Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Honor Band 4 Crius-B19 Midnight Navy

Zobraziť katalóg
Honor Band 4 Crius-B19 Midnight Navy
4,7 54 hodnotení
Fitness náramok – unisex, s priamym meraním tepu na zápästí, krokomer, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, záznam trasy, pripojenie pomocou Bluetooth, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilný s iOS a Android
Kód:  HU4711a2b Produktové číslo:  55023240 Stránky výrobcu

Honor Band 4 Crius-B19 Midnight Navy

Honor Band 4, atraktívny fitness náramok 

V kategórii fitness náramkov je neskutočná konkurencia, ale novinka v podobe Honor Band 4 má už dopredu zaručený úspech. Pýtate sa prečo? Disponuje totiž skvele čitateľným farebným AMOLED displejom, dotykovým ovládaním aj veľmi dobrou výdržou na jedno nabitie. Napokon výrobca avizuje až 2 týždne kontinuálneho používania. Navyše za primerane nízku cenu! 

Honor Band 4

Tepová frekvencia 

Senzor srdcového tepu nesmie chýbať vo výbave takého mimoriadneho fitnes náramku Honor Band 4. Meranie prebieha pochopiteľne priamo na zápästí a svojou presnosťou sa dá porovnať s profesionálnymi zariadeniami v zdravotníctve. 


Vodoodolnosť 5 ATM 

Pokiaľ holdujete plávaniu, tak s fitness náramkom Honor Band 4 zdoláte veľa úspešných kilometrov. Vďaka presným senzorom totiž dokáže rozpoznať aj váš aktuálny plavecký štýl. 

Honor Band 4

Honor Band 4

Inteligentné funkcie Honor Bandu

Okrem merania športových funkcií sa Honor Band zameriava aj na úzku spoluprácu s inteligentným telefónom. Dokáže vám zobraziť celý rad notifikácií vrátane udalostí v kalendári. 

Honor Band 4 vie zmerať kvalitu spánku 

A tipnite si, v čom je Honor Band naozaj skvelý? Vie podrobne zmerať kvalitu vášho spánku. O všetko sa stará technológia TruSleep, ktorá vám každé ráno pripraví krásne spracovaný spánkový graf vrátane rozdelenia na jednotlivé fázy. Pri každodennom sledovaní potom postupne získate podrobné štatistiky, ktoré vám pomôžu dostať vaše telo do ideálneho rozpoloženia. Samozrejmosťou je šikovný budík s vibráciami a prebúdzaním v správnej spánkovej fáze. 


Honor Band 4

Kľúčové vlastnosti fitness náramku Honor Band 4 Midnight Navy 

  • Farebný AMOLED displej s uhlopriečkou 0,95" 
  • Senzor tepovej frekvencie a sledovania spánku 
  • Zobrazovanie notifikácií z telefónu 
  • Športové režimy: chôdza, beh, plávanie, cvičenie, jazda na bicykli, kolobežke či rotopéde 
  • Pri bežnom používaní výdrž až 14 dní 
  • Vodotesnosť až do 5 ATM 
  • Kompatibilný s Android 4.4 + iOS 9.0 a novšie 

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
23 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!
Senzory a hardvér
Vibrácie Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
144 h (6 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Existuje už aplikacia na honor band 4?Ak áno, aká a kde ju nájdem?

Dobrý den, zakoupila jsem nedávno u vás náramek a jsem zatím spokojená. Chtěla bych se ale zeptat, zda mohu displej nejak sama zamknout, např. když jdu na aquaaerobic, nebo jen na plavání s dcerou. Při aktivitách ve vodě se mi displej přepíná údery o vodu, fci plavání zapínat nechci, protože neplavu, jen v bazénu cvičím. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, je v balení náramku i folie na displej?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda mi náramek ukáže při příchozím hovoru jméno volajícího? Mám Mi Band 2 a ten to neumí, v rámci práce by se mi to hodilo, než jen vědět ze někdo volá když nemám mobil u sebe. Děkuji za reakci

Dobrý den, disponuje tento výrobek funkcí stopek. Děkuji.

Má náramek stopky?

Dobrý den Chtěl bych se jen zeptat jestli je u náramků možnost vyndat náramek ze samotného řemínků

zdravím náramek jsem si propojil s aplikací ale když mi náramek změří spánek tak nevidím počet bodů za kontinuitu Hlubokého spánku jelikož nevystačí na řádek Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, na huawei wear není bohužel tento model v nabídce. Netušíte, bude bude k dispozici? Díky tomu nelze využít na plno :-( Díky Petr Karel

Dobrý den. Chystám se poprvé pořídit chytrý náramek, konkrétně tento a mám 2 dotazy. Prvni: když mám telefon v autě připojený na Bluetooth handsfree, neztratí mobil spojení s naramkem? Druhý dotaz: když není mobil v dosahu náramku, například při plavani v bazénu a mobil ve skříňce, ukládá náramek aktivitu a po opětovném spojeni s mobilem uloží data do aplikace? Děkuji za odpovědi.

123...
Diskusia a poradňa k Honor Band 4 Crius-B19 Midnight Navy
Príslušenstvo pre Honor Band 4 Crius-B19 Midnight Navy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Honor Band 4 Crius-B19 Midnight Navy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Honor Band 4 Crius-B19 Midnight Navy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Honor Band 4 Crius-B19 Midnight Navy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Honor Band 4 Crius-B19 Midnight Navy.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií