Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Honor Band 4 Running Red

Zobraziť katalóg
Honor Band 4 Running Red
4,7 3 hodnotení
Fitness náramok – krokomer, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, záznam trasy, meranie tempa, meranie vystúpaných poschodí, pripojenie pomocou Bluetooth, hodnota vodotesnosti 50 m (5 atm), kompatibilný s Android a iOS
Kód:  HU4711a1d Produktové číslo:  55030667 Stránky výrobcu

Honor Band 4 Running Red

Honor Band 4 Running Red je krokomer na ruku nachystaný priamo na zápästie športovcov aj športovkýň. Na ruke vás zaujme predovšetkým modrá farba, zvoleným materiálom je potom polyuretán. Displej s uhlopriečkou 0,5" pre vás zobrazí dôležité a zaujímavé informácie. Odolnosť náramku, hlavne displeja, zaisťuje plastové sklo. Fitness náramok Honor je schopný komunikovať s OS Android a iOS pomocou Bluetooth. Vďaka vodotesnosti do 50 m (5 ATM) tento inteligentný náramok pokojne môžete používať aj pri plávaní alebo sprchovaní. Výdrž batérie tohto fitness náramku pri bežnom používaní dosahuje hodnôt 336 hodín a nemalo by sa vám teda stať, že sa vám vypne uprostred športovej aktivity. Neodmysliteľnou súčasťou je ukazovateľ stavu batérie.

Fitness náramok Honor Band 4 Running Red a podstatné vlastnosti

  • Hodnota vodoodolnosti: 50 m (5 ATM)
  • Deň v týždni a dátum
  • Honor Band 4 Running Red prináša stav batérie, notifikácie z mobilu, vibrácie a hľadanie mobilu
  • Fitness náramok ponúka športové funkcie ako sú monitoring spánku, krokomer, výpočet kalórií, meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, meranie tempa, záznam trasy a meranie vyjdených poschodí
  • Na prepojenie s telefónom je náramok kompatibilný s OS Android a iOS

Honor Band 4 Running Red zaujme aj ďalšími funkciami

Fitness náramok Honor Band 4 Running Red vás prekvapí inteligentnými funkciami. Počas akejkoľvek činnosti budete neustále v obraze vďaka funkčným pripomienkam zo svojho mobilu. Na dôležité oznámenia, o ktoré by ste nemali prísť, je schopný fitness náramok upozorniť vibrovaním. Ak máte problémy s nájdením svojho telefónu, náramok ponúkne funkciu jeho hľadania.

Fitness náramok Honor Band 4 Running Red vás motivuje k pohybu

Honor Band 4 Running Red sleduje vaše športové výkony, môže medzi ne patriť napríklad beh, triatlon, cyklistika, plávanie, fitness, lyžovanie, golf, chôdza, jóga a turistika. Napr. monitoring spánku vám zmeria čas, kedy ste v noci spali nerušeným spánkom a naopak kedy ste sa prevaľovali. Poradí, ako dosiahnuť lepšie hodnoty, aby vás prestal trápiť nedostatok energie. Výpočet spálených kalórií vám pomôže s vyváženým aktívnym životným štýlom. Krokomer na ruku nonstop sleduje váš pohyb vďaka tvorbe zaujímavých štatistík. Najmä pri behaní potom oceníte meranie rýchlosti a tempa vašej aktivity. Fitness náramok Honor dokonca do mapy zakreslí zabehnutú trasu. Celkové informácie o vašom pohybe počas dňa zaznamenáva meranie vystúpaných poschodí.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Displej

Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!
Uhlopriečka displeja
0,5" Hotovo!
Sklíčko
Plastové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Modrá Hotovo!
Hmotnosť
17 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!
Senzory a hardvér
Vibrácie Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Vyjdené poschodia, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Dátum Hotovo!

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se zeptat jestli umí náramek přijímat hovory a zprávy. Děkuji za odpověď. Inka

Dobrý den je tento náramek celý v českém jazyce jak píšete, protože mi bylo řečeno že to v češtině není, tak co je pravda děkuji za odpověď Monika

Dobrý den, na tomto náramku nevidím ze spodní strany senzor na měření tepu a přitom je určený pro běh. Má tuto funkci a jak tedy funguje? Děkuji za odpověď.

Hodinky mi ukazují miň kroku jak v aplikaci. Dnes mam na hodinkách 6900 a v telefonu 7035. Jak je to možné. Děkuji za odpověď. Synchronizace proběhla v pořádku.

Diskusia a poradňa k Honor Band 4 Running Red
Príslušenstvo pre Honor Band 4 Running Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Honor Band 4 Running Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Honor Band 4 Running Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Honor Band 4 Running Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Honor Band 4 Running piros.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií