Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

Richter Czech RK.ZAR.006.OS

Zobraziť katalóg
Richter Czech RK.ZAR.006.OS
3,5 2 hodnotení
Zarážka na dvere – nerezová dverná zarážka „PUK“, montáž bez vŕtania, fixuje dvere pomocou svojej vysokej hmotnosti, opatrená gumovým prstencom na tlmenie nárazov, hmotnosť netto: 1.25kg, povrchová úprava: old silver (OS)
Kód:  RICH598 Produktové číslo:  0957-0008

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Richter Czech RK.ZAR.006.OS Predaj skončil

Richter Czech RK.ZAR.006.OS

Máte čisté nové dokonale hladké steny a bojíte sa, že si ich zničíte otváraním dverí? Potom váš problém vyriešte jednoduchou zarážkou Richter Czech RK.ZAR.006.N. Zarážka v tvare puku dokonale sadne medzi všetky dvere. Je vyrobená v zaujímavej povrchovej úprave old silver, ktorá skvele doplní každý nadčasový interiér. Vďaka vyššej hmotnosti dokonale fixuje dvere bez vŕtania. Navyše je opatrená gumovým prstencom, ktorý tlmí náraz a neničí tak štruktúru dverí.

Kľúčové vlastnosti nerezovej dvernej zarážky Richter Czech RK.ZAR.006.OS

  • Kvalitné dielenské spracovanie
  • Montáž dvernej zarážky bez vŕtania
  • Gumový prstenec na tlmenie nárazov
  • Perfektne zapadne aj do moderných interiérov
  • Hmotnosť 1,25 kg dokonale fixuje dvere
  • Vyrobené v povrchovej úprave old silver

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Richter Czech RK.ZAR.006.OS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Richter Czech RK.ZAR.006.OS.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií