Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

GRIFFIN BreakSafe USB-C

Zobraziť katalóg
GRIFFIN BreakSafe USB-C
4,0 1 hodnotení
Napájací kábel Magnetický, pre MacBook 12 "(2016 / Retina), Chromebook, Pixel C, USB-C, až 60W
Kód:  GRIFF01 Produktové číslo:  GC42251

GRIFFIN BreakSafe USB-C

Konektor Apple MagSafe doslova uložil milióny notebookov z poškodenia spôsobeného vypnutím napájacieho kábla. Ale so zavedením USB-C na novom zariadení MacBooc bol tento bezpečnostný prvok odstránený. Avšak rýchlo pôsobiaci magnetický konektor BreakSafe ho nahradí úplne. Pripojí sa k USB-C vášho notebooku a zabezpečuje bezpečné odpojenie, keď je skrútený cez kábel , napríklad keď je napájací kábel vypnutý . Jednoduchý magnetický konektor je len 12,8 mm hlboký, takže ho môžete nechať zapojený do USB-C vášho notebooku, aj keď ho nepoužívate.

Kľúčové vlastnosti

  • magnetický kábel pre bezpečné nabíjanie zariadení s rozhraním USB-C
  • testované tak, aby spĺňali všetky výkonové štandardy (až do 60 W)
  • aby sa zabránilo zlému pripojeniu

Pokročilý systém ochrany

Pretože je určený na efektívne dodávanie energie na nabíjanie batérie vášho notebooku (až 60 W), BreakSafe obsahuje pre váš notebook štyri rôzne bezpečnostné funkcie .

  1. Vizuálne: Vizuálne označenie krytu konektora používateľovi ukazuje správny spôsob pripojenia kábla a konektora.
  2. Magnetické: Magnety BreakSafe umožňujú len správnu metódu pripojenia, aby sa zabezpečila správna polarita podľa zdroja aj notebooku.
  3. Design: BreakSafe obsahuje dva malé kľúče zabudované do magnetického konektora, ktoré fyzicky zabraňujú pripojeniu magnetov a zabraňujú nesprávnemu pripojeniu.
  4. Elektrický: Pri dotyku kábla a konektora je kontakt s centrálnym uzemnením BreakSafe prvým vodivým prvkom. Tým sa zabezpečí, že statická elektrina bude odpojená predtým, ako napájací kábel začne napájať notebook.

Use

BreakSafe je vhodný pre USB-C napájacie zdroje dodané s notebookom. Navrhnuté na prenos až 60 wattov (20 V / 3 A) a navrhnuté a testované tak, aby spĺňali všetky výkonové štandardy USB-C. Majte však na pamäti, že BeakSafe je určený iba na nabíjanie, prenos dát a video nie sú podporované.

kompatibilita:
Apple 12 "MacBook (Early 2016 modely)
Apple 12 "MacBook (s displejom na obrazovku Retina, Early 2015 modely)
Google Chromebook Pixel
Google Pixel C
Ďalšie zariadenia, ktoré sa nabíjajú cez USB-C

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GRIFFIN BreakSafe USB-C
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GRIFFIN BreakSafe USB-C . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GRIFFIN BreakSafe USB-C . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GRIFFIN BreakSafe USB-C . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GRIFFIN BreakSafe USB-C.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií