestovateľov
  • Pevná uhlíková konštrukcia statívu
  • Polohovateľné nohy v dvoch uhloch
  • Nízka hmotnosť

Univerzálna hlava

Rýchloupínacia stredová guľová hlava strednej veľkosti je osadená doštičkou typu D. Vybavená je nezávislým ovládaním panoramatického pohybu a guľového kĺbu s možnosťou regulácie frikcie. Hybridný nadstavec umožňuje prichytenie väčšiny doštičiek typu Arca-Swiss aj doštičiek ostatných výrobcov.

Jedinečná uhlíková konštrukcia

Rúrky z uhlíkových vlákien vyrobené pomocou technológie Carbon Exact sú najvyspelejšie na trhu. Táto technológia poskytne vysokú pevnosť konštrukcie, odolnosť voči ohnutiu a prvotriedne pohlcuje vibrácie. Na jednu rúrku s priemerom 28 milimetrov je použitých až 1,5 milióna uhlíkových vlákien s veľkosťou 7 mikrometrov.

Maximálne kompaktný

Gitzo GT2545T Traveler využíva systém skladania otočením nôh o 180°. Výsledkom je uloženie stredovej tyče a hlavy medzi zložené nohy, čím sa podstatne skracuje jeho dĺžka v zloženom stave. Vďaka tomuto systému vznikne dokonale kompaktný a ľahko prenosný statív. Nohy sú vybavené gumovými zakončeniami, môžete ich nahradiť bodcami, napríklad do snehu alebo sypkého terénu. Krátka stredová tyč je vhodná na prácu nízko nad terénom a nechýba ani ramenný popruh.

Zámky G-Lock

Statív je vybavený unikátnymi zámkami G-Lock. Tento mechanizmus bol kompletne prepracovaný a teraz dosahuje až o 20 % vyššiu tuhosť, navyše urýchľuje manipuláciu. Funkcia Gravity Lock pracuje s hmotnosťou, ktorá vertikálne pôsobí na nohy statívu. Čím väčšie je zaťaženie, tým pevnejšie je uzamknutie.

Ďalšie údaje:

Modelový rad: Traveler
Materiál: Carbon EXACT
Priemer sekcií nôh (mm): 29; 25,3; 21,7; 18,2
Počet sekcií nôh: 4
Typ stredovej tyče: Rýchloupínacia
Minimálna výška (cm): 33
Výška bez stredovej tyče (cm): 142
Úroveň výšky statívu (m): 1,5
Hlava: GH1382QD
Rýchloupínací systém: QD
Typ rýchloupínacej doštičky: GS5370SD

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Druh statívu
Tripod Hotovo!
Maximálna výška
165,5 cm Hotovo!
Transportná výška
44,5 cm Hotovo!
Maximálne zaťaženie
12 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Druh

Druh statívu
Tripod Hotovo!

Vlastnosti

Maximálna výška
165,5 cm Hotovo!
Transportná výška
44,5 cm Hotovo!
Maximálne zaťaženie
12 kg Hotovo!
Hmotnosť
1,84 kg Hotovo!
Statívový závit
1/4" Hotovo!

Materiál

Materiál
Karbón Hotovo!

Statívová hlava

Druh statívovej hlavy
Guľová Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

» Všetky tripody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pri tomto produkte je uvedená doprava zadarmo, ale pri objednávke mi za každú dopravu je účtovaný poplatok. Ako si to mám objednať a mať dopravu zadarmo?

Diskusia a poradňa k Gitzo GK2545T-82QD Traveler
Príslušenstvo pre Gitzo GK2545T-82QD Traveler Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gitzo GK2545T-82QD Traveler.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií