Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HECHT 1845

Zobraziť katalóg
HECHT 1845
4,5 2 hodnotení
Elektrická kosačka rotačná, bez pojazdu, výkon 1800 W, záber 460 mm, objem zberného koša 60 l, mulčovanie, ukazovateľ plnosti, centrálne nastavenie výšky kosenia a guľôčkové ložiská, vhodná na kosenie trávnika s plochou až 1000m2
Kód:  BOW101a Produktové číslo:  HECHT1845 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HECHT 1845

Hecht 1845 je cenovo dostupná, avšak kvalitne spracovaná a výkonná rotačná kosačka bez pojazdu, ktorá urýchli kosenie vašej záhradky i väčších pozemkov až do 1 000 m2. Šasi je kompletne vyrobené z odolného kovového materiálu, ktoré vyniká nielen perfektnou tuhosťou, ale rovnako zaisťuje skvelú ochranu pred odhodenými predmetmi nožom kosačky.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková rotačná kosačka za prijateľnú cenu
  • Kovové šasi
  • Záber až 46 cm
  • Centrálne nastavenie výšky
  • Objemný zberný kôš
  • Funkcia Edge Cutting a mulčovanie

Výkonný pomocník

O pohon sa stará výkonný „Turbo motor“ s príkonom 1 800 W, ktorý disponuje vysokým krútiacim momentom. Ten roztáča oceľové nože s pracovným záberom až 460 mm a nezľakne sa ani vyššieho porastu. Centrálna výška sa nastavuje v rozsahu 30-75 mm pomocou jedinej páky. Všetok posekaný materiál sa ukladá do objemného 60 l koša vybaveného mechanickým ukazovateľom naplnenia.

U zariadení tejto kategórie je samozrejmosťou jednoducho skladateľné madlo a páka spínača umiestnená po celej šírke rukoväte. Vďaka tomu ju môžete ľahko ovládať akoukoľvek rukou a druhú mať voľnú napr. k bezpečnej manipulácii s káblom. Aj cez svoju robustnú konštrukciu si udržuje pomerne príjemnú hmotnosť okolo 23,8 kg.

Špeciálne funkcie

Veľkým prínosom tejto kosačky je šikovná funkcia Edge Cutting. Vďaka dobre tvarovanému šasi pokosíte trávu aj pozdĺž steny, pretože nože dosahujú takmer samotný kraj konštrukcie. Minimalizuje sa tak dodatočná úprava pomocou vhodného vyžínača. Vhodným doplnkom v cene kosačky je mulčovacia súprava. Tá zaslepí vyhadzovací otvor do koša a za pomocou špeciálne tvarovaného noža trávu dôkladne pokosí.

Parametre a špecifikácia

Pohon
Elektrický Hotovo!
Výkon
1 800 W Hotovo!
Hmotnosť
23,8 kg Hotovo!
Záber
460 mm Hotovo!
Plocha trávnika
1 000 m2 Hotovo!

Pohon

Pohon
Elektrický Hotovo!

Výkon

Výkon
1 800 W Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
23,8 kg Hotovo!
Záber
460 mm Hotovo!
Plocha trávnika
1 000 m2 Hotovo!
Objem koša
60 l Hotovo!
Materiál koša
Textil Hotovo!
Materiál šasi
Kov Hotovo!
Minimálna výška kosenia
30 mm Hotovo!
Maximálna výška kosenia
75 mm Hotovo!

Pojazd

Pojazd
Bez pojazdu Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HECHT 1845 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 1845 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HECHT 1845.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií