AP+ nový vizuál Aplikace

GPO Chesterton DAB

Zobraziť katalóg
GPO Chesterton DAB
Gramofón – retro dizajn, drevený, s reproduktormi, s krytom, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, klasický, náhon remienkom, rovné ramienko, Bluetooth, USB, rádio, MP3 prehrávač, RCA výstup, slúchadlový výstup, piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska, v balení diaľkové ovládanie a prevodník pre 45 ot./min, hmotnosť 5,47 kg, rozmery 240 × 400 × 330 mm (V׊×H), hnedá a zlatá farba
Kód:  GPOg16 Produktové číslo:  GPO96 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GPO Chesterton DAB


Trojrýchlostný gramofón s modernými prvkami

Milujete retro a vinylové platne? Pokiaľ áno, tak určite by vašej pozornosti nemal uniknúť gramofón GPO Chesterton DAB, ktorý svojím dizajnom verne kopíruje elegantné gramofóny z 30. rokov 20. storočia. Vašu domácnosť rozžiari nostalgickým dreveným vyhotovením s praktickým vekom chrániacim prehrávač pred prachom. Bluetoothprehrávač GPO Chesterton DAB okrem gramodosiek prehrá aj CD, kazety, ale disponuje aj USB vstupom či FM/AM/DAB tunerom na počúvanie vašich obľúbených rozhlasových staníc.Gramofón GPO Chesterton DAB je vybavený dvoma výkonnými reproduktormi s výkonom 2× 2 W – vychutnáte si tak perfektne čistý a znelý zvuk, a nezáleží na tom, z akého zdroja zvuk pochádza.








GPO Chesterton DAB prehráva bezdrôtovo aj digitalizuje vinyly


Aj napriek retro dizajnu disponuje gramofón GPO Chesterton DAB modernými technológiami ako je napr. bluetooth, vďaka ktoému môžete bezdrôtovo streamovať hudbu z telefónu, tabletu, počítača a ďalších zariadení.GPO Chesterton DAB bez problémov tiež prehrá klasické CD disky, kazety či vinylové platne, ktoré prehráva v troch rýchlostiach 33, 45 alebo 78 otáčok za minútu. Gramofónové platne, CD aj kazety môžete navyše ľahko digitalizovať na USB disk. Okrem FM/AM tuneru je k dispozícii moderný digitálny tuner DAB a RCA výstup na pripojenie reproduktora. Pre pohodlné ovládanie je súčasťou balenia diaľkové ovládanie.








Kľúčové vlastnosti gramofónu GPO Chesterton DAB


  • Nádherné vyhotovenie v štýle 30. rokov 20. storočia
  • Bluetooth pre bezdrôtové streamovanie s dosahom až 10 metrov
  • USB vstup s možnosťou prehrávania hudby (podpora MP3)
  • GPO Chesterton DAB prehráva CD a kazety
  • Gramofón s autostopom a s 3 rýchlosťami (33, 45 a 78 otáčok za minútu)
  • Možnosť digitalizácie vinylov, CD aj kaziet na USB disk
  • FM/AM/DAB rádio
  • Stereo reproduktory s výkonom 2× 2 W
  • Konektor pre slúchadlá s 3,5 mm jackom, AUX In, RCA výstup na pripojenie reproduktora








Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Hnedá, Zlatá Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
400 mm Hotovo!
Hĺbka
330 mm Hotovo!
Výška
240 mm Hotovo!
Hmotnosť
5,47 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky retro gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, píšete, že je zde výstup pro reproduktor, jde o jeden výstup (mono), nebo dva (stereo)? Děkuji

Diskusia a poradňa k GPO Chesterton DAB
Príslušenstvo pre GPO Chesterton DAB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GPO Retro Chesterton DAB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GPO Chesterton DAB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GPO Chesterton DAB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GPO Chesterton DAB.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií