Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Kamery do auta

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Uhol záberu
30 °
170 °
-
Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920×1080)
(103)
Ultra HD (3840×2160)
(41)
2560×1440
(12)
HD (1280×720)
(10)
2592×1944
(9)
Typ pamäťovej karty
SD
(1)
SDHC
(1)
SDXC
(1)
Micro SD
(157)
Micro SDHC
(80)
Vnútorná pamäť
0 MB
262144 MB
- 0 GB 256 GB
Funkcie
Nahrávanie v slučke
(120)
GPS
(98)
G-senzor
(97)
Parkovací režim
(59)
Automatické spustenie
(49)
Asistenčné systémy
Lane Assist
(6)
Antikolízny systém
(8)
ADAS
(19)
Farba
Biela
(3)
Čierna
(180)
Červená
(7)
Strieborná
(1)
Sivá
(10)
Najnovšie objednávky

Kamera do auta alebo dashcam umožňuje zaznamenávať dianie pred aj za vozidlom. Vďaka širokouhlým záberom a nahrávaniu do slučky vám v prípade nehody pomôže poskytnúť nespochybniteľný dôkazný materiál. Aké sú základné parametre, ktoré autokamera má a podľa čoho ju vybrať? Poradíme vám.

Pokračovať

Kamera do auta bez kábla, duálna, v zrkadle alebo s GPS – ktorú si vybrať?

V súčasnosti nie je v ponuke len jedna kamera do auta, ale nespočetné množstvo druhov. Všetko závisí od vašich preferencií, požiadaviek a nárokov. Aké autokamery do auta sú k dispozícii?

Kamery do auta v spätnom zrkadle majú veľa vychytávok

Kamery do auta v spätnom zrkadle patria k tým vychytenejším kamerám. Sú zabudované priamo v spätnom zrkadle, takže inštaláciou kamery ušetríte veľa miesta. Väčšina z nich umožňuje predné aj zadné nahrávanie, parkovací režim alebo detekciu pohybu. Môžu byť vybavené aj dotykovým displejom, GPS či digitálnym meraním rýchlosti. Kamera do auta na zrkadlo je vhodná pre všetkých, ktorí chcú vyššiu kvalitu.

Kamera do auta s detekciou pohybu alebo strážna autokamera sa automaticky spustí, keď sa v blízkosti vášho vozidla zaznamená pohyb, a to aj v prípade, keď máte vypnutý motor.

Duálna kamera do auta bez kábla

Duálna kamera do auta bez kábla umožňuje súčasné nahrávanie prednej aj zadnej časti vozidla. To zaisťuje lepšiu kontrolu nad vašim vozidlom. Táto kamera obsahuje dve časti, ktoré pripevníte na predné aj zadné sklo. Väčšina z nich je vybavená aj širokým uhlom záberu, vďaka ktorému vám nič neunikne.

Bezdrôtová kamera do auta je v dnešnej dobe samozrejmosťou. Stačí ju cez kábel nabiť a vydrží vám v prevádzke až niekoľko hodín.

Autokamery s GPS na uľahčenie cestovania

Autokamery s GPS vám uľahčia cestovanie. Obsahujú displej, ktorý zobrazuje vašu rýchlosť, polohu aj smer. Ľahko tak môžu nahradiť GPS v mobile alebo na palubnej doske. Väčšina GPS taktiež umožňuje identifikovať radary a úsekové merania. Vedia tiež detegovať rozjazd a spustiť nahrávanie. Lepšie kamery potom umožňujú aj automatickú kalibráciu.

Cúvacie kamery do auta využijete pri parkovaní

Cúvacia kamera do auta uľahčuje parkovanie. Je vhodná pre autá, ktoré nie sú vybavené touto funkciou. Vďaka nej uvidíte, čo sa deje za vaším vozidlom a koľko priestoru máte ešte za sebou. To príde vhod hlavne pri cúvaní do úzkych priestorov. Väčšina týchto kamier je tiež vybavená nočným režimom, a tak bez problémov zaparkujete aj v noci.

Kamery na motorku pre všetky typy motoriek

Kamery na motorku plnia rovnakú funkciu ako kamery do auta, teda zaznamenávajú dianie okolo vášho motocykla. Ide väčšinou o vodotesné outdoorové kamery, ktoré sú vhodné do akéhokoľvek počasia aj teploty. Niektoré z nich bývajú tiež vybavené náramkom, ktorý sa používa na ich ovládanie.

Kamera do auta ponúka aj množstvo príslušenstva

Príslušenstvo pre kamery do auta nájdete najčastejšie vo forme SD kariet, ktoré sú pre tieto kamery nevyhnutné. Môžete tu však nájsť aj nabíjačky do auta, držiaky kamier, USB káble, puzdrá, čistiace utierky a ďalšie.

i

Autokamery do auta majú obvykle malú vnútornú pamäť. Väčšina z nich sa tak nezaobíde bez pamäťovej karty. Podporované sú microSD, microSDHC aj microSDXC karty s veľkosťou 16 GB až 128 GB. Kamery s väčšou vnútornou pamäťou slot na SD kartu nemajú.

Aké parametre má kamera do auta?

Najdôležitejšie parametre, ktoré kamera do auta ponúka, súvisia so záznamom videa. Ide o rozlíšenie, snímkovú frekvenciu a uhol záberu. Dôležité sú aj ďalšie funkcie autokamery, rozmery alebo výdrž batérie.

Kvalitu obrazu určuje rozlíšenie, ktoré má kamera do auta

Rozlíšenie videa určuje, ako veľmi bude obraz autokamery detailný. Vyššie rozlíšenie znamená detailnejší obraz, ale aj väčšie nároky na pamäť, ktorú má kamera do auta.

  • HD autokamery do auta ponúkajú dostatočné rozlíšenie. Vzdialenejšie detaily môžu byť horšie viditeľné.
  • Kamera do auta Full HD značí dostatok detailov pre identifikáciu osôb alebo poznávacích značiek na väčšiu vzdialenosť.
  • Ultra HD autokamera ponúka vysokokvalitný obraz, na ktorom ľahko rozpoznáte aj malé detaily.
  • Kamera do auta v 4K rozlíšení je vhodná pre skutočných fajnšmekrov. S ňou uvidíte aj tie najmenšie detaily.

Autokamera do auta s vyšším rozlíšením ako Full HD má zvyčajne aj kvalitnejší objektív. To zaručuje detailné a čitateľné dashcam video za každých podmienok.

Snímková frekvencia kamery do auta alebo plynulosť obrazu

Snímková frekvencia kamery do auta označuje počet snímok zachytených v jednej sekunde videa (FPS). Plynulý obraz poskytuje 30 snímok za sekundu. Pokiaľ má autokamera 60 FPS, pôsobí záber prirodzenejšie. Okrem toho umožňuje aj plynulé prehrávanie spomalených záberov.

Kamera do auta môže mať rôzne uhly záberu

Širší uhol záberu poskytuje lepšiu perspektívu a pokrýva väčší priestor po stranách vozidla. Autokamery do auta majú obvykle uhol záberu od 120° do 170°. K dispozícii je však aj 360° kamera do auta, ktorá umožňuje snímať celé auto.

i

Autokamera do auta môže byť vybavená displejom, ktorý uľahčuje jej nastavenie aj ovládanie. Niektoré displeje navyše ukazujú vašu rýchlosť, polohu aj navigáciu.

Zamerajte sa aj na rozmery, ktoré autokamera má

Autokamera sa vyrába v rôznych veľkostiach. Záleží na kvalite, funkciách aj štýle. Kamera do auta v spätnom zrkadle je väčšia, pretože nahrádza aj zrkadlo. Pri kúpe klasickej autokamery na predné sklo však dbajte na jej veľkosť. Nemala by byť príliš rozmerná, aby neobmedzovala váš výhľad z vozidla. To platí aj v prípade kamery do auta na palubnej doske či na zadnom skle. Mini kamera do auta je vhodná pre menšie trojdverové vozidlá.

Kamera do auta má množstvo ďalších funkcií

Aké sú ďalšie funkcie a vlastnosti, ktoré ponúka kamera do auta?

  • Zachytenie zvuku v mono, stereo alebo priestorovom režime.
  • G-senzor deteguje náraz. Pokiaľ sa tak stane, autokamera môže zachytený záznam uzamknúť proti prepísaniu.
  • Parkovací režim umožňuje strážiť vaše vozidlo niekoľko hodín bez potreby napájania a spustí nahrávanie aj v prípade menšej kolízie.
  • Manuálne uzamknutie záznamu zabraňuje premazaniu vybraných momentov z pamäte kamery.
  • Vymeniteľné filtre odstraňujú odlesky z palubnej dosky, zatiaľ čo UV filter zvyšuje sýtosť a živosť farieb.
  • Autokamery do auta s detekciou radarov dokážu zaznamenať radar a včas vás pred ním varovať.
  • Nahrávanie v slučke automaticky nahradí starý záznam novým, keď sa pamäť zaplní.
  • Parkovací režim sa automaticky zapne pri parkovaní, čím vám ho uľahčí.
  • Hlasové ovládanie autokamery umožňuje zadávať požiadavky bez pomoci dotyku.

Niektoré kamery do auta umožňujú dĺžku nahrávania až 2 400 minút, niektoré však iba 10 minút. Záznam sa buď automaticky prehrá, alebo ho musíte manuálne zmazať.

Kamera do auta na batérie musí mať určitú výdrž

Kamera do auta na batérie má zabudovaný malý akumulátor, ktorý sa postará o jej napájanie na niekoľko desiatok minút, ale aj hodín, a to bez nutnosti pripojenia k sieti. To oceníte najmä v momentoch, kedy je vozidlo zaparkované a kamera nie je napájaná zo zapaľovania. Výdrž kamery do auta potom závisí od kapacity batérie, ktorá sa pohybuje v rozmedzí zhruba od 150 mAh do 2 900 mAh. Čím väčšiu kapacitu batéria má, tým dlhšie vydrží.

Kamera do auta ponúka celý rad pripojení

Autokamera do auta s HDMI portom môže byť pripojená priamo k televízoru. Autokamera na USB-C umožňuje presúvať videá z kamery do počítača. Niektoré modely podporujú aj bezdrôtové pripojenie, napríklad prostredníctvom WiFi. Vďaka tomu je možné meniť nastavenia kamery či sledovať videá pomocou aplikácie v inteligentnom zariadení.

Kamera do auta – kam ju umiestniť?

Kamera do auta môže mať viacero umiestnení. Najčastejšie sa umiestňuje na predné sklo, kde sa dá ľahko pripevniť pomocou držiaka alebo prilepiť. V prípade duálnej kamery je druhá časť pripevnená aj na zadné sklo. V ponuke je však aj autokamera do auta, ktorú môžete pomocou držiaka pripevniť na palubnú dosku.

Stále váhate nad tým, aká bude pre vás tá najlepšia kamera do auta? Recenzie našich zákazníkov vám môžu pomôcť. Inšpirovať sa však môžete aj naším sprievodcom Ako vybrať kameru do auta.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Kamera do auta – duálna rozlíšenie senzora 16 Mpx, uhol záberu 170°, 2,45" displej, magnetický držiak, akumulátorové napájanie, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia radarov, automatické spustenie, parkovací režim a g-senzor, max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840×2160), max. snímková frekvencia 30 sn./s, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 128 GB, podporovaný formát JPEG , H.264 a Mov, rozhranie USB-C, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie GPS, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje akumulátor, kapacita batérie 200 mAh
128,90 €

2.
MIO MiVue 733 WiFi Na sklade > 5 ks
Kamera do auta – uhol záberu 130°, 2,7" displej, asistenčný systém lane Assist, GPS, detekcia radarov, automatické spustenie, parkovací režim a g-senzor, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 128 GB, podporovaný formát H.264 a MP4, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie GPS, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér a držiak v balení, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača, kapacita batérie 240 mAh
82,90 €

3.
70mai Dash Cam M300 Na sklade > 5 ks
Kamera do auta – so senzorom CMOS, rozlíšenie senzora 3 Mpx, uhol záberu 140°, nahrávanie v slučke a nočné videnie, max. rozlíšenie videa 2304×1296, max. snímková frekvencia 30 sn./s, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 128 GB, podporovaný formát JPEG , Mov, rozhranie USB 2.0 a rozhranie Micro USB, napájanie zaisťuje akumulátor, kapacita batérie 240 mAh
51,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
189 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
3,9 72×
LAMAX Drive C3
Kamera do auta – uhol záberu 140°, 2,4" displej, nahrávanie v slučke, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD a micro SDHC do veľkosti 32 GB, podporovaný formát JPEG , AVI, max. dĺžka záznamu 10 min, rozhranie USB 2.0, USB kábel, manuál, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača
37 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LMA001c81
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,2 72×
LAMAX T10 4K GPS (s hlásením radarov)
Kamera do auta – duálna rozlíšenie senzora 16 Mpx, uhol záberu 170°, 2,45" displej, magnetický držiak, akumulátorové napájanie, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia radarov, automatické spustenie, parkovací režim a g-senzor, max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840×2160), max. snímková frekvencia 30 sn./s, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 128 GB, podporovaný formát JPEG , H.264 a Mov, rozhranie USB-C, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie GPS, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje akumulátor, kapacita batérie 200 mAh
128,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LMAXT10a1
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,0 12×
70mai Dash Cam M500 128G
Kamera do auta – do auta, so snímačom CMOS, rozlíšenie snímača 5ppx, uhol záberu 170°, asistenčný systém ADAS, GPS a nočné videnie, max. rozlíšenie videa 2592×1944, vnútorná pamäť 131072 MB, kompatibilná s pamäťovou kartou eMMC, podporovaný formát JPEG, H.264, MP4 a MOV, rozhranie USB-C, napájanie zaisťuje USB C, kapacita batérie 500mAh, manuál a menu v slovenskom jazyku
Super cena
153 € Ušetríte 6,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MAIa04
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,3 53×
LAMAX S9 Dual GPS
Kamera do auta – zrkadlo, uhol záberu 150°, 9,66" displej, dotykové ovládanie, akumulátorové napájanie, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia radarov a hlasové ovládanie, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 64 GB, podporovaný formát JPEG , H.264 a Mov, bezdrôtové rozhranie WiFi a rozhranie Mini USB, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača, kapacita batérie 500 mAh
199,99 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LMA002h1
4,5 67×
MIO MiVue 733 WiFi
Kamera do auta – uhol záberu 130°, 2,7" displej, asistenčný systém lane Assist, GPS, detekcia radarov, automatické spustenie, parkovací režim a g-senzor, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 128 GB, podporovaný formát H.264 a MP4, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie GPS, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér a držiak v balení, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača, kapacita batérie 240 mAh
82,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PP306y1
4,1 19×
NAVITEL R1050 (diaľkové ovládanie)
Kamera do auta – uhol záberu 165°, 1,22" displej, akumulátorové napájanie, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia nárazu, automatické spustenie, ochrana súborov, parkovací režim a g-senzor, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 64 GB, podporovaný formát MP4, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie GPS, používateľská príručka, USB kábel, nabíjačka do auta a čistiaca utierka v balení, napájanie zaisťuje akumulátor
76,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PP731b
4,2 19×
Nextbase Dash Cam 622GW
Kamera do auta – uhol záberu 140°, 3" displej, magnetický držiak, GPS, nahrávanie v slučke, ochrana súborov, parkovací režim, nočné videnie a g-senzor, max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840×2160), max. snímková frekvencia 30 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 128 GB, bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie Bluetooth a bezdrôtové rozhranie GPS, USB kábel, napájací kábel/adaptér a držiak v balení, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača
+Darček Pamäťová karta Nextbase v hodnote 38,90 €
289 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NXT250a
4,4 21×
LAMAX T10 zadná kamera Full HD
Kamera do auta – cúvacia, odolný materiál, nahrávanie v slučke a ochrana súborov, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, napájací kábel/adaptér v balení
32,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LMAXT10b2
3,9 35×
TrueCam H7 GPS 2.5K (s hlásením radarov)
Kamera do auta – uhol záberu 140°, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia radarov, automatické spustenie, ochrana súborov a g-senzor, max. rozlíšenie videa 2560×1440, max. snímková frekvencia 30 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC, podporovaný formát JPEG , MP4 a H.265, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie GPS, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača
113,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CH630a
3,9 37×
NAVITEL R300 GPS (radary 47 krajín)
Kamera do auta – uhol záberu 140°, 2" displej, akumulátorové napájanie, GPS, nahrávanie v slučke, automatické spustenie, ochrana súborov, parkovací režim, nočné videnie a g-senzor, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD a micro SDHC do veľkosti 64 GB, podporovaný formát JPEG , H.264 a Mov, výstup micro USB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie GPS a rozhranie Micro USB, používateľská príručka, nabíjačka do auta a čistiaca utierka v balení, napájanie zaisťuje akumulátor, kapacita batérie 120 mAh
41,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PP71905
4,5 31×
70mai Dash Cam Pro Plus+ Set
Kamera do auta – so senzorom Sony IMX335, rozlíšenie senzora 5 Mpx, uhol záberu 140°, 2" displej, asistenčný systém ADAS, GPS, nahrávanie v slučke, automatické spustenie, nočné videnie a g-senzor, max. rozlíšenie videa 2592×1944, max. snímková frekvencia 30 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 64 GB, podporovaný formát JPEG , H.264, MP4, H.265 a Mov, rozhranie USB 2.0 a rozhranie Micro USB, napájací kábel/adaptér v balení, napájanie zaisťuje akumulátor, kapacita batérie 500 mAh
109,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MAIa10
3,8 12×
Sencor SCR 4200
Kamera do auta – rozlíšenie senzora 12 Mpx, uhol záberu 170°, 3" displej, akumulátorové napájanie a nahrávanie v slučke, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD a micro SDHC do veľkosti 32 GB, podporovaný formát JPEG , rozhranie Mini USB, manuál, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje USB, kapacita batérie 180 mAh
43,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GK420x1
4,3 33×
MIO MiVue C312
Kamera do auta – rozlíšenie senzora 2 Mpx, uhol záberu 130°, 2" displej, automatické spustenie a g-senzor, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 64 GB, nabíjačka do auta a držiak v balení
45,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PP303a9
4,1 77×
LAMAX C9 GPS 2K (s hlásením radarov)
Kamera do auta – uhol záberu 150°, 2,7" displej, asistenčný systém lane Assist, dotykové ovládanie, akumulátorové napájanie, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia radarov, nočné videnie a g-senzor, max. rozlíšenie videa 2560×1080, max. snímková frekvencia 30 sn./s, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 0,064 GB, podporovaný formát MP4, bezdrôtové rozhranie GPS a rozhranie Micro USB, používateľská príručka, USB kábel, puzdro, držiak a čistiaca utierka v balení, napájanie zaisťuje akumulátor, kapacita batérie 150 mAh
106,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LMA001f2
5,0
70mai 4K A810 HDR Dash Cam Set
Kamera do auta – uhol záberu 150°, 3" displej, asistenčný systém ADAS, batériové napájanie, nahrávanie v slučke, detekcia nárazu, nočné videnie a g-senzor, max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840×2160), max. snímková frekvencia 60 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 256 GB, podporovaný formát H.264, MP4 a H.265, výstup USB-C, rozhranie USB-C, napájanie zaisťuje USB-C, kapacita batérie 500 mAh
198,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MAIa19b
4,1 32×
NAVITEL MR450 GPS (Inteligentné zrkadlo)
Kamera do auta – cúvacia, duálna, zrkadlo, uhol záberu 160°, 5,5" displej, dotykové ovládanie, batériové napájanie, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia radarov, ochrana súborov a g-senzor, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 64 GB, podporovaný formát JPEG , Mov, výstup HDMI, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie GPS, používateľská príručka, USB kábel, manuál, napájací kábel/adaptér a nabíjačka do auta v balení, napájanie zaisťuje USB, kapacita batérie 400 mAh (3 h záznamu)
98,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PP741c
3,7 27×
TrueCam H25 GPS 4K (s funkciou Parkshield)
Kamera do auta – profesionálna, uhol záberu 160°, 2,31" displej, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia radarov, automatické spustenie, ochrana súborov, parkovací režim a g-senzor, max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840×2160), max. snímková frekvencia 30 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 0,256 GB, podporovaný formát H.265, max. dĺžka záznamu 2400 min, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie GPS, používateľská príručka, USB kábel, napájací kábel/adaptér, puzdro a držiak v balení, napájanie zaisťuje USB
178,49 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CH550H2
3,8 38×
NAVITEL R600 GPS
Kamera do auta – uhol záberu 170°, 2" displej, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia radarov, detekcia nárazu, automatické spustenie a ochrana súborov, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 64 GB, podporovaný formát JPEG , H.264 a Mov, rozhranie USB 2.0, používateľská príručka, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača, kapacita batérie 180 mAh
94,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PP720b2
4,1 11×
MIO MiVue 955W 4K Dual
Kamera do auta – duálna, so senzorom CMOS, uhol záberu 140°, 2,7" displej, GPS, nahrávanie v slučke a hlasové ovládanie, max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840×2160), max. snímková frekvencia 60 sn./s, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD a micro SDHC do veľkosti 256 GB, podporovaný formát JPEG , MP4 a H.265, koncovka mini USB a bezdrôtové rozhranie WiFi, manuál a nabíjačka do auta v balení, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača
Zľavnené -9 %
250 € 274,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PP955w2
4,4 24×
70mai Dash Cam A800S-1 Set
Kamera do auta – so senzorom sony IMX415, rozlíšenie senzora 8 Mpx, uhol záberu 140°, 3" displej, GPS, nahrávanie v slučke, nočné videnie a g-senzor, max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840×2160), max. snímková frekvencia 30 sn./s, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 128 GB, podporovaný formát JPEG , H.264, MP4 a H.265, rozhranie USB 2.0 a rozhranie Micro USB, napájanie zaisťuje USB, kapacita batérie 500 mAh
147 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MAIa09
3,6 28×
70mai Dash Cam M300
Kamera do auta – so senzorom CMOS, rozlíšenie senzora 3 Mpx, uhol záberu 140°, nahrávanie v slučke a nočné videnie, max. rozlíšenie videa 2304×1296, max. snímková frekvencia 30 sn./s, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 128 GB, podporovaný formát JPEG , Mov, rozhranie USB 2.0 a rozhranie Micro USB, napájanie zaisťuje akumulátor, kapacita batérie 240 mAh
51,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MAIa07
3,9 49×
Niceboy Pilot XR Radar
Kamera do auta – so senzorom Sony IMX335, rozlíšenie senzora 12 Mpx, uhol záberu 170°, 2,45" displej, GPS, nahrávanie v slučke, parkovací režim a g-senzor, max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840×2160), max. snímková frekvencia 24 sn./s, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 128 GB, podporovaný formát MP4, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača, kapacita batérie 260 mAh
121,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NCB017a
4,0 22×
NAVITEL R980 4 K (Radary, WiFi, Sony)
Kamera do auta – so senzorom Sony IMX335 Full Frame, uhol záberu 140°, 3" displej, dotykové ovládanie, GPS a detekcia radarov, max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840×2160), max. snímková frekvencia 30 sn./s, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 128 GB, podporovaný formát JPEG , Mov, max. dĺžka záznamu 5 min, rozhranie USB-C, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie GPS, používateľská príručka, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača
+Darček Pamäťová karta Kingston v hodnote 32,90 €
143,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PP761a1
4,6 22×
MIO MiVue C430 GPS
Kamera do auta – rozlíšenie senzora 2 Mpx, uhol záberu 135°, 2" displej, batériové napájanie, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia radarov, automatické spustenie a g-senzor, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 128 GB, podporovaný formát JPEG , Mov, bezdrôtové rozhranie GPS, manuál, napájací kábel/adaptér a držiak v balení, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača, kapacita batérie 250 mAh
68,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PP303b3

Kamery do auta

akciaNenechajte si uniknúť hromadu akcií od značky Sony Sony organizuje množstvo skvelých akcií na produkty z radu Sony Alpha, objektívov alebo vlogerských fotoaparátov. V rámci nich môžete ušetriť peniaze a získať produkty výhodnejšie. Ako na to, sa dozviete v článku.
Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Digitálne audio prináša množstvo výhod, najmä čo sa týka jeho distribúcie. Ako funguje a na čo si treba dať pozor?
4K televizeDirect LED: Čo to je a ako funguje? Direct LED je jednou z technológií podsvietenia obrazu, ktorú využívajú LED televízory. V čom spočíva, aké má výhody a nevýhody a ako sa odlišuje od RGB LED alebo Edge LED?
Niceboy VEGA X 8K je dostupná a extra odolná akčná kamera, ktorú si môžete zobrať so sebou aj do tých najtvrdších podmienok. Zvládne ponor až do 12 metrov a videá môžete natáčať až do rozlíšenia 8K.
Je to tu! Prichádza leto a s ním množstvo slniečka, kúpania, výletov a nových zážitkov. Spolu s tým aj nadšenie, radosť, optimizmus a dobrá nálada. Spálenú kožu alebo bolesť hlavy po dlhej letnej párty teraz riešiť nebudeme. Zameriame sa na to, ako si toto leto užiť na...
Viac článkov Všetky články

Kamery do auta

V kategórii Kamery do auta máme práve teraz na Alza.sk celkom 189 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kamery do auta Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie kamery do auta Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie kamery do auta Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii kamery do auta recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií