AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Control Series 350M EUR

Zobraziť katalóg
Control Series 350M EUR
2,7 4 hodnotení
Striekacia pištoľ – elektrická, rýchlosť nanášania až 1.5m²/min., príkon 550W
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WAG1902 Produktové číslo:  2371057
Control Series 350M EUR 724,90 € Momentálne nedostupné

Control Series 350M EUR

Či už sa chystáte vymaľovať detskú izbu alebo Veľký čínsky múr, so systémom CONTROL SERIES 350M EUR od firmy Wagner s tým budete rýchlo hotoví. Väčšinu bežne používaných materiálov zvládne pištoľ naniesť bez nutnosti riedenia. Pri zvlášť hustých gélových materiáloch, či pri aplikácii na veľmi hladké povrchy je však potrebné dbať na pokyny výrobcu. Striekacia pištoľ kombinuje kvalitnú dýzu HEA, ktorá zaručí skvelé prekrývanie prechodov a výkonný motor, ktorý dodá dostatočnú silu. Veľkou výhodou je prítomnosť 15 metrov dlhej flexibilnej hadice. Tá zabezpečuje naozaj veľký akčný rádius. Prístroj má príkon 600 W, maximálny striekací tlak 110 barov a aj kolieska na pohodlné presúvanie.

Kľúčové vlastnosti striekacej pištole Wagner CONTROL SERIES 350M EUR

  • Určená pre materiály rozpustné vo vode a s obsahom rozpúšťadiel, laky, nátery, penetračné nátery
  • CONTROL SERIES 350M EUR s kolieskami na pohodlné posúvanie zariadenia
  • Technológia Airless a HEA dýzy
  • Rozprašovaný prúd pre perfektné výsledky
  • Hadica s dĺžkou 15 m
  • Maximálny striekací tlak 110 barov
  • Príkon 600 W

Použitie pre všetky nehorľavé látky

Pre materiály rozpustné vo vode a s obsahom rozpúšťadiel, ako sú disperzné a latexové farby na použitie v interiéroch, laky a lazúry, akrylové farby, prostriedky na ochranu dreva, moridlá, základné nátery, penetračné nátery, prostriedky na ochranu rastlín, prostriedky na ochranu podvozku, konzervácia dutín, dezinfekčné prostriedky, oleje a podobne. Nie je určené pre horľavé materiály.

Množstvo príslušenstva

V balení nájdete nielen základný prístroj Control Series 350M a pištoľ Control Pro airless, ale aj hadicu s dĺžkou 15 metrov alebo HEA filter kit. Na riedke materiály je priložená dýza 311 HEA a naopak na hustejšie dýza 517 HEA. Samozrejmosťou je návod na obsluhu.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
7,6 kg Hotovo!
Typ
Elektrická Hotovo!
Rýchlosť nanášania
1,5 m²/min. Hotovo!
Príkon
550 W Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
7,6 kg Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Elektrická Hotovo!
Rýchlosť nanášania
1,5 m²/min. Hotovo!

Príkon

Príkon
550 W Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Neuvěřitelný, takto velke zařízení, podle cenovky nebude cíleno k tomu si sem tam něco doma stříknout takže levný a skladný.. bude to už profi mířeno pro firmy co se jim investice vrátí takže větší rozměry takže manipulace na kolečkách určitě top.. ale ty větší rozměry prezentovat při setinový hmotnosti oproti těm levným kde je skladnost maximální co se pohybují kolem 1,5kg.. takže 10,5g hmotnosti zařízení smekám a já bych ho nosil místo přívěsku

Diskusia a poradňa k Control Series 350M EUR
Príslušenstvo pre Control Series 350M EUR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wagner Control Series 350M EUR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Control Series 350M EUR.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií