Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fiskars SnowXpert 141001

Zobraziť katalóg
Fiskars SnowXpert 141001
4,9 7 hodnotení
Lopata na sneh, hliníková násada, dĺžka 131 cm, hmotnosť 1400 g
Kód:  BOR985a Produktové číslo:  1003468 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fiskars SnowXpert 141001 Predaj skončil

Fiskars SnowXpert 141001

Bojíte sa každoročného príchodu zimy a s tým spojenej záplavy snehu? Sú pre vás chumelice a záveje najhoršou nočnou morou? Nenávidíte odpratávanie ťažkého snehu? S lopatou od spoločnosti Fiskars sa stane táto namáhavá pracovná činnosť potešením.

Rukoväť produktu je z veľmi pevného a odolného hliníkového materiálu. Lopata je zabezpečená gumovými časťami pre príjemné a veľmi komfortné držanie a zakončená pohodlnou rukoväťou. Pracovná časť je z polypropylénového plastu a opatrená galvanickým pokovaním. Vďaka tomu sa na lopate nelepí ťažký mokrý sneh a vy môžete veselo pracovať.

Hmotnosť:
1400 g

Dĺžka:
1310 mm

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi ľahká lopata na sneh
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • Využitý bol pevný a odolný materiál
  • Na pracovnej časti sa nelepí ťažký sneh

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Zatočte s poľadovicou a snehom na chodníku

V zime je dôležité starať sa o chodník tak, aby bol bezpečný a chodcom na ňom nehrozil pád. Ako si správne poradiť s poľadovicou a aké sú možnosti efektívneho odpratávania snehu?

Záhradný kalendár: Január v záhrade

Rozmaznávajte vašu záhradu a všetko čo v nej máte aj v zimných mesiacoch. Kontrolujte svoje stromy a kríky, starajte sa o zeleninu a zvieracích kamarátov, ktorí sa u vás občas zastavia v kŕmidle. Poradíme vám, ako sa starať v januári o dreviny v závislosti na snehovej prikrývke a ako sa úspešne zbaviť škodcov na stromoch. Dáme vám ale aj ďalšie užitočné tipy súvisiace so záhradou v januári.

Záhradný kalendár: November na záhrade

Koniec sezóny je tu a záhrada ešte naposledy v tomto roku hýri farbami. Stromy strácajú farebné lístie, objavujú sa prvé zimné plody, ale súčasne ešte dokvitajú niektoré kvety a stále možno žať posledný zeleninu. Veľké množstvo opadaného lístia je navyše skvelým spôsobom, ako si dopriať pohyb na čerstvom vzduchu. Čaká vás rytie a hrabanie s cieľom upraviť a upratovania pôdy pred zimou. Ako o záhradu starať v novembri a na čo nezabudnúť?

Záhradný kalendár: December v záhrade

Záhrada si zaslúži starostlivosť aj v zime. Predovšetkým okrasné stromčeky treba chrániť pred polámaním a nemali by ste prestať ani v pravidelnom zavlažovaní. To samozrejme nie je všetko, v zimnom období, obzvlášť v decembri, sa môžete krásne vyhrať s vianočnou výzdobou alebo pripraviť nádherné kŕmidlo pre vtáčiky. Prečítate si, čo všetko by ste mali v zime urobiť.
Recenzie Fiskars SnowXpert 141001
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fiskars Lopata na sníh SnowXpert. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fiskars SnowXpert 141001.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií