AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Regály

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Umiestnenie
Interiér
(110)
Exteriér
(2)
Určenie
Do garáže a dielne
(65)
Do kúpeľne
(44)
Do špajzy
(35)
Do kuchyne
(28)
Do pivnice
(26)
Vhodný na
Fľaša
(7)
Topánky
(66)
Pneumatiky
(1)
Náradie
(91)
Kozmetiku
(37)
Počet políc
1
90
-
Celková nosnosť
4,5 kg
2400 kg
-
Vlastnosti
Policový
(143)
So zásuvkami
(16)
Pojazdný
(17)
Rohový
(16)
Nástenný
(16)
Materiál konštrukcie
Drevo
(17)
Plast
(12)
Kov
(119)
Bambus
(9)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Regály sú priestorové konštrukcie, ktoré sa skladajú z rámov a políc a slúžia na uskladnenie najrôznejších vecí pri maximálnom využití priestoru. Vďaka regálovým systémom sú všetky predmety uložené prehľadne, bezpečne a priestor vyzerá upratane. Regály sa líšia materiálom, z ktorého sú vyrobené, svojim určením, počtom políc, nosnosťou aj vzhľadom. K dispozícii sú v rôznych štýloch aj konfiguráciách, a tak sa hodia do každého priestoru. Ako vybrať ten správny regál?

Pokračovať

Vyberte si regál na všetky spôsoby

Pomocník pri organizácii a ukladaní, to je regál. Pri jeho výbere myslite na niekoľko kľúčových parametrov, aby dobre slúžil vybranému určeniu. Môžete do neho ukladať oblečenie, knihy, kozmetiku, ale aj víno, náradie, hračky a pneumatiky. Podľa cieľu využitia si zvoľte materiál, rozmery aj štýl regálu, rovnako ako počet políc a ďalšie parametre. Len tak sa stane praktickým pomocníkom aj elegantným doplnkom vašej domácnosti či kancelárie.

Kde všade využijete regály?

Interiérové regály nájdu svoje využitie v každej domácnosti aj firme. Ide o praktický a univerzálny spôsob, ktorý môžete použiť na organizáciu aj uloženie vecí v každej miestnosti. Umiestniť ich môžete v garáži, záhradnom domčeku, šatníku, pracovni, v pivnici alebo na balkóne. Špeciálne regály sú potom určené na ukladanie pneumatík a oceniť môžete aj regály na víno. Vďaka veľkej variabilite v materiáloch aj rozmeroch si ľahko vyberiete regál, kamkoľvek potrebujete.

  • Regály do špajze poslúžia na uloženie potravín a kuchynských potrieb, vďaka čomu budete mať všetko pekne poruke. Mali by byť ľahko udržiavateľné.
  • Regály do kúpeľne musia byť vyrobené z materiálov, ktorým neškodí vlhké prostredie. Vyskladáte do nich uteráky, kozmetiku aj toaletné potreby.
  • Regál do pivnice by mal byť natoľko odolný, aby odolal vlhkosti aj nečistotám, uložíte do neho zaváraniny a ľahko uskladníte potraviny.
  • Regál do kuchyne využijete na uskladnenie potravín, ale aj na uloženie hrncov či spotrebičov, ktoré využívate menej často.
  • Regály do garáže sú zvyčajne kovové a robustné a hodia sa na náradie, pneumatiky aj ďalšie predmety.

Policový regál do garáže 
Policový regál do dielne

Regál do detskej izby
Detský regál

Drevený policový regál do kúpeľne 
Policový regál do kúpeľne

Regály do šatne
Závesný regál

To, kde bude regál stáť, musíte vziať do úvahy pri jeho výbere. Regál na vonkajšie použitie musí byť odolný voči poveternostným vplyvom, a byť teda vyrobený z vhodných materiálov so správnou povrchovou úpravou.

Použite regály aj na neobvyklé miesta

Postavte regály aj tam, kam sa bežne nedávajú. Ak sa rozhodnete pre vhodnú možnosť, môžete ich využiť na WC aj v kúpeľni alebo v šatníku. Musia však mať často špecifický tvar a je tiež vhodné, aby mali takú povrchovú úpravu, ktorá vyhovuje podmienkam v miestnosti – často ide o miesta s vyššou vlhkosťou a povrch môže zasiahnuť aj striekajúca voda. Do šatníkov využite policové regále, ktoré majú nastaviteľné police a umožnia vám uložiť napríklad rôzne vysoké topánky alebo objemné oblečenie.

Z akých materiálov sa vyrába regál?

Vďaka tomu, že sa regál vyrába zo širokej škály materiálov, môžete si vybrať vhodný typ do každej miestnosti aj rôznych podmienok. Každý z materiálov vám poskytne špecifické výhody. Tradične sa na tento účel využíva drevo, ale tiež bambus, kov, plast a textil alebo ich kombinácia. Svoju úlohu pritom zohráva aj povrchová úprava každého materiálu, ktorá mu dodáva konečný vzhľad aj odolnosť. Regál tak vždy pekne zapadne medzi ostatné vybavenie.

i

Police a konštrukciu môže mať regál odlišné

Nie vždy musí mať regál konštrukciu z rovnakého materiálu, ako sú police. Opätovne si tu môžete vyberať podľa toho, kam budete regál umiestňovať a na aký účel bude slúžiť. Police môžu byť kovové, drevené, bambusové alebo sklenené a dokonca sa dajú vzájomne kombinovať. Môžete si tak ľubovoľne navoliť police s ohľadom na potrebný vzhľad, nosnosť a odolnosť.

Obľúbené drevené regály

Drevené regály sa tešia veľkej obľube, ponúknu vám hrejivý a tradičný vzhľad. Pokiaľ zháňate policový systém alebo regály do domácnosti, drevo predstavuje ideálnu voľbu – má vysokú nosnosť a v interiéri vyzerá dobre, takže je vhodné napríklad aj na ukladanie kníh alebo kuchynských potrieb. Pri vhodnej povrchovej úprave alebo pri použití odolného dreva ich môžete využiť v interiéri aj exteriéri alebo vo vlhkých priestoroch.

Ďalšou možnosťou je bambusový regál, ktorý je ľahký, ale napriek tomu pevný. Vďaka svojmu vzhľadu a vlastnostiam sa hodí do obývačky aj kúpeľne a poteší aj tých, ktorí hľadajú ekologické doplnky.

Ľahké a odolné plastové regály

Plastové regály sa najčastejšie vyrábajú z polypropylénu, PVC alebo podobných plastov. Ich výhodou je ľahká umývateľnosť, nízka hmotnosť a odolnosť voči vlhkosti. Pri extrémnych teplotách však môžu tieto regálové systémy strácať svoju pevnosť a odolnosť. Zároveň pri ich používaní dávajte pozor na nosnosť, ktorá nemusí byť taká ako v prípade drevených či kovových variantov, ale naproti tomu sú cenovo výhodnou možnosťou pre kúpeľne aj kancelárie.

Všetko vydrží kovový regál

Kovový regál má rám vyrobený z rúrok alebo plechu s hranatým prierezom, police môžu byť aj kovové alebo drevené. Kov je povrchovo upravený lakovaním alebo pokovovaním, a tým získava väčšiu odolnosť aj dlhšiu životnosť. Môžete ho tak bez obáv využívať aj v náročných podmienkach, v skladoch, garážach a dielňach, kde potrebujete ukladať ťažké predmety. Konštrukcia je spojená skrutkami alebo prelismi, ktoré sa jednoducho zasunú do seba – môžete ho tak ľahko rozložiť a preniesť.


Bambusový regál
Bambusový regál

Kovový regál
Kovový regál

Plastový policový regál
Plastový policový regál

Drevený policový regál
Drevený policový regál

i

Vďaka vhodnej povrchovej úprave sú regály odolnejšie

Aby kovové regály dlho vydržali, musia mať vhodnú povrchovú úpravu. Najčastejšie sa používa pozinkovanie alebo pochrómovanie. V prípade pozinkovania je na povrch nanesená tenká vrstva zinku, ktorá zvyšuje odolnosť proti korózii. Pochrómovanie dodáva regálu striebristo lesklý vzhľad, sú potom krajšie na pohľad a lepšie sa čistia. Stretnúť sa môžete aj s ďalšími úpravami kovových povrchov, ako je práškové lakovanie alebo eloxovanie, ktoré zvyšujú životnosť kovových regálov.

Zaobstarajte si čierny, hnedý aj biely regál

Veľká variabilita je aj vo farbách regálu. Kúpiť si môžete čierny, modrý, strieborný aj biely regál, a tak môže dokonale zapadnúť do danej miestnosti. Zároveň môžete vhodnou farbou ovplyvniť aj vzhľad izby. Biela rozjasňuje a pôsobí čisto, vie tiež opticky zväčšiť priestor. Navyše sa hodí k akejkoľvek farbe, ktorú ste už použili. Vhodne zvolené farby regálov dokážu oživiť interiér, alebo naopak pôsobiť dokonale nenápadne na akomkoľvek mieste.

Zháňate cenovo dostupný regál? Bazár ponúka preverený tovar za nižšie ceny.

Koľko toho regál unesie?

Jedným zo zásadných faktorov, ktorý musí regál spĺňať, je nosnosť. V závislosti od toho, čo do neho chcete ukladať, musíte zvoliť vhodný typ. Plastové regály majú nosnosť zvyčajne najnižšiu a využijete ich skôr na ľahšie predmety, ako je kozmetika v kúpeľni alebo kancelárske potreby. Naproti tomu kovové regály vám ponúknu vysokú nosnosť a môžete do nich vďaka tomu ukladať nástroje, náradie, pneumatiky, svoje využitie nájde aj v priemyselných skladoch.

  • Regál na knihy je v podstate knižnica, má veľké police, aby sa do neho zmestilo veľké množstvo kníh. Police si často môžete nastaviť podľa veľkosti kníh.
  • Regál na fľaše poslúži ideálne ako stojan na víno, je opatrený priehradkami alebo výrezmi, do ktorých sa fľaše vkladajú a nemôžu sa skotúľať.
  • Regál na hračky umiestnený v detskej izbe dodá hračkám poriadok, ale zároveň bude aj poruke a ľahko prístupný na každodenné hranie.
  • Regál na topánky môže mať zošikmené police, ktoré umožnia dokonalé využitie priestoru. Takáto skrinka na topánky udrží všetky vaše topánky usporiadané.

i

Vysokozáťažové regály sú určené na ukladanie ťažkých predmetov. Ich nosnosť je 500 kg a viac. Väčšinou sa skladajú z kovového rámu a drevených políc s kovovými výstuhami. Sú určené hlavne pre sklady materiálov a výrobkov.

Využite regál na stenu, do rohu aj s kolieskami

Zaobstarať si môžete regál s rôznymi vlastnosťami. Vďaka tomu ho môžete využiť rôznymi spôsobmi. Ak potrebujete ušetriť miesto, siahnite po regáloch do rohov alebo kusoch, ktoré môžete umiestniť na stenu. Ďalšou možnosťou je policový regál alebo so zásuvkami, pričom každá z týchto možností vám prinesie inú možnosť ukladania. Nakoniec je tu aj regál s kolieskami, ktorý je flexibilný z hľadiska jeho umiestnenia a ľahkého presunu.

  • Regál so zásuvkami prináša úložné priestory, ktorých obsah nebude na očiach. Do zásuviek sa tiež nepráši a predmety v nich sú tak chránené.
  • Policový regál vám poskytne otvorený priestor, ľahko sa tak dostanete k uloženým veciam. Je vhodný na knihy, dekorácie aj náradie a stroje.
  • Rohový regál vám umožní plne využiť aj priestory v rohu miestnosti. Je skvelý predovšetkým tam, kde potrebujete využiť každý centimeter.
  • Pojazdný regál má kolieska, vďaka ktorým ho ľahko presuniete na iné miesto. Využijete ho napríklad v kancelárii alebo v dielni.
  • Závesný regál pripevníte na stenu a ušetríte tak miesto na podlahe. Hodí sa teda všade tam, kde je nedostatok priestoru.

Závesný regál
Závesný regál

Rohový regál
Rohový regál

Regál so zásuvkami
Regál so zásuvkami

Regál na kolieska
Regál na kolieska

Ušetriť môžete aj v prípade, ak si zaobstaráte lacné regály – nájdete ich zoradené od najnižšej ceny.

Aké rozmery môže mať regál?

Rozmery zohrávajú pri výbere tiež dôležitú úlohu – regál nájdete v mnohých variantoch, či už ide o výšku, šírku alebo hĺbku. Jeho výška môže dosahovať aj viac ako dva metre, efektívne tak využijete celý priestor až po strop. Police môžu byť hlboké až 80 cm, takže do nich ľahko naukladáte aj objemnejšie predmety. Nakoniec je tu šírka, ktorá tiež môže presiahnuť dva metre. Taký regál vám ponúkne dostatok miesta na ukladanie všetkého, čo potrebujete.

i

Potrebujete regál na mieru?

Pokiaľ máte netypický priestor, využijete doň regál na mieru, rovnako ako v prípade, že potrebujete maximálne využiť určité miesto. V takom prípade si môžete určiť presné rozmery, farbu a napríklad aj nastavenie políc, a tak získať jedinečný kus. Takýto regál dokonale zapadne na svoje miesto a ľahko do neho uložíte všetko, čo potrebujete, či už je to veľké množstvo kníh, šanónov, kuchynských potrieb, alebo pracovných nástrojov v dielni.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Regál – kovový, na topánky, do garáže, policový, drevené police, 5 políc, nosnosť police 350 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, biela farba konštrukcie, rozmery 180 × 90 × 35 cm (V׊×H)
54,90 €

2.
Regál – kovový, do garáže, policový, 2 police, nosnosť police 600 kg, bezskrutkový, čierna farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 87 × 120 × 60 cm (V׊×H)
102,90 €

3.
AGA Kovový regál 174 × 75 × 30 cm 5 políc Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Regál – kovový, do garáže, do pivnice, policový, kovové police, drevené police, 5 políc, nosnosť police 75 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, strieborná farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 174 × 75 × 30 cm (V׊×H)
19,18 €

Ďalšie najpredávanejšie
172 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,4 42×
KOVONA DRUM 1 800 x 600 x 400 mm, pozinkovaná oceľ
Regál – kovový, na topánky, do garáže, policový, kovové police, 5 políc, nosnosť police 130 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, strieborná farba konštrukcie, strieborná farba políc, rozmery 180 × 60 × 40 cm (V׊×H)
42,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: KOVO001g
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,7 12×
KOVONA FUTUR PLUS 1 800 x 1 200 x 450 mm, biely
Regál – kovový, na topánky, do garáže, do skladu, policový, drevené police, 5 políc, nosnosť police 200 kg, bezskrutkový, biela farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 180 × 120 × 45 cm (V׊×H)
76,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KOVO001t
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,6 25×
KOVONA FUTUR PLUS 1800 x 1200 x 600 mm, pozinkovaná oceľ
Regál – kovový, na topánky, do garáže, do skladu, policový, drevené police, 5 políc, nosnosť police 250 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, strieborná farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 180 × 120 × 60 cm (V׊×H)
89,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KOVO001u
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
5,0
KOVONA HEAVY RACK 1770 x 1600 x 600 mm, pozinkovaná oceľ
Regál – kovový, na topánky, na fľaše, do špajzy, do garáže, do skladu, policový, 4 police, nosnosť police 600 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, strieborná farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 177 × 160 × 60 cm (V׊×H)
139,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KOVO001w
4,6 41×
KOVONA FUTUR PLUS 1800 x 1200 x 450 mm, pozinkovaná oceľ
Regál – kovový, do garáže, do skladu, policový, drevené police, 5 políc, nosnosť police 200 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, strieborná farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 180 × 120 × 45 cm (V׊×H)
62,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KOVO001s
4,6 19×
KOVONA FUTUR 1 800 x 750 x 350 mm, pozinkovaný
Regál – kovový, na topánky, do garáže, policový, drevené police, 5 políc, nosnosť police 350 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, sivá farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 180 × 75 × 35 cm (V׊×H)
39,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: KOVO001k
4,6 34×
KOVONA DRUM 1 800 x 800 x 400 mm, pozinkovaná oceľ
Regál – kovový, na topánky, do garáže, policový, kovové police, 5 políc, nosnosť police 130 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, strieborná farba konštrukcie, biela farba políc, rozmery 180 × 80 × 40 cm (V׊×H)
46,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: KOVO001i
4,8
KOVONA FUTUR 1800 x 750 x 350 mm, biely
Regál – kovový, na topánky, do garáže, policový, drevené police, 5 políc, nosnosť police 250 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, biela farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 180 × 75 × 35 cm (V׊×H)
Zľavnené -4 %
42,90 € 44,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: KOVO001l
4,3 12×
KOVONA DRUMY 1800 × 900 × 400 mm, čierny
Regál – kovový, na topánky, do garáže, do skladu, policový, kovové police, 5 políc, nosnosť police 130 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, čierna farba konštrukcie, čierna farba políc, rozmery 180 × 90 × 40 cm (V׊×H)
54,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KOVO01a1
4,1 12×
FIELDMANN FDR 1800
Regál – kovový, na topánky, do garáže, do pivnice, do skladu, policový, drevené police, 5 políc, nosnosť police 175 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, strieborná farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 180 × 90 × 40 cm (V׊×H)
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FIELD009
5,0
KOVONA FUTUR 1800 x 900 x 600 mm, biely
Regál – kovový, na topánky, do garáže, do skladu, policový, drevené police, 5 políc, nosnosť police 350 kg, bezskrutkový, biela farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 180 × 90 × 60 cm (V׊×H)
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KOVO001r
3,8
FIELDMANN FDR 1840R
Regál – kovový, na topánky, do garáže, do skladu, policový, drevené police, 5 políc, nosnosť police 175 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, strieborná farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 180 × 90 × 40 cm (V׊×H)
46,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FIELD010
4,8 15×
KOVONA FUTUR 1 800 x 900 x 450 mm, pozinkovaný
Regál – kovový, na topánky, do garáže, do skladu, policový, drevené police, 5 políc, nosnosť police 350 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, strieborná farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 180 × 90 × 45 cm (V׊×H)
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KOVO001o
5,0
Kesper Detský úložný regál s 9-timi látkovými boxmi, biely
Regál – určený do interiéru, detský, so zásuvkami, textilné police, 9 políc, skrutkovaný, biela farba konštrukcie, biela, modrá a zelená farba políc, rozmery 59,5 × 66 × 30 cm (V׊×H)
Kúpiť s kódom ALZADNI15 39,87 €
46,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: KESBD056
4,7
Regál KOVONA DRUMY, 1 800 x 800 x 400 mm, biely
Regál – kovový, na topánky, do špajzy, do garáže, do pivnice, do skladu, policový, kovové police, 5 políc, nosnosť police 130 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, biela farba konštrukcie, biela farba políc, rozmery 180 × 80 × 40 cm (V׊×H)
54,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KOVO001j
4,8
KOVONA FUTUR 1 800 x 900 x 450 mm, biela
Regál – kovový, na topánky, do garáže, do skladu, policový, drevené police, 5 políc, nosnosť police 350 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, biela farba konštrukcie, biela farba políc, rozmery 180 × 90 × 45 cm (V׊×H)
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KOVO001p
4,2
Regál KOVONA DRUM, 1 800 x 600 x 400 mm, biely
Regál – kovový, na topánky, do špajzy, do garáže, do skladu, policový, kovové police, 5 políc, nosnosť police 130 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, biela farba konštrukcie, biela farba políc, rozmery 180 × 60 × 40 cm (V׊×H)
Zľavnené -8 %
59,90 € 64,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KOVO001h
3,9 11×
FIELDMANN FDR 1820 Kov. regál 180 × 120 × 40
Regál – kovový, na topánky, do garáže, do pivnice, do skladu, policový, drevené police, 5 políc, nosnosť police 175 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, strieborná farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 180 × 120 × 40 cm (V׊×H)
Zľavnené -4 %
44,90 € 46,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: FIELD162
5,0
Regál/knihovňa s 3 policami Seashell, 114 cm, dub
Regál – kovový, určený do interiéru, na topánky, do obývačky, policový, drevené police, 3 police, nosnosť police 10 kg, čierna farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 78 × 114 × 35,1 cm (V׊×H)
99,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: DSO456
5,0
Storage Tools Regál 1800 × 900 × 300, biely
Regál – kovový, do garáže, do skladu, policový, drevené police, 5 políc, nosnosť police 175 kg, bezskrutkový, biela farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 180 × 90 × 30 cm (V׊×H)
29,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: STOreg02
4,2
Songmics Regál s piatimi policami, industriálny, 150 × 75 × 30 cm
Regál – kovový, určený do interiéru, na topánky, do špajzy, do garáže, do obývačky, policový, drevené police, 5 políc, nosnosť police 130 kg, čierna farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 150 × 75 × 30 cm (V׊×H)
64,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SONRE089
3,0
Storage Tools Regál 2000 × 1200 × 500, čierny
Regál – kovový, do garáže, do skladu, policový, drevené police, 5 políc, nosnosť police 175 kg, bezskrutkový, čierna farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 200 × 120 × 50 cm (V׊×H)
Kúpiť s kódom ALZADNI20 67,12 €
83,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: STOreg08
5,0
Storage Tools Regál 1800 × 900 × 600, biely
Regál – kovový, do garáže, do skladu, policový, drevené police, 5 políc, nosnosť police 175 kg, bezskrutkový, biela farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 180 × 90 × 60 cm (V׊×H)
41,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: STOreg06
4,0
Regál 600 × 300 × 1330 mm, 4 police PH
Regál – plastový, určený do interiéru, na fľaše, do kúpeľne, do špajzy, do šatne, do skladu, policový, plastové police, 4 police, nosnosť police 20 kg, bezskrutkový, čierna farba konštrukcie, čierna farba políc, rozmery 133 × 60 × 30 cm (V׊×H)
21,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MTGV1947

Regály

Regály

V kategórii Regály máme práve teraz na Alza.sk celkom 172 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné regály Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie regály Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie regály Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii regály recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií