AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Gogen CTR 585 BT C N

Zobraziť katalóg
Gogen CTR 585 BT C N
3,9 19 hodnotení
FM Transmitter – do auta s USB, Bluetooth, USB–C a čítačkou pamäťových kariet, mikrofón a displej, handsfree, hudobný prehrávač, FM Rádio, USB nabíjanie a bezdrôtové pripojenie, 3× USB port, Bluetooth 5,0, možnosť vloženia pamäťovej karty do veľkosti 32 GB, maximálna kapacita USB disku 32 GB, vstupné napätie 12 V a 24 V, čierna farba
Kód:  WG995f Produktové číslo:  CTR 585 BT C N Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gogen CTR 585 BT C N

FM Transmitter GoGEN CTR 585 BT CN

FM Transmitter CTR 585 BT C N od spoločnosti GoGEN je skvelým riešením na bezdrôtové prehrávanie hudby aj v starších typoch automobilov. Prostredníctvom Bluetooth rozhrania možno vašu obľúbenú hudbu prehrávať skrze reproduktory vášho autorádia, vďaka čomu vám Transmitter CTR 585 BT C N spríjemní vaše cesty, nech už sa vydáte kamkoľvek.

FM transmitter GoGEN CTR 585 BT C N

Podpora Bluetooth 5.0

Vďaka podpore Bluetooth 5.0 (a aj nižších verzií) vám FM transmitter GoGEN CTR 585 BT C N poskytne kvalitný prenos zvuku z telefónu či iného zariadenia. Ako zdroj možno bez problému využiť tiež microSD kartu, prípadne USB flash disk. FM transmitter GoGEN CTR 585 BT C N prehráva hudbu vo formáte MP3, rovnako ako v modernom FLAC formáte. K transmitteru je možné pripojiť úložisko s kapacitou do 32 GB.

FM transmitter GoGEN CTR 585 BT C N

Ľahké vybavenie hovorov vďaka hands-free

FM transmitter GoGEN CTR 585 BT C N disponuje funkciou hands-free, čo vám umožní jednoduché vybavenie telefónnych hovorov. Integrovaný mikrofón zaručí prenos hlasu vo vysokej kvalite. Volajúce číslo sa ihneď zobrazí na displeji a hovor možno prijať jednoduchým stlačením tlačidla. Vďaka FM transmitteru GoGEN CTR 585 BT C N navyše budete počuť hovor jasne a zreteľne z reproduktorov autorádia.

FM transmitter GoGEN CTR 585 BT C N

Kľúčové vlastnosti FM transmitteru GoGEN CTR 585 BT C N

  • Podpora Bluetooth 5.0
  • Možnosť nabíjania až 2 pripojených zariadení
  • Podpora formátov MP3, FLAC, WMA, WAV
  • Ohybný krk na nastavenie polohy
  • Farebný LED displej prehľadne zobrazí potrebné informácie
  • Hand-free umožní ľahké vybavenie hovorov
FM transmitter GoGEN CTR 585 BT C N

Transmitter GoGEN umožní nabíjanie externých zariadení

S pomocou FM transmitteru GoGEN CTR 585 BT C N možno súčasne nabíjať až 2 pripojené zariadenia. K dispozícii je výstup USB-C na rýchle, až 18 W, nabíjanie a USB výstup s nabíjacím prúdom až 2,4 A. FM transmitter GoGEN CTR 585 BT C N disponuje rovnako ohybným krkom, prostredníctvom ktorého môžete jednoducho nastaviť jeho ideálnu polohu.

Parametre a špecifikácia

Konektivita
USB, Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, USB-C Hotovo!
Počet USB portov
3 Hotovo!
Podporované formáty
MP3, FLAC, WAV, WMA Hotovo!
Maximálna kapacita pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Maximálna kapacita USB
32 GB Hotovo!

Pripojenie

Konektivita
USB, Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, USB-C Hotovo!

Vlastnosti

Počet USB portov
3 Hotovo!
Podporované formáty
MP3, FLAC, WAV, WMA Hotovo!
Maximálna kapacita pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Maximálna kapacita USB
32 GB Hotovo!
Vstupné napätie
12 V, 24 V Hotovo!
Výstupný prúd
2,4 A Hotovo!
Vlastnosti
Mikrofón, Displej Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Výška
120 mm Hotovo!
Šírka
50 mm Hotovo!
Hĺbka
190 mm Hotovo!
Hmotnosť
100 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V aute mam len aux vstup. Pisete ze toto zariadenie ma.aux vstup, ale nikde nevidim ako dostanem zvuk, ktory dostanem donzariadenia cez bluetooth do auto reproduktorov.

Disponuje tento transmitter funkcí voltmetru?

Je možné nechat stabilně transmitter zasunutý v zapalovači (vypnutý) stále, aniž by se mi vybíjela baterie?

Dobrý den. Transmitter už jsem dlouho nepoužíval, ale jelikož mi začíná odcházet CD mechanika, tak by mě zajímalo jestli je nějaký z Transmitterů, který po vypnutí uchovává i ČAS poslední přehrávané skladby. Ten který jsem používal někdy před 8-10 lety to neuměl a vždy začal poslední přehrávanou skladbu přehrávat od žačátku:/ Radim

Dobrý deň, dá sa prehrávať hudba z telefónu cez AUX? Nevidím nikde na obrázkoch AUX vstup. Vďaka za info.

Dobrý den, je možné pouštět hudbu z telefonu (např. spotify) a přenášet ji přes BT a následně FM do rádia automobilu? nebo BT funguje pouze jako handsfree a hudbu je možné přehrát pouze z USB/karty? Děkuji.

Dobrý den, rád bych se zeptal jaký je rozdíl mezi uvedeným transmitrem a tady tento https://www.alza.cz/gogen-ctr-258-bt-w-d6161093.htm?fbclid=IwAR3kLFFdxHFxo8HNHDH8QYdPqnEWGocL8Vv5jLhmOa7B5Cx0XUJUezY_OO4#discussionPosts Zajímalo by mě, který bude lepší volba prosím? Děkuji moc za odpověď

Dobrý den, ukazují se na displeji zařízení adresáře a skladby uložené na kartě nebo flash disku?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na funkci "random" z usb flasky. Vím, že tento model touto funkcí disponuje, ale bohužel ten dlouhý krk se mi na dané místo nevejde. Nemá funkcí "random" ještě nějaký jiný a kompaktnější Fm transmitter, který máte v nabídce? Moc děkuji

Diskusia a poradňa k Gogen CTR 585 BT C N
Príslušenstvo pre Gogen CTR 585 BT C N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen CTR 585 BT C N. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen CTR 585 BT C N.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií