Odvlhčovač do auta FoggyStop

Zobraziť katalóg
Odvlhčovač do auta FoggyStop
4,3 180 hodnotení
Pohlcovač vlhkosti do auta zabraňuje zahmlievaniu skiel, vytvoreniu námrazy
9,49 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  AUPR2514 Produktové číslo:  90690 Stránky výrobcu
Odvlhčovač do auta FoggyStop 9,49 € Momentálne nedostupné

Odvlhčovač do auta FoggyStop

Namrznuté či zahmlené čelné sklo vášho auta znamená nepríjemné zdržanie, ale môže predstavovať aj bezpečnostné riziko. Odvlhčovač do auta FoggyStop vás týchto ťažkostí ľahko zbaví a zároveň prináša ďalšie výhody. 

Kľúčové vlastnosti

  • Odvlhčovač do auta
  • Pohlcuje vlhkosť a pachy
  • Zabraňuje zahmlievaniu a mrznutia vnútorných strán skiel
  • Znižuje šírenie roztočov, plisé a korózie
  • Vyrobený zo zdravotne neškodných materiálov
  • Žiadne napájanie
  • Plne funkčný až 3 roky
  • Hmotnosť 150 g

Už žiadne handričky

FoggyStop zabraňuje zahmlievaniu a zamŕzaniu skiel vďaka špeciálnej látke, ktorá udržuje vlhkosť vzduchu pod rosným bodom. Vďaka tomu nedochádza k zahmlievaniu a zamŕzaniu skiel. Príjemným bonusom je tiež markantné zníženie šírenia pachov, roztočov a plesní v interiéri vozidla. Zníženie vlhkosti tiež zabraňuje korodovaniu častí karosérie, ktoré sú prekryté kobercami či čalúnením. Navyše je zariadenie vybavené kolorimetrickým vlhkomerom meniacim farbu podľa aktuálnej vlhkosti vzduchu. 

Úplne neškodný

O zachytávanie vlhkosti sa stará absorpčný materiál, ktorý je zdravotne neškodný a neuvoľňuje žiadne látky. Pri znížení účinkov ho možno regenerovať vysušením. Nepotrebuje žiadne napájanie a jeho funkčnosť vydrží cca. 3 roky.

Upozornenie: Výrobok umiestnite z dosahu detí do 3 rokov. Po prokousání obalu hrozí nebezpečenstvo vdýchnutia malých častíc obsahu.

 

Parametre a špecifikácia

Použitie
Autosklá Hotovo!

Použitie

Použitie
Autosklá Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jaka je gramaž?

12.11. stal tento odvlhcovac 7,90 s DPH Taky Alzacky "Trhak dna"

v akej farbe ho mate v ponuke ?

dobry den mam dotaz na foggystop plus...mam ho v aute hned u okna vevnitr a ted nevim asi funguje nebo ne....pres den bylo dnes pocasi vselijake,ze snezilo a svitilo slunko...mel jsem ho na parkovisti od rana as do ted a jak jsem nastoupil do auta tak jsem mel zamlzene okno zevnitr asi 20cm odspodu nahoru vodorovne pres celu sirku s leve strany do prava a nad tym byl snih z venku(takovy pas) a jinde snih nebyl na okne a tam to bylo v klidu.......myslite,ze to ten snih udelal napadany venku na okne,ze se to zamlzilo okno zevnitr a to same bylo i na zadnim okne??diky michal

dobry den mam dotaz dnes bylo u nas rano -20°c auto parkuju venku pod pristreskem tak v aute vevnitr byla zima to je jasne..kdyz jsem vyjel tak okna byly v pohode a jak nastoupil kolega do auta tak uz okna na jeho strane uz byly zamlzene a asi trochu zamrzle od pohledu po par metrech jizdy...pak jsem 2x zastavil na benzince a pekarne tak kolega zustal v aute tak asi okna byly kvuli tomu zarosene...cesta do prace 6.5km je...pak jsem auto mel na parkovisti 8,5h a kdyz jsem prisel k autu odpoledne tak predni okno bylo trochu zmrzle od spoda do pulky....a to mam 2x foggystop plus za operatkami povesene vzdadu a ted nevim asi to mohlo pomoct,kdyz to je daleko k prednimu sklu,ze bylo zamrzle nebo se to nedalo kvuli teplote a dychani zabranit k zamrzeni skla predniho ,kdyz bylo ciste jak jsem dojel do prace...diky za odpoved...michal

Pokud již sáček dorazil ve ˇžluté barvěˇ je nutnost ještě před použitím vysušit?

Je možné tento odvlhčovač použít i do bytu, zavěsit na okno, které se rosí zevnitř a tvoří kolem sebe plíseň?

Kolik potřebuji do jednoho auta těchto pytlíčku?děkuji

Diskusia a poradňa k Odvlhčovač do auta FoggyStop
Príslušenstvo pre Odvlhčovač do auta FoggyStop Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Odvlhčovač do auta FoggyStop.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií