AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Pracovné rukavice – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Gardena
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné pracovné rukavice. Cenových hitov v kategórii pracovné rukavice máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší pracovné rukavice? Potom sa pozrite do kategórie lacné pracovné rukavice.
1 položka
4,0
GARDENA Rukavice na prácu s náradím a drevom M
Pracovné rukavice – M, možnosť ovládania smartfónu, materiál nylon, polyester a bavlnená výstelka, čierna, sivá a tyrkysová farba
Zľavnené -20 %
15,90 € 19,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GARD725
behanieSchovajte nos do nanovlákien. Unikátna šatka RESPILON vás ochráni pred smogom a alergénmi Nechcete už ďalej dýchať nebezpečné splodiny v mestách, radi by ste sa vyhli prenosu infekčných ochorení alebo vám je nepríjemný pobyt v prírode s výskytom peľov a ďalších alergénov? Firma RESPILON prišla s riešením. Multifunkčná nanovlákenná šatka, tubus alebo tiež...

Pracovné rukavice – cenové bomby, akcie

Pracovné rukavice ochránia vaše ruky pred zranením, špinou a niektoré dokonca aj pred elektrinou. Pri výbere sa najskôr zamerajte na ich veľkosť, následne vyberajte podľa práce, na ktorú budete rukavice používať.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií