Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Elpumps BP 3/3

Zobraziť katalóg
Elpumps BP 3/3
Čerpadlo do vrtu hlbinné do studní a vrtov, 230 V/50 Hz, príkon 1100 W, čerpací výkon 2500 l/hod., max. tlak 5,7 barov, dopravná výška 57 m, dĺžka kábla 20 m, hmotnosť 21 kg
Kód:  GAR400i Produktové číslo:  BP 3/3 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elpumps BP 3/3

Ak doma máte studňu, pravdepodobne viete, že ak je voda nižšie ako 9 metrov, je na čerpanie vody potrebné ponorné čerpadlo. Jedným z obľúbených ponorných čerpadiel je aj Elpumps BP 3/3 s čerpacím výkonom až 2500 l/hod. Plášť je vyrobený z odolného antikoru, rovnako ako obežné kolesá, čo mu poskytuje dlhú životnosť.

Čerpadlo môžete využiť na čerpanie čistej vody z vrtov, studní alebo nádrží. Dobre poslúži ako súčasť zásobovania chát a rodinných domov vlastnou vodou. Svoje miesto si nájdete aj v rámci závlahových systémov a tlakových systémov pracujúcich s vodou, kde zvládne 3 trysky. Dokáže vodu dopraviť až do výšky 57 metrov. Vďaka svojmu malému priemeru je vhodné pre majiteľov úzkych vrtov od 90 mm.

Konštruktér čerpadla myslel aj na situácie, kedy dôjde k nejakému poškodeniu. Čerpadlo sa skladá z dvoch oddelených častí - motorová časť s káblom s dĺžkou 20 metrov a elektrickou skrinkou a z druhej hydraulickej časti. Toto usporiadanie veľmi podstatne uľahčuje servisné či opravárske práce, čím ušetríte ďalšie náklady.

Motor je vybavený tepelnou poistkou, ktorý ho ochráni v prípade zablokovania kolies a nadprúdovou ochranu. Hmotnosť čerpadla je 21 kg, vrátane masívneho závesného liatinového oka.

Hlavné prednosti

  • Dokáže vodu čerpať až do výšky 57 metrov
  • Vhodné pre rodinné domy, chaty či závlahové systémy
  • Tepelná poistka motora
  • Ideálne pre vrty menších priemerov od 90 mm
  • Dlhý napájací kábel - 20 metrov
  • Konštrukcia šetrí náklady pri servise a oprave

Parametre a špecifikácia

Dopravná výška
57 m Hotovo!
Prietok
2 500 l/h Hotovo!
Výkon
1 100 W Hotovo!

Vlastnosti

Dopravná výška
57 m Hotovo!
Prietok
2 500 l/h Hotovo!
Výkon
1 100 W Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elpumps BP 3/3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elpumps BP 3/3.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií