Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gitzo GT1542T Traveler

Zobraziť katalóg
Gitzo GT1542T Traveler
Statív – bez statívovej hlavy, min. výška 20cm, max. výška 138cm, max. záťaž 8kg
Kód:  GTZ1005a1 Produktové číslo:  GT1542T

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gitzo GT1542T Traveler

Kvalitný statív je nutnou výbavou každého profesionálneho a častokrát aj amatérskeho fotografa. Statív Gitzo GT1542T uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov. Ide o kompaktný, veľmi ľahký statív, ktorý je vďaka unikátnemu systému skladania o 180° perfektný spoločník na cestách. Nohy statívu sú vyrobené z uhlíkových vlákien 6X Carbon fibre, ktoré zabezpečujú pevnosť s minimálnou hmotnosťou. Je ideálny pre fotoaparáty s objektívmi s ohniskovou vzdialenosťou 135 mm. Systém Ground Set Level umožňuje fotenie bez stredovej tyče veľmi nízko nad terénom. Rýchloupínacia reverzibilná stredová tyč je súčasťou statívu. Nohy sú polohovateľné do troch uhlov a nechýbajú ani špeciálne zámky G-lock.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový 4-sekčný uhlíkový statív
  • S rýchloupínacou stredovou tyčou
  • Kompaktný a veľmi ľahký
  • Systém skladania nôh o 180°
  • Ground Level Set na fotenie nízko nad terénom
  • Optimálny pre objektívy 135 mm (max. 200 mm)
  • Nohy vyrobené z uhlíkových vlákien 6X Carbon fibre
  • Gravitačný systém zámkov nôh
  • Systém proti pretáčaniu nôh zrýchľuje rozkladanie
  • Praktický háčik na závažie
  • Maximálna záťaž 8 kg

Jedinečná uhlíková konštrukcia

Rúrky z uhlíkových vlákien vyrobené pomocou technológie Carbon 6X sú najvyspelejšie na trhu. Táto technológia zabezpečuje vysokú pevnosť konštrukcie, odolnosť voči ohnutiu a prvotriedne pohlcuje vibrácie. Na jednu rúrku s priemerom 28 milimetrov je použitých až 1,5 milióna uhlíkových vlákien s veľkosťou 7 mikrometrov.

G-lock a ALR

Statív je vybavený unikátnymi zámkami G-Lock. Tento mechanizmus bol kompletne prepracovaný a teraz dosahuje až o 20 % vyššiu pevnosť, navyše urýchľuje manipuláciu. Funkcia Gravity Lock pracuje s hmotnosťou, ktorá vertikálne pôsobí na nohy statívu. Čím je väčšia záťaž, tým pevnejšie je uzamknutie.

Anti-Leg-rotation je užitočný systém proti pretáčaniu nôh, ktorý uľahčuje skladanie a rozkladanie statívu. Pracuje na princípe aretačných objímok, vďaka ktorým rozložíte aj 5-sekčný statív za menej ako 15 sekúnd.

Ground Level Set so zámkom

Ground Level Set predstavuje koniec vývoja systému, ktorý by umožnil manipuláciu so stredovou tyčou a fotenie nízko nad terénom bez nutnosti skladania fotoaparátu. Výsledkom je jednoduchý aretačný disk umiestnený pod horným diskom, ktorý uvoľňuje stredovú tyč, zatiaľ čo horný disk s nasadenou hlavou a fotoaparátom zostáva pevne na mieste. Pre používateľov je prínos úplne jednoznačný – rýchlejšia, jednoduchšia a efektívnejšia práca.

Maximálna výška:
149 cm

Minimálna výška:
22 cm

Maximálna záťaž:
8 kg

Hmotnosť:
1 kg

Dĺžka v zloženom stave:
42,5 cm

 

Parametre a špecifikácia

Druh statívu
Tripod Hotovo!
Maximálna výška
149 cm Hotovo!
Transportná výška
42,5 cm Hotovo!
Maximálne zaťaženie
8 kg Hotovo!
Hmotnosť
1 kg Hotovo!

Druh

Druh statívu
Tripod Hotovo!

Vlastnosti

Maximálna výška
149 cm Hotovo!
Transportná výška
42,5 cm Hotovo!
Maximálne zaťaženie
8 kg Hotovo!
Hmotnosť
1 kg Hotovo!

Materiál

Materiál
Karbón Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

» Všetky tripody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gitzo GT1542T Traveler Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gitzo GT1542T Traveler. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gitzo GT1542T Traveler. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gitzo GT1542T Traveler. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gitzo GT1542T Traveler.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií