AD homeoffice AlzaBoxy Q1

BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet 1,80 m × 66 cm

Zobraziť katalóg
BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet 1,80 m × 66 cm
5 1 hodnotení
Vírivka – nafukovacia, 81 dýz, pre 4 osoby, tvar kruhu s priemerom 1.8m, objem 800l, kartušová filtrácia, krycia plachta súčasťou balenia
Kód:  BEWAY01h8 Produktové číslo:  60001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet 1,80 m × 66 cm Predaj skončil

BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet 1,80 m × 66 cm

Vírivka BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet je ideálnym spôsobom odpočinku a relaxácie. Kruhová nafukovacia vírivka je určená na celoročné využitie, či už ju umiestnite do interiéru vášho domu, na záhradu či terasu. Vyniká veľmi jednoduchým sprevádzkovaním. Pomocou hlavnej ovládacej jednotky ju jednoducho nafúknete, napustíte vodou a môžete si začať užívať prúdenie bubliniek. Hlavná ovládacia jednotka rovnako zaisťuje výkonnú kartušovú filtráciu aj prietokový digitálne nastaviteľný ohrev vody do teploty 40 °C. Vďaka tomu si môžete teplotu vody zvoliť presne podľa vašej potreby, na príjemný či horúci kúpeľ. Teplotu je možné pritom navyšovať o 1,5 °C za hodinu. Vírivku môžu pohodlne používať 4 dospelé osoby naraz, je teda vhodná aj pre rodiny s deťmi. Užívajte si chvíle relaxácie a príjemnej perličkovej masáže vďaka BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet.

Kľúčové vlastnosti vírivky BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet 1,80 m × 66 cm

  • Nafukovacia vírivka
  • Vhodná na celoročné využitie
  • Komfortné používanie 4 dospelými osobami naraz
  • Veľmi jednoduché sprevádzkovanie pomocou nafúknutia
  • Ohrev nastaviteľný do teploty 40 °C
  • S výhrevnosťou 1,5 °C za hodinu
  • Vírivka BESTWAY s priemerom 1,8 m
  • Farebné vyhotovenie: tmavomodré

Dokonalý spôsob relaxácie

Vírivka BESTWAY je opatrená 81 vzduchovými tryskami, ktoré sa postarajú o perfektnú perličkovú masáž. Tá má veľmi blahodárne účinky na celé telo, vrátane pohybového aparátu, pokožky a je vynikajúca pre celkové psychické uvoľnenie. Vírivka je vybavená dvoma rukoväťami, ktoré slúžia na jej komfortné prenášanie vo vypustenom stave. Mäkká izolovaná podlaha vírivky je vybavená vypúšťacím ventilom a vonkajšie steny sú vyrobené z vysoko pevného a odolného materiálu TriTech. Výkonný filtračný systém pritom zabezpečí jej precízny chod. BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet je jednoducho skvelou voľbou pre chvíle odpočinku a uvoľnenia celého tela.

Objem:
669 l

Priemer:
1,8 m


Parametre a špecifikácia

Priemer
1,8 m Hotovo!
Dĺžka
1,8 m Hotovo!
Šírka
1,8 m Hotovo!
Filtrácia v balení
Kartušová filtrácia Hotovo!
Objem
800 l Hotovo!

Rozmery

Priemer
1,8 m Hotovo!
Dĺžka
1,8 m Hotovo!
Šírka
1,8 m Hotovo!

Filtrácia

Filtrácia v balení
Kartušová filtrácia Hotovo!

Objem

Objem
800 l Hotovo!

Typ

Typ
Nafukovací Hotovo!

Dizajn

Tvar
Kruh Hotovo!

Výbava

Výbava
Krycia plachta Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , dostali jsme vířivku ale bohužel pořád ukazuje 6cf na slabém generatoru jede ale když jsme koupili nový silnější nechce jet ani když zapojíme přímo do toho porad bliká 6cf . Děkuji

Dobrý den.Zakoupila jsem si tuto vířivku a chtěla bych vědět zda se na noc může vypínat ze zásuvky.Z důvodu šetření El.proudu.Aby zbytečně nesvítily kontrolky.Nebo je jiné řešení a jaké.Děkuji za odpověď.Nerada bych dělala něco špatně a tím nějak poškozovala.

Hybějící návod k obsluze

Dobrý den.K narozeninám jsem dostal nadzemní výrivku. Lay_Z-Spa Miami pro2az4 osoby Vše jsem namontoval napustil. Zapl El proud Na displeji mi bliká červené 6CF Ato je vše ikdyz zmáčknu reset. Nereaguje ani na ostatní knoflíky. Nevím co s tím mám dělat.Navod v balení nebyl dodán.Navic nadisplei jsou nějaké zámky a hodiny.Neslo bys tím návodem něco udělat nebo nějakou radu? Mohli by ste mi odpovědět? Předem děkuji za kladnou odpověď. Jar. Bednar .

jaký typ kartuší se pro tuhle vířivku používají? a dají se koupit na alze?

Dobrý deň poprosila by som vás o informáciu, kam by som sa mohla obrátiť na servis-zakúpenie náhradných dielov na nafukovací vyrivku lay z spa miami. Ďakujem.

Dobrý den, před 2 ma roky jsem zapoupil výřivku Bestway Lay-Z-Spa Miami. Bohužel se začala vyfukovat a do 3 dnů je vyfouklá a nedokážu nalézt místo úniku. Zajišťujete servis těchto bazénu? Případně možné koupit pouze bazén bez čerpadla?

Dobrý deň. Vírivku mam na záhrade, vonkajšia teplota je 32' C, na virivke nastavený ohrev na 38'C, ale vyhhreje max na 31'C pritom voda vo virivke je určite podstatne studensia. Slovenský manuál v balení nebol.

Dobry den, Koupili jsme vířivku na chalupu a řešíme celkem zásadní problém... nemuzeme tu být každý den a tím pádem není možné nastavovat denně filtraci vody... Zatím jsme ale nenašli možnost nastavit denní filtraci např po 24h... plánovali jsme dát do zásuvky časovač co jsme měli k bazénu, ale tady to není možné, protože se vířivka sama nespustí... nějaké řešení?

Dobry deň prajem.neda sa mi spustiť virivka,Po zapnutí do el.siete a stlačení ovladačov na prívodnom kábli len raz pípne,na displai na sekundu zasvietie ikonky ovladania a na nič nereagujú.Ani po resete na čerpadle sa nič nezapne.Prosím o radu čo s tým ?

12
Diskusia a poradňa k BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet 1,80 m × 66 cm
Príslušenstvo pre BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet 1,80 m × 66 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BESTWAY Vířivka pro 4osoby LAY-Z-SPA MIAMI AIR JET. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BESTWAY Lay-Z-Spa Miami AirJet 1.80m x 66cm.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií