Alza Dny květen 2. týden AlzaBoxy Q1

Šatníková skriňa s posuvnými dverami

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Šírka
94 cm
280 cm
-
Výška
182 cm
220 cm
-
Hĺbka
42 cm
61 cm
-
Materiál
Drevo
(29)
Lamino
(82)
Počet políc
1
11
-
Farba
Biela
(34)
Čierna
(31)
Hnedá
(68)
Sivá
(7)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Šatníkové skrine s posuvnými dverami predstavujú ideálne riešenie pre úsporu priestoru a moderný vzhľad interiéru. Vďaka svojmu dizajnu a funkčnosti sú vhodné do malých bytov aj veľkých domov. Posuvné dvere umožňujú jednoduchý prístup k oblečeniu a ďalším veciam bez nutnosti voľného priestoru na otváranie. Získajte ideálny úložný priestor, ktorý vám poskytne šatníková skriňa s posuvnými dverami. Neviete si rady s výberom? Čítajte ďalej a poradíme vám.

Pokračovať

Šatníková skriňa s posuvnými dverami – prečo si ju zaobstarať?

Zaobstarať si šatníkovú skriňu s posuvnými dverami môže byť vynikajúcim rozhodnutím pre tých, ktorí chcú spojiť praktickosť s moderným dizajnom. Tento variant nábytku je ideálny pre tých, ktorí si potrpia na efektívne využitie priestoru, najmä v menších miestnostiach, kde má každý centimeter svoj význam. Posuvné dvere šetria priestor pred skriňou, čo znamená, že sa skvele hodia do miestností s obmedzeným priestorom.

  • Posuvné dvere eliminujú potrebu voľného priestoru pred skriňou, čím vytvárajú usporiadaný vzhľad v miestnosti a zlepšujú celkový dojem.
  • Posuvné dvere prinášajú do interiéru moderný a čistý vzhľad. Možnosť výberu z rôznych materiálov a farieb umožňuje prispôsobenie dizajnu.
  • Jednoduchý a tichý pohyb posuvných dverí poskytuje pohodlný prístup k obsahu skrine bez potreby vyhradeného miesta na otváranie dverí.
  • Pri otvorených dverách je viditeľná len jedna časť skrine, čo môže obmedziť váš prehľad o celom obsahu.
  • Mechanizmus posuvných dverí si môže vyžadovať pravidelnú údržbu a mazanie, aby sa zachoval jeho plynulý a bezproblémový chod.
  • Šatníkové skrine s posuvnými dverami môžu byť drahšie v porovnaní s variantmi skríň s klasickými dverami.

Šatníkové skrine s posuvnými dverami predstavujú zaujímavú možnosť pre tých, ktorí hľadajú kombináciu funkčnosti, modernej estetiky a efektívneho využitia priestoru vo svojej domácnosti.

Materiály na šatníkové skrine s posuvnými dverami sú rôzne

Šatníkové skrine s posuvnými dverami vyrobené z rôznych materiálov poskytujú používateľom širokú škálu možností pri výbere nábytku. Výber konkrétneho materiálu závisí od osobných preferencií, rozpočtu a požadovaného dizajnu. Každý materiál, či už ide o drevo, drevotriesku, alebo laminát, má špecifické výhody a nevýhody. Drevo poskytuje tradičný vzhľad a vyniká dlhou životnosťou, zatiaľ čo laminát je finančne dostupnejší a jednoduchší na údržbu.

  • Laminát je tvorený vláknami alebo drevotrieskou, ktorá je potiahnutá vrstvou so vzorom. Je odolný voči poškriabaniu, vlhkosti a ponúka širokú škálu dizajnov.
  • Drevo je tradičný a obľúbený materiál na výrobu šatníkových skríň. Šatníkové skrine s posuvnými dverami z masívneho dreva, ako je dub alebo borovica, poskytujú prírodný a teplý vzhľad.
  • Drevotrieska, ktorá je zložená z malých častíc dreva, je cenovo dostupnejším materiálom a ponúka podobný estetický dojem ako drevo.

i

Povrch, ktorý majú šatníkové skrine s posuvnými dverami, sa môže lesknúť

Povrchová úprava zohráva kľúčovú úlohu v estetickom dojme šatníkových skríň s posuvnými dverami. Možnosti povrchov zahŕňajú lesklé a matné vyhotovenie. Lesklý povrch poskytuje moderný a elegantný vzhľad, ktorý miestnosť rozžiari, zatiaľ čo matné spracovanie prináša do interiéru pokojnejšiu atmosféru a môže lepšie skryť drobné škrabance.

Šatníková skriňa s posuvnými dverami farebne doplní interiér

Výber farby často závisí od materiálu, z ktorého je šatníková skriňa s posuvnými dverami vyrobená. Drevo ponúka širokú škálu prírodných odtieňov od svetlých až po tmavé tóny. Laminátové skrine sú často dostupné v pestrofarebných vyhotoveniach a umožňujú kreatívnu kombináciu farieb. Výber farby šatníkovej skrine s posuvnými dverami je tiež ovplyvnený osobnými preferenciami a celkovým dizajnom miestnosti, kde má byť umiestnená.

  • Biela šatníková skriňa s posuvnými dverami predstavuje elegantný a čistý dizajn, ktorý sa ľahko integruje do rôznych interiérov. Biela farba prináša do miestnosti sviežosť a svetlosť, čo je ideálne pre tých, ktorí hľadajú nábytok s ľahkým a vzdušným vzhľadom.
  • Šatníková skriňa s posuvnými dverami – dub sonoma prináša do miestnosti teplý a prirodzený vzhľad. Dub sonoma sa vyznačuje svetlým odtieňom dreva s jemným a prirodzeným vzorom. Táto možnosť je ideálna pre tých, ktorí chcú do svojho domova vniesť atmosféru prírody a pokoja.

šatníková skriňa s posuvnými dverami dub sonoma
Skriňa s dekorom dub sonoma

šatníková skriňa s posuvnými dverami dekor betón
Skriňa s dekorom betónu

šatníková skriňa s posuvnými dverami biela
Biela šatníková skriňa s posuvnými dverami

Lacné šatníkové skrine s posuvnými dverami ponúkajú ekonomickú a praktickú možnosť úložného riešenia pre každú domácnosť, pričom si zachovávajú moderný vzhľad a efektivitu priestoru.

Veľká šatníková skriňa s posuvnými dverami schová všetko

Veľkorysými rozmermi sa vyznačuje aj veľká šatníková skriňa s posuvnými dverami, ktorá umožňuje efektívne využitie priestoru. Výška šatníkovej skrine s posuvnými dverami môže dosahovať až 215 cm, čo umožňuje vertikálne usporiadanie oblečenia a využitie priestoru až po strop. Hĺbka, ktorú má šatníková skriňa s posuvnými dverami, je zvyčajne až 61 cm. Táto hĺbka je dostatočná na uloženie väčšiny odevov a zároveň zabezpečuje pohodlný prístup k obsahu skrine.

i

Čo umožňuje šatníková skriňa s posuvnými dverami s hĺbkou 50 cm?

Šatníková skriňa s posuvnými dverami s hĺbkou 50 cm predstavuje ideálne riešenie pre miestnosti s obmedzeným priestorom. Jej kompaktný dizajn umožňuje umiestnenie do úzkych priestorov, chodieb alebo menších spální, čo je výhodné najmä v bytových jednotkách s obmedzeným priestorom. Navyše vďaka hĺbke 50 cm poskytuje dostatok úložného priestoru na oblečenie a ďalšie predmety.

Najdôležitejšia je šírka, ktorú majú šatníkové skrine s posuvnými dverami

Obyčajne majú šatníkové skrine s posuvnými dverami šírku až 280 cm, čo poskytuje dostatok úložného priestoru na oblečenie, obuv a ďalšie predmety. Táto šírka je ideálna pre väčšie spálne, ale taktiež dobre zapadá do menších priestorov, kde je potrebné optimalizovať každý centimeter. Navyše s možnosťou prispôsobenia vnútorného usporiadania, ako sú police, zásuvky a šatníkové tyče, je možné tento priestor maximálne využiť a efektívne zorganizovať.

  • Šatníkové skrine s posuvnými dverami 200 cm poskytujú dostatok priestoru na vertikálne usporiadanie oblečenia a maximálne využitie výšky miestnosti.
  • Šatníkové skrine s posuvnými dverami 180 cm sú ideálne do miestností s nižším stropom, ponúkajú dostatok priestoru a zachovávajú si harmonický vzhľad.
  • Šatníkové skrine s posuvnými dverami 170 cm kombinujú praktickosť s estetikou, ponúkajú dostatok úložného priestoru a zároveň sa hodia do mnohých miestností.
  • Šatníkové skrine s posuvnými dverami 160 cm sú kompaktnou voľbou pre menšie izby alebo pre tých, ktorí uprednostňujú nízky a moderný nábytok.
  • Šatníkové skrine s posuvnými dverami 120 cm predstavujú univerzálnu a praktickú voľbu pre tých, ktorí potrebujú viac úložného priestoru.
  • Šatníkové skrine s posuvnými dverami 100 cm sú skvelou voľbou do izieb, chodieb alebo ako doplnky k ďalšiemu nábytku, kde je dôležitá úspora miesta.
  • Šatníkové skrine s posuvnými dverami 90 cm sa prispôsobujú malým priestorom, kde je kľúčové využitie každého centimetra. Sú ideálne na solitérne použitie.

Potrebujete viac úložného priestoru, ale máte obmedzený rozpočet a hľadáte lacnejšiu skriňu s posuvnými dverami? Bazár vám ponúkne vrátený tovar, preverený s garantovanou kvalitou a zárukou.

Šatníková skriňa s posuvnými dverami – povýšte ju nožičkami

Šatníková skriňa s posuvnými dverami na nožičkách ponúka elegantný dizajn a ľahkosť, umožňujúci jednoduchý prístup pod skriňu a optimálne upratovanie. Naopak, šatníková skriňa bez nožičiek poskytuje hladký a robustný vzhľad, pričom priamo spočíva na podlahe, čo je vhodné pre tradičné interiéry a minimalizáciu medzier medzi nábytkom a podlahou. Oba koncepty ponúkajú estetické a funkčné možnosti, ktoré je možné vybrať podľa osobných preferencií a štýlu miestnosti.


šatníková skriňa s posuvnými dverami a zrkadlom 
Šatníková skriňa s posuvnými dverami a zrkadlom

šatníková skriňa s posuvnými dverami a zásuvkami
Skriňa so zásuvkami

šatníková skriňa s posuvnými dverami a zrkadlom
Šatníková skriňa s posuvnými dverami a zrkadlom

Čím bude vybavená vaša šatníková skriňa s posuvnými dverami?

Šatníková skriňa s posuvnými dverami je dostupná s rôznym vybavením, čo umožňuje prispôsobiť nábytok konkrétnym potrebám používateľov. Vďaka tomuto rôznorodému vybaveniu sú šatníkové skrine s posuvnými dverami ideálnym riešením pre tých, ktorí vyhľadávajú nielen praktickosť a organizáciu, ale aj estetiku a dizajnovú flexibilitu. K dispozícii sú rôzne varianty, ako je zabudované osvetlenie, zrkadlá alebo špeciálne zásuvky a police.

  • Šatníková skriňa s posuvnými dverami a zrkadlom je praktickým a funkčným riešením, ktoré poskytuje nielen úložný priestor na oblečenie, ale aj zrkadlo na pohodlnú prípravu a kontrolu vzhľadu. Tento variant je ideálny do spálne, kde sa šatníková skriňa stáva multifunkčným prvkom.
  • Šatníkové skrine s posuvnými dverami a zásuvkami pridávajú ďalšiu vrstvu organizácie a uľahčujú ukladanie menších predmetov, ako sú šperky, opasky alebo spodná bielizeň. Zásuvky umožňujú systematické usporiadanie obsahu a rýchly prístup k drobným položkám.
  • Šatníková skriňa s posuvnými dverami môže mať aj klasické otvárateľné dvierka, čo poskytuje používateľom flexibilitu vo voľbe prístupu k obsahu skrine. Táto kombinácia posuvných a klasických dverí umožňuje efektívne využitie priestoru a zároveň zachovanie tradičného dizajnu.

i

Praktická je policová skriňa s posuvnými dverami

Policová skriňa s posuvnými dverami je efektívnym a estetickým riešením na zorganizovanie priestoru. Posuvné dvere šetria miesto, zatiaľ čo nastaviteľné police umožňujú flexibilné využitie na knihy, oblečenie alebo iné predmety. Tento typ skrine je ideálny do menších priestorov a vďaka širokému výberu materiálov a povrchových úprav sa prispôsobí akýmkoľvek potrebám.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
111 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
Nejlevnější nábytek Kendi I – biely mat
Šatníková skriňa – rozmery 200×120×58cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 5, s dvierkami, posuvné otváranie, farba biela, matná
302,09 €
Na sklade 4 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SMAsh094
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Nejlevnější nábytek Hardy VI so zrkadlom – čierna - Šatníková skriňa Varianty
5,0
Nejlevnější nábytek Hardy VI so zrkadlom – čierna
Šatníková skriňa – rozmery 215×200×58cm (V׊×H), materiálom je drevo, počet políc: 9, so zrkadlom a s dvierkami, posuvné otváranie, farba čierna, matná
434,03 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SMAsh145
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Nejlevnější nábytek Litolaris 150 so zrkadlom, biely mat - Šatníková skriňa Varianty
2,0
Nejlevnější nábytek Litolaris 150 so zrkadlom, biely mat
Šatníková skriňa – rozmery 205×150×56cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 6, s dvierkami, posuvné otváranie, farba biela, matná
529,55 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: NEJnab072
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Najlacnejší nábytok Litolaris 280 so zrkadlom, biely mat
Šatníková skriňa – rozmery 205×280×56cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 6, s dvierkami, posuvné otváranie, farba biela, matná
753,42 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SMAsh043
Nejlevnější nábytek Zubara s posuvnými dverami – biela - Šatníková skriňa Varianty
5,0
Nejlevnější nábytek Zubara s posuvnými dverami – biela
Šatníková skriňa – rozmery 190×120×60cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 1, s dvierkami, posuvné otváranie, farba biela, matná
183,13 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SMAsh105
Nejlevnější nábytek Litolaris 280 bez zrkadla, dub sonoma - Šatníková skriňa Varianty
Nejlevnější nábytek Litolaris 280 bez zrkadla, dub sonoma
Šatníková skriňa – rozmery 205×280×56cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 6, s dvierkami, posuvné otváranie, v dekore dub, matná
702,23 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: NEJnab077
Nejlevnější nábytek Silverio I – čierny mat
Šatníková skriňa – rozmery 200×100×58cm (V׊×H), materiálom je drevo, počet políc: 4, s dvierkami, posuvné otváranie, farba čierna, matná
279,01 €
Na sklade 4 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SMAsh153
Nejlevnější nábytek Hardy VI so zrkadlom – biela - Šatníková skriňa Varianty
5,0
Nejlevnější nábytek Hardy VI so zrkadlom – biela
Šatníková skriňa – rozmery 215×200×58cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 9, so zrkadlom a s dvierkami, posuvné otváranie, farba biela, matná
432,54 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SMAsh117
5,0
Nejlevnější nábytek Harazia 250 bez zrkadla – čierny matný/dub wotan
Šatníková skriňa – rozmery 205×250×56cm (V׊×H), materiálom je drevo, počet políc: 6, s dvierkami, posuvné otváranie, v dekore dub, matná
730,70 €
Na sklade 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SMAsh188
Nejlevnější nábytek Harazia 200 so zrkadlom – čierny mat/dub lefkas - Šatníková skriňa Varianty
3,0
Nejlevnější nábytek Harazia 200 so zrkadlom – čierny mat/dub lefkas
Šatníková skriňa – rozmery 205×200×56cm (V׊×H), materiálom je drevo, počet políc: 6, so zrkadlom a s dvierkami, posuvné otváranie, v dekore dub, matná
624,72 €
Na sklade 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SMAsh167
Nejlevnější nábytek Harazia 200 so zrkadlom – dub lefkas - Šatníková skriňa Varianty
3,0
Nejlevnější nábytek Harazia 200 so zrkadlom – dub lefkas
Šatníková skriňa – rozmery 205×200×56cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 6, so zrkadlom a s dvierkami, posuvné otváranie, v dekore dub, matná
624,72 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SMAsh152
Nejlevnější nábytek Litolaris 180 bez zrkadla, biely mat - Šatníková skriňa Varianty
5,0
Nejlevnější nábytek Litolaris 180 bez zrkadla, biely mat
Šatníková skriňa – rozmery 205×180×56cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 6, s dvierkami, posuvné otváranie, farba biela, matná
558,76 €
Na sklade 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: NEJnab073
Nejlevnější nábytek Zubara s posuvnými dverami – dub artisan/sivá - Šatníková skriňa Varianty
5,0
Nejlevnější nábytek Zubara s posuvnými dverami – dub artisan/sivá
Šatníková skriňa – rozmery 190×120×60cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 1, s dvierkami, posuvné otváranie, v dekore dub, matná
253,06 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SMAsh122
Nejlevnější nábytek Litolaris 180 so zrkadlom, dub sonoma - Šatníková skriňa Varianty
5,0
Nejlevnější nábytek Litolaris 180 so zrkadlom, dub sonoma
Šatníková skriňa – rozmery 205×180×56cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 6, s dvierkami, posuvné otváranie, v dekore dub, matná
580,74 €
Na sklade 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: NEJnab074
Nejlevnější nábytek Litolaris 280 bez zrkadla – biely mat
Šatníková skriňa – rozmery 205×280×56cm (V׊×H), materiálom je drevo, počet políc: 6, s dvierkami, posuvné otváranie, farba biela, matná
702,23 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SMAsh134
1,0
Nejlevnější nábytek Dazio 280 so zrkadlom, 4 zásuvkami a 2 šatníkovými tyčami, biely lesk
Šatníková skriňa – rozmery 205×280×56cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 6, so zrkadlom a so zásuvkami, posuvné otváranie, farba biela, lesklá
918,88 €
Na sklade 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: HOBln10
Nejlevnější nábytek Harazia 150 so zrkadlom – biely mat - Šatníková skriňa Varianty
Nejlevnější nábytek Harazia 150 so zrkadlom – biely mat
Šatníková skriňa – rozmery 205×150×56cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 6, so zrkadlom a s dvierkami, posuvné otváranie, farba biela, matná
543,97 €
Na sklade 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SMAsh180
1,0
Nejlevnější nábytek Harazia 200 bez zrkadla – dub lefkas
Šatníková skriňa – rozmery 205×200×56cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 6, s dvierkami, posuvné otváranie, v dekore dub, matná
602,74 €
Na sklade 4 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SMAsh158
Nejlevnější nábytek Insular 3D 150 so zrkadlom – čierny mat/dub artisan - Šatníková skriňa Varianty
Nejlevnější nábytek Insular 3D 150 so zrkadlom – čierny mat/dub artisan
Šatníková skriňa – rozmery 205×150×56cm (V׊×H), materiálom je drevo, počet políc: 6, so zrkadlom a s dvierkami, posuvné otváranie, v dekore dub, matná
668,34 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SMAsh172
Nejlevnější nábytek Insular 3D 150 so zrkadlom – čierny mat/dub wotan - Šatníková skriňa Varianty
Nejlevnější nábytek Insular 3D 150 so zrkadlom – čierny mat/dub wotan
Šatníková skriňa – rozmery 205×150×56cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 6, so zrkadlom a s dvierkami, posuvné otváranie, v dekore dub, matná
668,34 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SMAsh165
Nejlevnější nábytek Ubinas – dub sonoma/biela - Šatníková skriňa Varianty
Nejlevnější nábytek Ubinas – dub sonoma/biela
Šatníková skriňa – rozmery 182×94×52cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 4, s dvierkami, posuvné otváranie, v dekore dub, matná
185,65 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SMAsh099
Najlacnejší nábytok Litolaris 200 so zrkadlom, biely lesk - Šatníková skriňa Varianty
2,0
Najlacnejší nábytok Litolaris 200 so zrkadlom, biely lesk
Šatníková skriňa – rozmery 205×200×56cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 6, s dvierkami, posuvné otváranie, farba biela, lesklá
683,84 €
Na sklade 4 ks u dodávateľa
Objednávací kód: NEJnab075
Nejlevnější nábytek Litolaris 280 so zrkadlom, biely lesk - Šatníková skriňa Varianty
Nejlevnější nábytek Litolaris 280 so zrkadlom, biely lesk
Šatníková skriňa – rozmery 205×280×56cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 6, s dvierkami, posuvné otváranie, farba biela, lesklá
879,23 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: NEJnab078
Nejlevnější nábytek Hardy VI so zrkadlom, čierna/biela
Šatníková skriňa – rozmery 215×200×58cm (V׊×H), materiálom je lamino, počet políc: 9, so zrkadlom, posuvné otváranie, farba biela a čierna
434,03 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: HOBln26

Šatníková skriňa s posuvnými dverami

V kategórii Šatníková skriňa s posuvnými dverami máme práve teraz na Alza.sk celkom 111 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné šatníková skriňa s posuvnými dverami Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie šatníková skriňa s posuvnými dverami Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie šatníková skriňa s posuvnými dverami Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii šatníková skriňa s posuvnými dverami recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií