Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH ART 23 SL

Zobraziť katalóg
BOSCH ART 23 SL
4,7 32 hodnotení
Strunová kosačka elektrická, 280W, záber 23cm, otáčky 12500 ot/min., cievka "Pro-Tap", priemer struny 1.6mm, dĺžka struny 4m, hmotnosť 1,7kg
Kód:  BOC806t Produktové číslo:  0.600.8A5.000 Stránky výrobcu

BOSCH ART 23 SL

Ľahká, ľahko ovládateľná a výkonná strunová kosačka od Bosch sa pýši prepracovaným systémom Semi-Auto Feed, teda systémom, ktorý pri spustení kosačky automaticky uvoľní kosiacu strunu, čo zaisťuje jej optimálnu dĺžku. Už sa nemusíte zaoberať jej dĺžkou, ušetríte preto veľa času. Ľahký motor v kombinácii so skvelou vyváženosťou stroja znamená dobrú manipuláciu v každej situácii.

Celková hmotnosť činí iba 1,7 kg, s kosačkou budete môcť pracovať dlhý čas, bez toho aby vás boleli ruky. Vďaka cievke Pro-Tap sa struna pri výmene nikdy nezamotá. Pohodlné vedenie v každej pracovnej polohe zaistí druhá rukoväť a nechýba ani držiak na sieťový kábel.  



Príslušenstvo:

  • kosiaca struna 1,6 mm, cievka

Parametre a špecifikácia:

Šírka záberu:
23 cm

Cievka:
Pro-Tap 1,6 mm x 4 m

Voľnobežné otáčky:
12500 ot/min

Systém kosenia:
Cievka so strunou

Príkon:
280 W

Hmotnosť:
1,7 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Pohon
Elektrický Hotovo!
Žací systém
Struna Hotovo!
Výkon
280 W Hotovo!
Hmotnosť
1,7 kg Hotovo!
Záber
230 mm Hotovo!

Pohon

Pohon
Elektrický Hotovo!

Žací systém

Žací systém
Struna Hotovo!

Výkon

Výkon
280 W Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
1,7 kg Hotovo!
Záber
230 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prosim, kterou strunu mam koupit jako nahradni? Dekuji

Dobrý deň, mohli by ste mi poradiť, aké náhradné lanko môžem kúpiť k tejto kosačke, aby bolo kompatibilné? Vopred ďakujem.

Dobry den,nabizi Alza i nahradni civku?

Pro jak vysokého člověka je tato sekačka ještě použitelná, aby se u sekání nemusel hrbit?

dobrý den, chtěla bych se zeptat na sekačku BOSCH ART 23 SL, kterou máte v nabídce. Mám zahrádku bez elektřiny a potřebovala bych tedy sekačku, která se doma nabíjí a poté se s ní již pracuje bez připojení na elektřinu. V parametrech uvedené sekačky jsem nenašla systém, na kterém pracuje. Můžete mi, prosím poradit? V případě, že tato sekačka mé požadavky nesplňuje, prosím o doporučení jiné. Děkuji, Smrčková, Praha 5

dobry den, zajima me jestli kdyz dojde k pretrzeni struny pri seceni tak uvedeny system automaticky odvine celou chybejici cast nebo je treba nutny rucni zasah, jako tomu bylo u starsich strunovek. dekuji

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je k sekačce dodáván i napájecí kabel případně, jak je dlouhý. Díky moc.

Diskusia a poradňa k BOSCH ART 23 SL
Príslušenstvo pre BOSCH ART 23 SL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH ART 23 SL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch ART 23 SL.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií