AD homeoffice Aplikace

Guzzini Stojan na víno CUVEE čierny plastový ICONS

Zobraziť katalóg
Guzzini Stojan na víno CUVEE čierny plastový ICONS
Regál na víno – elegantný dizajn Brogliato Traverso, max. na 5 fliaš s priemerom max. 9.5cm, čierny, stojany sa dajú položiť na seba- potom na 9 fliaš, 32.4×16×h18.2cm
Kód:  GUZRV836 Produktové číslo:  17010010
Guzzini Stojan na víno CUVEE čierny plastový ICONS Predaj skončil

Guzzini Stojan na víno CUVEE čierny plastový ICONS

Elegantný a praktický univerzálny stojan na víno CUVÉE kvalitnej talianskej značky GUZZINI z kolekcie ICONS je vyrobený z čierneho akrylátu. Na prvý pohľad vás upúta jeho originálny rafinovaný dizajn z dielne dizajnérskej dvojice Brogliato - Traverso. Prúžok z akrylátového materiálu je prepletený tak, že vytvára ornamenty a zároveň priestory na fľaše rôznych veľkostí. Pojme maximálne 5 fliaš s priemerom 9,5 cm. Stojany sa dajú zakúpiť dva a položiť na seba, čím vznikne priestor pre 9 takýchto fliaš. Originálny stojan na víno sa stane atraktívnym dizajnovým doplnkom vašej kuchyne či inej miestnosti.

Kľúčové vlastnosti stojana na víno CUVÉE GUZZINI

  • Elegantný a praktický stojan na víno z kolekcie ICONS z čierneho akrylátu
  • Stojan CUVÉE z dielne dizajnérskej dvojice Brogliato - Traverso
  • Pojme max. 5 fliaš s priemerom 9,5 cm, možnosť zakúpiť dva a dať na seba, potom sa vojde 9 fliaš
  • Atraktívny originálny vzhľad stojana GUZZINI

Rozmery:
32,4 × 16 × 18,2 cm (hĺbka)


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guzzini Stojan na víno CUVEE černý plastový ICONS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Guzzini Weinständer CUVEE Schwarzer Kunststoff ICONS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Guzzini Weinständer CUVEE Schwarzer Kunststoff ICONS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Guzzini CUVEE borállvány fekete muanyag ICONS.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií