AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Hecht 124 R

Zobraziť katalóg
Hecht 124 R
4,8 6 hodnotení
Strunová kosačka strunová, benzínová, obsah 24,8ccm, Hecht 2-taktný motor, záber 43cm, poloautomatický systém odvíjania struny, popruh
Kód:  BOW108a Produktové číslo:  HECHT124R Stránky výrobcu

Hecht 124 R

Hľadáte pomocníka na úpravu ťažko dosiahnuteľných miest klasickou kosačkou? Potom vám skvele poslúži benzínová kosačka Hecht 124 R. Poradí si s trávou okolo záhonov, plotov, stromov, stien a podobne. Vďaka benzínovému motoru sa navyše nemusíte starať o dosah elektrickej siete. Súčasťou kosačky je ramenný popruh, ktorý prenáša celú váhu na rameno a ruky necháva voľné na pohodlnú manipuláciu. Použitie uľahčuje aj perfektná vyváženosť celej kosačky. Podľa výšky používateľa sa dá spodná rukoväť nastaviť jednoduchým posunom po hriadeli. Hriadeľ je navyše deliteľný, čo uľahčuje prepravu a skladovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Benzínový motor zaistí ľahkú použiteľnosť kdekoľvek a bez potreby elektrickej siete.
  • Poradí si s trávou okolo záhonov, plotov, stromov, stien a podobne.
  • Perfektné vyváženie a prispôsobiteľnosť na precíznu prácu bez únavy.
  • Poloautomatický systém odvíjania strún.
  • Nízka hmotnosť zaistí ľahkú manipuláciu.

Jednoduché použitie aj údržba

O pohon sa stará benzínový dvojtaktný motor s výkonom 0,8 kW, ktorý roztáča cievky s dvoma strunami a záberom 43 cm. Obsluhu vám uľahčí poloautomatický systém odvíjania struny. Pri podstatnom skrátení struny tak stačí len jemne poklepať strunovou hlavou na uvoľnenie struny. Prebytočná dĺžka struny je automaticky skrátená zastrihovačom. Pri práci vás tak nič nebude zdržovať. Aj napriek použitiu spaľovacieho motora si kosačka zachováva nízku hmotnosť, takže je ľahko použiteľná.

Doplňujúce informácie:
Sila struny: 2,0 mm
Motor: 2-taktný benzínový
Obsah motora: 24,8 ccm3
Výkon: 1,1 HP

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

VILO ANDR: Dostal som od suseda Kosačku HECHT 124R, relatívne zachovanú, bez návodu na obsluhu. Neviem ako odmontovať strunovú hlavu pre výmenu silona fi 2mm. Strunová hlava plastová je ukončená šesťhranom 32 kľúč a nie je tam žiadny otvor pre uvolnenie( pre klinec a pod.) Prosím poradiť ako hstrun hlavu odmontovať. Vopred ďakujem. S pozdravom Vilo, Pov. Bystrica

CHci toto zboží koupit na prodejně v Opavě

Diskusia a poradňa k Hecht 124 R
Príslušenstvo pre Hecht 124 R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 124 R.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií