AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Google Chromecast

Zobraziť katalóg
Google Chromecast
4,3 153 hodnotení
Multimediálne centrum pre on-line obsah, filmy Alza Media, YouTube, Netflix, Hulu Plus, Google Play Movies a Music, Chrome, micro USB, HDMI
Kód:  GO180 Produktové číslo:  H2G2-42

Google Chromecast

Google Chromecast je miniatúrne zariadenie s váhou 34 g, ktoré v sebe ukrýva neuveriteľný potenciál. Z vašej televízie, monitora alebo napríklad projektora urobí v okamihu multimediálne centrum s prakticky neobmedzeným zdrojom obsahu. Stačí ho zasunúť do voľného HDMI portu, pripojiť napájanie microUSB portom a zábava môže začať.

Minimalistická sila


Najjednoduchšia cesta k online zábave.
  • Multimediálne centrum
  • Alza Media Filmy, Google Play, Youtube
  • Ľahké zapojenie
  • Správa cez mobilné zariadenia
  • Kompatibilné s Apple

Nová éra zábavy


Triviálnu inštaláciu a škárovanie máte úspešne za sebou a teraz už zostáva len pustiť film z Alza Media, video na YouTube z chytrého telefónu alebo tabletu, raz kliknúť a už frčí obraz aj zvuk na veľkej obrazovke.

Medzi ďalšie podporované služby v ČR patrí služba Google Play Music, takže hudobná produkcia cez Hi-Fi systém bude čírou radosťou. V dnešnej dobe už nepotrebujete zložito šachovať s CD diskami, stačí použiť aplikáciu v telefóne a problém je vyriešený.

Prístupné ovládanie


Ešte zaujímavejšie využitie naskytá obľúbený webový prehliadač Chrome. Rovnomenné rozšírenie totiž zrkadlí obsah prehliadača priamo na televíziu.

Túlanie internetom, prezentácie fotiek alebo iná každodennú činnosť sa dostáva na úplne novú rovinu využitia. Mnoho používateľov iste uvíta kompatibilitu aj s konkurenčnou platformou spoločnosti Apple.

Alza Filmy na Chromecastu


Ak hľadáte službu, kde si cez Chromecast pustíte aj dabovaný český film alebo film s titulkami, ktorých farbu alebo veľkosť si pohodlne nastavíte, navštívte našu sekciu Alza Media. V online videopožičovni si požičajte film alebo si predplaťte Alza Premium a pozerajte na TV do aleluja.

Obsah balenia:
Mini počítač
USB kábel (slúži ako napájací adaptér)

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Nabízíte na Alza Media 3D filmy a je možné je přehrát přes Chromecast? Děkuji za odpověď TD

, mám otázku ohľadom google chromecast zariadenia a jeho funkčnosti na mojej TV. Vlastním staršiu TV SAMSUNG PS50B650 FULL HD z roku 2009. Chcel by som sa opýtať či neviete zistiť či toto zariadenie bude fungovať na mojej TV. Ak by nefungovalo, dá sa vrátiť?

Diskusia a poradňa k Google Chromecast
Príslušenstvo pre Google Chromecast Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Chromecast. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Chromecast . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Chromecast . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Google Chromecast.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií