Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Helmer LK 513

Zobraziť katalóg
Helmer LK 513
2,0 4 hodnotení
GPS lokátor univerzálny, kompatibilný s Windows, poplatok za službu: áno, tlačidlo SOS, nastavenie hesla a notifikácia pri opustení predvolenej oblasti, výdrž až 25,0 d
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HLM005b5 Produktové číslo:  Helmer LK 513

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Helmer LK 513

GPS lokátor Helmer LK 513 je ideálnym prostriedkom na sledovanie a dokonalú ochranu vašich cenností. Lokátor možno ľahko využiť na monitorovanie pohybu osôb, zvierat a batožiny. Vďaka zabudovanému GPS vám lokátor poskytne presnú polohu, a to prostredníctvom zasielania detailných SMS správ na vami prednastavené telefónne číslo. GPS lokátor Helmer LK513 pracuje so signálom GSM/GPRS sietí a GPS satelitov, takže možno využiť aj služby počítača na on-line sledovanie. Pri špičkovej úrovni sledovania je možné zvoliť tiež možnosť prednastaveného hlásenia lokátora, vďaka čomu sa vám bude hlásiť vo vami zvolených intervaloch.

Kľúčové vlastnosti GPS lokátora Helmer LK 513

  • Citlivý senzor na zaznamenanie otrasov
  • SOS tlačidlo
  • Spánkový režim na 25-dennú výdrž batérie
  • GPS lokátor Helmer LK 513 pracuje so signálom GSM/GPRS sietí a GPS satelitov
  • Rýchle zistenie polohy pomocou SMS správ
  • Praktický senzor prekročenia rýchlosti
  • História sledovania trasy GPS lokátora Helmer LK 513
  • Funkcia GEO-hradba na upozornenia pri vzdialení z vymedzenej oblasti

Spánkový režim na dlhú výdrž

GPS lokátor Helmer LK 513 disponuje praktickým spánkovým režimom, ktorý zabezpečí až 25-dennú výdrž batérie. Vďaka tejto funkcii získate dokonalý prehľad o vašich cennostiach, nech ich uložíte kamkoľvek. GPS lokátor LK 513 taktiež posiela upozornenia na prekročenie rýchlosti.

Funkcia GEO-hradba na dokonalú ochranu

GPS lokátor Helmer LK 513 disponuje funkciou GEO-hradba, vďaka ktorej odošle upozornenia pri vzdialení sa z nastavenej oblasti. Informáciu obdržíte tiež vždy, keď sa lokátor pohne či zaznamená otras. Pri používaní lokátora oceníte aj možnosť histórie sledovania trasy a praktické SOS tlačidlo.

Ďalšie parametre GPS lokátora Helmer LK 513

  • Rozmery 64 × 48 × 15 mm
  • Váha: 70 g
  • Pásmo: 850/900/1 800/1 900 Mhz
  • GPS citlivosť: -165 dBm
  • GPS presnosť: 5 m
  • Batéria: nabíjacia 3,7 V 1 000 mAh Li-ion
  • Prevádzková teplota: -20 °C do + 55 °C

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nemám dotaz - zakoupil jsem a chci se k tomuto výrobku vyjádřit. Celkem nutnost je použití externí baterie. Takže vycvaknout horní kryt, odpájet baterii a použít třeba 18650 Li-Ion článek 3000 mAh v držáku, jako jsem použil já. Mám dva tyto články paralelně. Použito na elektrokole - umístěno pod baterií. Nabíjeno před měsícem, k dnešku stav baterie 91%. Zařízení se samo uspává, tracking mám přes server Helmeru, jak je v návodu. Pokud si někdo stěžuje na nízkou výdrž origo baterie, nemá to dobře nastaveno, má to prostě trvale zapnuto a nemá nastaveno automat. uspání. I s tou originální baterií vydrží při správném nastavení min. 14 dní. Pro nastavení velmi doporučuji manuál k LK 505. Je srozumitelnější. Pokud budete zapojovat dva články 18650 paralelně, jako já, nezapomeňte, že je třeba mít dva stejné články, pokud možno stejnou šarži a hlavně oba na počátku stejně nabité. Jinak mezi nimi potečou obrovské vyrovnávací proudy. Pokud tohle dodržíte, nic nehrozí. Přesnost lokace je famózní.

Ma tento lokator magnet?

Dobrý den . Je vodě odolný ?

Dobrýden, mámobjednaný lokator lk 313. Je připojitelné mobilem samsung galaxie a 50? Do kolikakilometrů?

Dobrý den, s jakou přesností zaměří lokaci a funguje to na principu zavolaní a on následně odešle sms se souřadnicemi?

Dobrý den , je zapotřebí mít na sim povolené data ?

Diskusia a poradňa k Helmer LK 513
Príslušenstvo pre Helmer LK 513 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Helmer LK 513. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Helmer LK 513. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Helmer LK 513. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Helmer LK 513.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií