Homematic IP Sada zabezpečenia – Basic – HmIP-SET10

Zobraziť katalóg
Homematic IP Sada zabezpečenia – Basic – HmIP-SET10
Zabezpečovací systém – súprava zabezpečenia Basic Homematic IP – HmIP-SET10 je určená na rýchle zabezpečenie vašej domácnosti. Základné zabezpečovacie prvky inteligentnej domácnosti Homematic IP – Centrálna jednotka HmIP-HAP, PIR detektor pohybu HmIP-SMI a okenný a dverový senzor HmIP-SWDM sú ďalej jednoducho rozšíriteľné o ďalšie produkty nemeckej spoločnosti e-Q3 z radu Homematic IP.
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  Home23_45 Produktové číslo:  HmIP-SET10
Homematic IP Sada zabezpečenia – Basic – HmIP-SET10 130,82 € Momentálne nedostupné

Homematic IP Sada zabezpečenia – Basic – HmIP-SET10

Súprava zabezpečenia – Basic Homematic IP – HmIP-SET10

Základná sada domáceho zabezpečenia nemeckého výrobcu e-Q3 systému Homematic IP na prvotnú ochranu vášho domova. Kedykoľvek dôjde k alarmu, môžete ihneď skontrolovať, či je vo vašej domácnosti všetko v poriadku. Všetko môžete jednoducho ovládať a sledovať v bezplatných aplikáciách Homematic IP a Ezviz pre mobilné telefóny.

Položte základ kvalitného bezdrôtového zabezpečovacieho systému a súčasne inteligentnej domácnosti

Uvažujete o výhodách inteligentnej domácnosti a súčasne potrebujete ustrážiť daný priestor proti narušiteľom, zlodejom alebo iným záškodníkom? V tom prípade je pre vás štartovacia sada Homematic IP zabezpečovacieho systému tým pravým riešením. Súprava obsahuje Centrálnu jednotku HmIP-HAP, PIR detektor pohybu HmIP-SMI a okenný a dverový senzor HmIP-SWDM, na základné zabezpečenie každej domácnosti s možnosťou modulárneho rozšírenia a dokúpenia ďalších komponentov systému zabezpečenia a inteligentnej domácnosti Homematic IP, ako sú napr. hlásiče požiaru, PIR detektory pohybu, sirény, klávesnice, záplavové senzory, diaľkové ovládače, spínané zásuvky atď.

Centrálna jednotka je srdce vašej inteligentnej domácnosti

Bezdrôtové prepojenie čiastkových zariadení Homematic IP s Centrálnou jednotkou HmIP-HAP ponúka pohodlné nastavenie a ovládanie komplexného systému inteligentnej domácnosti pomocou intuitívnej aplikácie (pre Android a iOS v CZ) určené pre smartfóny. Mobilná aplikácia umožňuje okamžitú reakciu na správy a upozornenia zo systému vašej inteligentnej domácnosti a spája všetky zariadenia Homematic IP prostredníctvom bezplatného, neobmedzeného cloudu. Ten umožňuje nastavenie a riadenie systému odkiaľkoľvek na svete, prenos dôležitých informácií a aktualizáciu softvéru a firmvéru zariadení, odovzdáva konfiguračné a prevádzkové príkazy z aplikácie Homematic IP smerom k jednotlivým zariadeniam inteligentnej domácnosti.

Vnútorný poplachový detektor pohybu so senzorom jasu

Detektor pohybu HmIP-SMI je aktivovaný okamžite ako jeho PIR senzor zachytí aktívny pohyb. Systém ihneď prevedie predkonfigurovanú operáciu a informuje vás o udalosti prostredníctvom push notifikácie v mobilnej aplikácie Homematic IP vo vašom smartfóne. Integrovaný senzor jasu navyše umožňuje automatické ovládanie osvetlenia pri detekcii pohybu alebo pre vyšší komfort a maximálnu úsporu elektrickej energie. V závislosti od prednastavenej hodnoty jasu a svetelných podmienkach je v miestnosti aktivované osvetlenie iba v prípade potreby.

Magnetický poplachový kontakt proti narušeniu okien a dverí

V režime zabezpečenia je senzor HmIP-SWDM aktivovaný, keď sa od seba oddialia časti s magnetmi. Následne sa spustí poplach a systém ihneď vykoná predkonfigurovanú operáciu. Mobilná aplikácia Homematic IP vám v systéme inteligentnej domácnosti poskytne aktuálne informácie o poplachových aktivitách aj stave ochrany. Súčasne budete mať kompletný prehľad o všetkých udalostiach, či už ste na cestách alebo kdekoľvek inde.

Kapacita inteligentného systému Homematic IP

K centrálnej jednotke HmIP-HAP možno pripojiť až 15 používateľov, 80 komponentov systému, videokamery na verifikáciu udalostí, konfigurovať riadiace procesy automatizácie a vytvárať veľké množstvo scenárov. Pripojením ďalšej Centrálnej jednotky HmIP-HAP možno systém rozšíriť o ďalších 40 komponentov systému (maximálne 120 komponentov a 2 centrálne jednotky na jednu inštaláciu).

Homematic IP ovládate pomocou aplikácie

V aplikácii Homematic IP budete mať všetko ako na dlani. Vďaka českej lokalizácii je intuitívna a prehľadná. S aplikáciou pre smartfóny hravo zvládnete aj zdanlivo zložité konfigurácie v priebehu niekoľkých minút. Po pripojení k centrálnej jednotke sa stane inteligentným centrom vašej inštalácie, pomocou ktorej môžete ovládať a konfigurovať riadenie celej vašej smart domácnosti, či už ste doma, v zamestnaní alebo na cestách. Bezplatná mobilná aplikácia nevyžaduje registráciu a je určená pre inteligentné zariadenia s operačnými systémami Android a iOS. Je tu na to, aby sa neustále prispôsobovala moderným trendom, optimalizovala sa a vyvíjala v závislosti od vašich prianí a potrieb.

Hlasové ovládanie systému

Okrem manuálneho ovládania a vzdialeného riadenia pomocou mobilnej aplikácie ponúka systém inteligentnej domácnosti Homematic IP aj podporu hlasového ovládania a komunikáciu s Google Assistant, Amazon Alexa a technológiou Home Connect Plus. Pre bezpečnú, stabilnú a spoľahlivú komunikáciu disponuje zabezpečovací systém Homematic IP medzi jednotlivými zariadeniami vlastnou unikátnou rádiovou technológiou so šifrovaným zabezpečením a je tak prvým systém inteligentnej domácnosti, ktorého protokol, IT a zabezpečenie údajov sú pravidelne testované a certifikované nezávislým inštitútom VDE.

Jednoduchá inštalácia zaberie len pár minút

Bezdrôtová komunikácia a batériová prevádzka jednotlivých komponentov štartovacej sady ponúka možnosť jednoduchej inštalácie bez potreby kabeláže. Centrálnu jednotku pripojíte do siete 230 V, prepojíte ethernetovým káblom k štandardnému routeru. Nainštalujete aplikáciu Homematic IP a prepojíte jednotlivé zariadenia pomocou načítania QR kódu. A to je všetko, jednoducho v niekoľkých krokoch máte hotovo a bezpečnostný systém Homematic IP HmIP-SET10 môžete začať používať.

Kľúčové vlastnosti sady zabezpečenia – Basic – HmIP-SET10

  • Inteligentný bezdrôtový zabezpečovací systém a inteligentná domácnosť v jednom
  • Systém na spoľahlivé zabezpečenie objektu a detekciu potenciálnych hrozieb
  • Jednoduché rozšírenie systému o ďalšie výrobky Homematic IP určené na zabezpečenie, automatizáciu a riadenie vykurovania
  • Smart aplikácia Homematic IP na jednoduchú konfiguráciu a prehľad o systéme pohodlne zo smartfónu
  • Vysoká bezpečnosť vďaka komplexnému šifrovaniu AES a umiestneniu servera v Nemecku
  • Chránený komunikačný protokol Homematic IP (prenos signálu až na vzdialenosť 400 m)
  • Podpora operačných systémov iOs a Android s aktualizáciami softvéru zadarmo
  • Podpora hlasového ovládania (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Podpora Home Connect Plus
  • Počas prevádzky nie sú zhromažďované žiadne osobné údaje
  • Homematic IP je značkou nemeckého koncernu e-Q3

Obsah balenia: 1× Homematic IP – Centrálna jednotka HmIP-HAP, 1× Homematic IP – Homematic IP – PIR detektor HmIP-SMI, 1× Homematic IP – Magnetický okenný a dverný senzor HmIP-SWDM, príslušenstvo, montážny materiál, slovenský návod

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Fungovanie
Cez centrálnu jednotku/bridge Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie, Ovládanie domácnosti Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Fungovanie
Cez centrálnu jednotku/bridge Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie, Ovládanie domácnosti Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Ethernet, Rádiové vlny Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Homematic IP Sada zabezpečenia – Basic – HmIP-SET10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP Sada zabezpečení - Basic - HmIP-SET10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Homematic IP-Sicherheits-Kit - Basic - HmIP-SET10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Homematic IP-Sicherheits-Kit - Basic - HmIP-SET10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Homematic IP Sada zabezpečení - Basic - HmIP-SET10.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií