AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HECHT 5666

Zobraziť katalóg
HECHT 5666
4,1 36 hodnotení
Benzínová kosačka rotačná, štvortaktný motor, s pojazdom, výkon 2 kW, objem motora 139 cm3, záber 460 mm, objem zberného koša 65 l, mulčovanie, ukazovateľ plnosti, centrálne nastavenie výšky kosenia, bočné vyhadzovanie a guľôčkové ložiská
Kód:  HECHT5666PL Produktové číslo:  hecht5666 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HECHT 5666

Zaužívanú značku Hecht v záhradnej technike netreba dlho predstavovať. Je známa strojmi s výborným pomerom cena/výkon a pohodlným ovládaním. Nie je tomu inak ani s novou benzínovou kosačkou s vlastným pojazdom typu 5666. Najmä vlastný pojazd, široký záber a objemný kôš umožňuje jej využitie na stredne veľké trávnaté plochy. Benzínová kosačka Hecht 5666 vám pomôže bez väčšej námahy upraviť trávnik, keďže nie je nijako zvlášť ťažká. Táto kosačka navyše ponúka aj mulčovanie alebo bočné vyhadzovanie.

Hlavné prednosti benzínovej kosačky Hecht 5666

  • Benzínová kosačka s vlastným pojazdom
  • Ideálna na stredne veľké plochy
  • Vhodná na svahy
  • Objemný zberný kôš
  • Kosí aj mulčuje

Parametre a špecifikácia:

  • Objem motora: 139 ccm
  • Výkon motora: 2,6 kW
  • Záber kosenia: 46 cm
  • Výška kosenia: 25 – 75 mm
  • Objem koša: 65 l
  • Hmotnosť: 34 kg
  • Materiál: oceľ + plast
  • Objem benzínovej nádrže: 1 l
  • Rozmery: 143 × 64,2 × 98,5 cm

Rozmery balenia:

  • Šírka: 57 cm
  • Výška: 50 cm
  • Hĺbka: 75 cm
  • Váha: 34 kg

Maximálne jednoduchá obsluha

Kosenie je možné nastaviť jedinou pákou podľa požadovanej výšky trávnika v rozmedzí od 25 do 75 mm, a to hneď v 6 pozíciách. Na každý typ trávnika sa tak nájde ideálna výška. 65 l zberný kôš je dostatočne objemný, aby ste nemuseli každú chvíľu vypínať motor a odnášať pokosenú trávu. Ak kosíte často, iste oceníte funkciu mulčovania, ktoré steblá trávy rozsekajú na drobné kúsky a nenápadne ich rozptýlia po ploche trávniku bez vašej námahy.


Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Pohon

Pohon
Benzínový Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
34 kg Hotovo!
Záber
460 mm Hotovo!
Počet nožov
1 Hotovo!
Plocha trávnika
1 000 m2 Hotovo!
Objem koša
65 l Hotovo!
Materiál koša
Plast, Textil Hotovo!
Materiál šasi
Kov Hotovo!
Minimálna výška kosenia
25 mm Hotovo!
Maximálna výška kosenia
75 mm Hotovo!

Pojazd

Pojazd
S pojazdom Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den občas budu muset sekačku převézt v kufru auta.. Nechci ji přes zimu nechávat na chalupě. Je snadné sekačku po smontování opět "rozmontovat"? Myslím samozřejmě především madlo a jaké má pak rozměry? Děkuji

Dobrý den dokáže tato sekačka rozsekat člověka (asi 175cm ) Děkuji

Dobry den ma tato sekacka rgb podsviceni? Dekuji

Chcel by som vediet ako je na tom tato kosacka s cuvanim. Ci mozem kosackou cuvat ked je vypnuta alebo mozem kosackou cuvat ked je zapnuta bez pohonu . Dakujem

Dobrý den, prosím vás z jakého materiálu je šasi? Děkuji

Dobry den,mám dotaz,mám asi 1000m2,přežije to,když budu sekat 1 týdne :)díky odpověď

Dobrý den mam dotaz jak upevnit ocelová lanka k rukojetím brzdy a pojezdu ?

Dobrý den, lze někde stáhnout návod na sekačku HECHT 5666 ?

Dobry den aka je zaruka ?dakujem

Dobrý deň, dá sa zrýchliť pojazd kosačky?

123...
Diskusia a poradňa k HECHT 5666
Ďalšie informácie

4 typy záhradkárov: Ktorý z nich ste vy?

Záhradníčenie patrí k tým najobľúbenejším záľubám. Niekto si pestuje kvety za oknom, iný sa stará o rozľahlý sad ovocných stromov. Aj vďaka širokému rozšíreniu tohto hobby sa medzi záhradkári nájde pár celkom zaujímavých typov ľudí. Predstavíme si štyri najzaujímavejšie. Nepoznáte ich náhodou zo svojho okolia?

Všetko o miešaní oleja s benzínom do dvojtaktných motorov

Každý dvojtaktný motor je poháňaný zmesou oleja a benzínu. Pri miešaní tejto zmesi je potrebné vedieť, aký olej do kosačky použiť a dodržať správny pomer oboch kvapalín a tiež ich čerstvosť. Dvojtakty využíva hlavne krovinorez, motorová píla a tiež niektoré benzínové kosačky.

Záhradný kalendár: Júl na záhrade

Júl na záhrade nám ponúka bohatú úrodu a nielen preto nás práve teraz čaká veľa práce. Okrem výdatného zavlažovania, kosenia trávnika, chemického postreku či vysádzania ovocia a zeleniny môžete začať so zberom niektorých ovocných stromov a so zberom úrody na zeleninových a ovocných záhonoch. V našom článku vám pripomenieme všetky dôležité činnosti a poradíme, ako ich správne vykonať.

Starostlivosť o trávnik a záhradu (TIPY A TRIKY)

Starostlivosť o trávnik a záhradu zahŕňa mnoho úkonov, ktoré je potrebné vykonávať v priebehu celého roka. Poradíme vám, ako sa starať o trávnik aj o záhradu od prvých krôčikov až po celkovú údržbu, a odporučíme vám osvedčené rady a tipy skúsených odborníkov. Dúfame, že náš sprievodca poradí každému nadšenému záhradníkovi, ako sa starať o trávnik a ako si vytvoriť tú pravú oázu pokoja a pohody.
Recenzie HECHT 5666
Príslušenstvo pre HECHT 5666 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 5666. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HECHT 5666.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií