AlzaBoxy Q1 PET

HARTMANN Veroval Inteligentná osobná váha

Zobraziť katalóg
HARTMANN Veroval Inteligentná osobná váha - 5 rokov záruka
4,7 18 hodnotení
Osobná váha – digitálna, meranie tuku, meranie svalov, meranie vody, uloženie dát a párovanie s mobilnou aplikáciou, možnosť pripojenia cez USB, na napájanie slúži CR2032 batéria, čierna farba
Kód:  HART001 Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  9253740 Stránky výrobcu
HARTMANN Veroval Inteligentná osobná váha Predaj skončil

HARTMANN Veroval Inteligentná osobná váha

Osobná váha Hartmann Veroval na optimálnu analýzu hmotnosti a tela

Osobná váha Hartmann Veroval dokáže detailne analyzovať zloženie ľudského tela. Okrem klasického zistenia hmotnosti je váha Hartmann Veroval schopná na princípe biometrickej impedancie zistiť aj hmotnosť kostí, BMI, podiel telesného tuku a svalového tkaniva a množstvo vody v tele.


Osobná váha Hartmann Veroval
 

Váha Hartmann Veroval automaticky určí vašu ideálnu hmotnosť

Všetky zistené údaje je možné uložiť a vyhodnocovať ich v programe Veroval medi.connect. Inteligentná váha Hartmann Veroval sama dokáže určiť ideálnu hmotnosť a vhodný kalorický príjem jedinca (hodnoty bazálneho metabolizmu). Prístroj funguje na tri batérie AAA, pričom do ovládacej jednotky je potrebné vložiť ďalšie dve batérie typu CR2032.


Odnímateľný displej

Pre pohodlnú a jednoduchú manipuláciu váha disponuje odnímateľným displejom, ktorý si môžete bez problémov vziať počas váženia do rúk a ovládať tak všetky dostupné funkcie. Na prenesenie všetkých údajov do PC slúži USB kábel, ktorý je súčasťou balenia. K vášmu počítaču sa pripája len displej, takže nemusíte nosiť celú váhu.


Kľúčové vlastnosti váhy Hartmann Veroval

  • Inteligentná osobná váha v čiernom vyhotovení
  • Do pamäti je možné uložiť až 30 nameraných hodnôt pre 4 užívateľov
  • Odnímateľný displej s ovládacou jednotkou
  • Automatický výpočet potreby kalórií a ideálnej hmotnosti
  • Presnosť nameranej hmotnosti rádovo 100 g
  • Váha je kompatibilná s PC cez USB kábel, ktorý je súčasťou balenia
  • Schopnosť prepojenia so všetkými ďalšími prístrojmi Veroval
Osobná váha Hartmann Veroval
 

Analyzujte a zdieľajte svoje výsledky

Z inteligentnej váhy Hartmann je možné preniesť namerané hodnoty do aplikácie Veroval® medi.connect, kde si ľahko zobrazíte detailné prehľady a grafy. Všetky informácie si môžete vytlačiť, alebo poslať e-mailom svojmu trénerovi či lekárovi.

Ideálnym doplnkom k inteligentnej osobnej váhe Hartmann Veroval bude nepochybne inteligentný fitnes náramok Veroval®, ktorý meria všetku vašu fyzickú aktivitu a pomôže vám udržať si kondíciu.


 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Typ váhy
Digitálna bez funkcií Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou Hotovo!
Typ batérie
CR2032 Hotovo!
Konektivita
USB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna bez funkcií Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou Hotovo!

Konektivita

Typ batérie
CR2032 Hotovo!
Konektivita
USB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ctu si vasi poradnu a zacinam mit v tom zmatek. Podival jsem se na Google Store a o mobilni aplikaci Veroval®Medi.Connect se uvadi: "Veroval® medi.connect aplikácia umožňuje cielené záznam a analýzu činnosti a spacie návyky. Sledovať individuálne ciele pomocou náramku svojej funkcie: aktivita, kroky, vzdialenosť, kalórie, spacie, chôdza / beh, plávanie a cyklistiku." Vyzkousel jsem si ji nainstalovat a moznost prenosu a zpracovani dat z osobni vahy jsem zel nenalezl. Jakou mobilni aplikaci tedy radite zajemci vyse a jakym zpusobem by se mela data z mobilu prenaset, kdyz jak v Poradne ctu, vaha nepodporuje Bluetooth, nybrz pouze prenos pres USB? Dekuji za objasneni.

Dá sa pripojiť aj cez Bluetooth?

dobrý den, má tahle váha pamět , pokud ano na kolik měření a jdou data stahovat do pc ? nebo která jiná váha splnuje podminky které uvádím + měření tuku,vicerálního tuku a vody v těle , děkuji

Dobrý den přeji, prosím Vás můžu použít jiný kabel USB když koncovka pasuje do váhy Veroval

Dobrý den přeji, prosím Vás můžu použít jiný kabel USB když koncovka pasuje do váhy

Dobrý den, ve funkcích píšete "Párování s mobilní aplikací". Ale v recenzích čtu, že to párovat s mobilní aplikací nelze. Jak je to tedy? Děkuji.

Dobrý den, jaká je prosím max. nosnost?

Zdravím, dá sa spoľahnúť na hodnotu svalov a vody pri tejto váhe? Neukazuje bludy?

Zajmalo by me jestli to ukazuje stejnou vahu bez vlivu toho jak si na ni clovek stoupne v minulosti s jinejma vahama sem s tim mel problem

Diskusia a poradňa k HARTMANN Veroval Inteligentná osobná váha
Príslušenstvo pre HARTMANN Veroval Inteligentná osobná váha Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HARTMANN Veroval Inteligentní osobní váha. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HARTMANN Veroval Smart Personenwaage. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HARTMANN Veroval Smart Personenwaage. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HARTMANN Veroval Intelligens személymérleg.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií