Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Belatrix Vista 1

Zobraziť katalóg
Belatrix Vista 1
Infrasauna pre 1 osobu, výkon 1700W, typ ohrievača: karbónový, Rádio, Ionizátor, Vnútorné osvetlenie, Teplotný senzor, Konektor na MP3, LED osvetlenie a Strešná ventilácia, vonkajšie rozmery: 90×115×190cm, hmotnosť 90kg
Kód:  GOA0062 Produktové číslo:  KD-V001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belatrix Vista 1

Infrasauna Bellatrix Vista 1 zaujme na prvý pohľad svojím nadčasovým dizajnom. Na svoju činnosť využíva plne spektrálne aj karbónové žiariče. Plne spektrálne žiariče vyžarujú infračervené lúče v celom spektre žiarenia a majú významný liečebný účinok na ľudský organizmus. Okrem svojho tepelného efektu produkujú tiež efekt svetelný. Karbónové žiariče sú naproti tomu tvorené karbónovými pásmi, ktoré vyvíjajú iba nízku povrchovú teplotu. Infrasauna je vybavená regulátorom intenzity kúrenia žiaričov, ktorý umožňuje nastavenie 3 úrovní. Plne spektrálne žiariče je pritom možné úplne vypnúť a ponechať aktívne len žiariče karbónové. 

Kľúčové vlastnosti infrasauny Bellatrix Vista 1

  • Infrasauna s nadčasovým dizajnom určená pre 1 osobu
  • Kombinuje plne spektrálne a karbónové žiariče
  • Celospektrálne žiariče vyžarujú infračervené lúče v celom spektre žiarenia 
  • Karbónové žiariče vyvíjajú iba nízku povrchovú teplotu
  • infrasauna Bellatrix s regulátorom intenzity kúrenia žiaričov
  • O perfektné nahriatie sa postarajú chrbtové, bočné, holenné, lýtkové a nožné panely
  • Svetelná terapia s diódami RGB LED a LEDkovými pásikmi ponúka 7 farebných odtieňov
  • Súčasťou infrasauny je rovnako ionizátor kyslíka slúžiaci na čistenie vzduchu v saune
  • Ozonátor dezinfikuje interiér sauny
  • Nastaviteľné vetranie pre optimálnu cirkuláciu čerstvého vzduchu
  • Bellatrix Vista 1 je vyrobená z pevného a odolného dreva Hemlock
  • Praktické ovládanie pomocou kontrolného panela
  • Displej zobrazujúci aktuálnu aj nastavenú teplotu a čas saunovania
  • Infrasauna ponúka kvalitné audio riešenie
  • Farebné vyhotovenie: hnedé

Bellatrix Vista 1 so svetelnou terapiou

Na zaistenie lepšieho a rovnomerného prehriatia je sauna Bellatrix Vista 1 vybavená tiež karbónovým podlahovým panelom. Pri saunovaní sa tak o perfektné nahriatie postarajú chrbtové, bočné, holenné, lýtkové a nožné panely. Okrem nahriatia zaistí terapeutický účinok tiež svetelná terapia. Tá je tvorená panelom s rozmermi 20 × 20 cm s diódami RGB LED a tiež LEDkovými pásikmi, ktoré sú umiestnené pod lavicou a na hornej hrane chrbtových žiaričov. Sami si pritom môžete zvoliť jeden zo 7 farebných odtieňov. 

Budete sa cítiť ako v horách alebo pri mori

Súčasťou infrasauny Bellatrix Vista 1 je tiež ionizátor kyslíka, ktorý slúži na čistenie vzduchu v saune. Obohacuje vzduch veľkým množstvom záporných iónov a ten potom pripomína vzduch na horách či pri mori. Vo výbave infrasauny ovšem nechýba ani ozonizátor, ten prostredníctvom ozónu dezinfikuje vnútorný priestor sauny. Aby saunovanie bolo maximálne komfortné, disponuje regulovateľnou ventiláciou zaisťujúcou optimálnu cirkuláciu čerstvého vzduchu. Sauna je pritom vyrobená z dreva Hemlock, ktoré vyniká svojou pevnosťou a odolnosťou.

Infrasauna Bellatrix Vista 1 umožňuje aj počúvanie hudby

Celý chod sauny je možné komfortne ovládať pomocou kontrolného panelu. Ten obsahuje displej, ktorý zobrazuje aktuálnu aj nastavenú teplotu a čas saunovania. Prostredníctvom panelu nastavíte tiež osvetlenie, a to čítaciu lampičku, vonkajšie osvetlenie sauny aj svetelnú terapiu. Infrasauna ponúka tiež kvalitné audio riešenie, ktoré umožní pri saunovaní počúvanie hudby. Reproduktorový panel disponuje LCD displejom, FM rádiom i MP3. Bellatrix Vista 1 zabezpečí dokonalé chvíle oddychu a relaxácie.

Rozmery:
190 × 115 × 90 cm

Hmotnosť:
90 kg


Parametre a špecifikácia

Počet osôb

Počet osôb
1 Hotovo!

Príkon

Príkon
1 700 W Hotovo!

Balenie

Hĺbka
115 cm Hotovo!
Hmotnosť
90 kg Hotovo!
Šírka
90 cm Hotovo!
Výška
190 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Můžete mi ještě jednou upřesnit rozměry? U každého popisu a výrobce je to jinak. Při pohledu zepředu je šířka tzn.90cm,dozadujehloubka 115cm? Pokud by to bylo obráceně, tak by se nám nevešla. Kolik má prosím zářičů a jak jsou umístěny. Píšete, že je sauna hnědá. Většina saun je světle hnědá. Tato je tmavě hnědá? Děkuji za odpovědi

Dobry den. K tomuto produktu mate energeticky pas? V peněžním vzjadření jespotřeba energie kolik kw/h? Dekuji

Dobry den. Dá se sauna smontovat i v místnosti s výškou jen 195 cm?

Dobrý den, v parametrech uvádíte “Typ topidla : karbonový”, ale ve všeobecném popisu se zmiňujete i o “plně spektrálním”. Můžete to upřesnit? V textu si ještě opravte vyřazuje na vyzařuje.

Dobrý den, není lze psáno, jaká je nejvyšší teplota vyhřátí sauny, děkuji

Dobrý den, hledám saunu na zastřešený balkon, cca do 100kg..dekuji

Diskusia a poradňa k Belatrix Vista 1
Príslušenstvo pre Belatrix Vista 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belatrix Vista 1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belatrix Vista 1.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií