Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Happy Green Gril 3v1 Antikoro

Zobraziť katalóg
Happy Green Gril 3v1 Antikoro
multifunkčný, 3v1 údenie/grilovanie/opekanie, priemer 40 cm, dvierka, teplomer na vrchnej časti, 2 tyče na zavesenie údených pokrmov, materiál oceľový plech
Kód:  HPG101l Produktové číslo:  50ST83016B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Happy Green Gril 3v1 Antikoro Predaj skončil

Happy Green Gril 3v1 Antikoro

Predstavujeme vám veľmi praktický multifunkčný antikorový gril 3 v 1 s priemerom roštu 40 cm. Ocenia ho všetci milovníci dobrého jedla, ktorí vyžadujú od svojho grilu predovšetkým kompaktné rozmery a praktickosť. Gril 3 v 1 totiž umožňuje údiť, grilovať aj opekať.

Pokrmy môžete pripravovať hneď troma spôsobmi. Buď klasickým spôsobom nad ohňom, uhlím alebo briketami, alebo sú tepelne pripravované nad nádobou s vodným kúpeľom pomocou tepla a dymu. Tým nedochádza k vzniku zdraviu škodlivých látok, ktoré by sa inak dostávali do vašich pokrmov. Ďalej je tu možnosť údenia.

Gril sa skladá z troch častí, a to z ohniska, vyššieho grilu a uzavretej udiarne. Spodné dve časti majú dvierka na prikladanie a kontrolu ohňa a vrchná časť je vybavená praktickým teplomerom so stupnicou do 300 °C. Ďalej je gril vybavený dvoma tyčami na zavesenie údených pokrmov a horná časť obsahuje otvor na reguláciu a vypúšťanie dymu.

Parametre a špecifikácia:

Výška:
75 cm

Priemer:
40 cm

Materiál:
Antikoro 0,7 mm

Hmotnosť netto (kg):
5,8

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Happy Green Gril 3v1 Antikoro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Happy Green Gril 3v1 Nerez.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií