Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Bosch EasyGrassCut 18V-26 (holé náradie)

Zobraziť katalóg
Bosch EasyGrassCut 18V-26 (holé náradie)
5 3 hodnotení
Strunová kosačka – s akumulátorovým pohonom, bez akumulátora, odporučená kapacita akumulátora 2,5 Ah, záber 260 mm, so strunou, hmotnosť 2,2 kg
75,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BOCh0461 Produktové číslo:  0.600.8C1.C04 Stránky výrobcu
Bosch EasyGrassCut 18V-26 (holé náradie) 75,90 € Momentálne nedostupné

Bosch EasyGrassCut 18V-26 (holé náradie)

Akumulátorová strunová kosačka na trávu Bosch EasyGrassCut 18V-26 od rokmi preverenej spoločnosti BOSCH umožňuje ľahké kosenie trávy aj v menej prístupných miestach. Prednosťou tohto typu je maximálna voľnosť pohybu. Ochranu rastlín zaisťuje prítomnosť dištančného oblúka. S plne nabitým akumulátorom dokáže záhradná aku kosačka Bosch EasyGrassCut 18V-26 začistiť okraje až šiestich tenisových kurtov. Užite si kosenie bez doplňovania benzínu a zamotaných káblov. Dodáva sa bez batérie a nabíjačky.



Kľúčové vlastnosti strunovej akumulátorové kosačky Bosch EasyGrassCut 18V-26

  • Strunová akumulátorová kosačka Bosch so systémom pre vysoko kvalitné a efektívne kosenie
  • Poloautomatický posun struny
  • Dištančný oblúk na ochranu rastlín
  • Nastaviteľná druhá rukoväť
  • Jediným stlačením tlačidla prepnete kosačku na funkciu začisťovania okrajov
  • Dodáva sa bez batérie a nabíjačky


Strunová kosačka Bosch EasyGrassCut 18V-26 využíva akumulátorový systém Power for ALL

Strunová kosačka Bosch EasyGrassCut 18V-26 patrí do akumulátorovej rodiny POWER FOR ALL od firmy Bosch, takže v prípade potreby je možné akumulátor vybrať a vložiť ho do iného kompatibilného prístroja, ktorý práve potrebujete použiť. Pre ešte väčšiu flexibilitu možno batériu používať aj v náradí a strojoch iných partnerov (výrobcov), ktorí používajú systém POWER FOR ALL.

Koste bez prerušovania vďaka poloautomatickej cievke

Súčasťou kosačky Bosch EasyGrassCut 18V-26 je poloautomatická cievka, ktorá odvíja strunu pri každom uvoľnení spúšte. Vďaka tomu nie je potrebné cievku ručne nastavovať či dokonca klepať hlavou kosačky. Táto poloautomatická cievka zaistí optimálnu dĺžku kosiacej struny, vďaka čomu si užijete kosenie bez prerušovania. 

Jediným stlačením tlačidla prepnete kosačku na funkciu začisťovania okrajov

Kosačka na trávu Bosch EasyGrassCut 18V-26 vám okrem iného ponúkne aj funkciu na ľahké začisťovanie okrajov. Pri kosení umožní rýchly prechod od vyžínania k začisťovaniu. Stačí jednoducho stlačiť tlačidlo a otočiť kosačku Bosch na začisťovanie okrajov. 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Sekací hlava má jednu nebo dvě struny? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, u tohoto výrobku + dárek v hodnotě 2 019,- Nabíjecí baterie pro aku nářadí Bosch. Mohu se zeptat jakou má baterie kapacitu? Děkuji

Diskusia a poradňa k Bosch EasyGrassCut 18V-26 (holé náradie)
Príslušenstvo pre Bosch EasyGrassCut 18V-26 (holé náradie) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH EasyGrassCut 18V-26 (bez aku) 0.600.8C1.C04. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch EasyGrassCut 18V-26 (csupán a szerszám).
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií