Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Xiaomi 14 Ultra bundle

HONOR Band 6 Sandstone Grey

Zobraziť katalóg
HONOR Band 6 Sandstone Grey
4,3 7 hodnotení
Fitness náramok s ovládaním v slovenčine, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, vhodné na aktivity: beh, cyklistika, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), materiál puzdra: plast
Kód:  HONAra02 Produktové číslo:  55026704 Stránky výrobcu

HONOR Band 6 Sandstone Grey

Fitness náramok HONOR Band 6 Sandstone Grey s veľkým AMOLED displejom

Inteligentný športový fitness náramok HONOR Band 6 ponúka množstvo praktických funkcií a inteligentných technológií pre spoľahlivé meranie vašej celodennej aktivity. Oproti staršej generácii prináša citeľne väčší displej a celý rad vylepšených senzorov. Vďaka nízkej hmotnosti len 18 gramov a pohodlnému silikónovému remienku nebudete sivý náramok na zápästí vôbec vnímať. Zaiste vás poteší aj dlhá výdrž batérie až 14 dní v pohotovostnom režime a možnosť prijímať do náramku HONOR Band 6 notifikácie z vášho inteligentného mobilného telefónu.

Kľúčové vlastnosti inteligentného náramku HONOR Band 6 Sandstone Grey

  • Dotykový AMOLED displej s uhlopriečkou 1,47“
  • Pohodlný silikónový remienok
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Fitness náramok HONOR Band 6 využíva senzor tepovej frekvencie TruSeen 4.0
  • Meranie vzdialenosti, krokomer, výpočet kalórií, monitoring spánku
  • Integrovaný akcelerometer a gyroskop
  • Smart náramok HONOR Band 6 má vodotesný dizajn do hĺbky 50 metrov (5 ATM)
  • Príjem notifikácií z mobilného telefónu (Android, iOS)
  • Vstavaná batéria s výdržou 6 až 14 dní

Dotykový AMOLED displej náramku HONOR

Všetky texty a grafické ikonky sú prehľadne zobrazené na 1,47“ dotykovom AMOLED displeji s elegantným 2,5D zakrivením. Ovládanie jednotlivých funkcií v náramku HONOR Band 6 je vďaka príjemnému užívateľskému rozhraniu veľmi rýchle a intuitívne.

Na fitness náramku HONOR Band 6 si môžete meniť vzhľad ciferníka

V obchode HONOR Watch Face Store získate celý rad štýlových grafických ciferníkov navrhnutých na rôzne príležitosti. Vzhľad inteligentného náramku HONOR Band 6 vďaka tomu môžete ľahko prispôsobiť na jeho nosenie doma, v zamestnaní, v spoločnosti či v posilňovni.

Inteligentné senzory umožnia presné sledovanie dennej aktivity

Smart fitness náramok HONOR Band 6 je vybavený precíznym snímačom srdcového tepu TruSeen 4.0, ktorý využíva infračervenú technológiu a pokročilé algoritmy poháňané umelou inteligenciou na presné meranie vašej aktivity po celý deň. Vo výbave HONOR Band 6 nechýba ani SpO2 monitor, ktorý sleduje hladinu saturácie krvi kyslíkom, vďaka čomu môžete sledovať, ako vaše telo reaguje na zvýšenú fyzickú záťaž alebo vysoké nadmorské výšky.

HONOR Band 6 bude osobným trénerom na vašom zápästí

Inteligentný náramok HONOR Band 6 počas športovej aktivity komplexne monitoruje a zobrazuje dáta o srdcovom tepe, prejdenej vzdialenosti, rýchlosti a spálených kalóriách, čím poskytuje relevantné informácie na efektívnejšie plánovanie tréningu. Fitness náramok HONOR Band 6 navyše ponúkne odporúčania na vylepšenie kondície prispôsobené na mieru konkrétnemu užívateľovi. K dispozícii je 10 prednastavených športových režimov navrhnutých na meranie najobľúbenejších pohybovýchaktivít, ako je beh, chôdza, bicyklovanie, plávanie, veslovací trenažér a mnohé iné.

Príjem notifikácií zo smartfónu do náramku HONOR Band 6

Po spárovaní fitness náramku HONOR Band 6 s inteligentným mobilným telefónom cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie môžete priamo na vašom zápästí zobrazovať notifikácie o prichádzajúcich telefónnych hovoroch, správach či na diaľku ovládať prehrávanie hudby, alebo spúšť fotoaparátu jednoduchým dotykom bez toho, aby ste museli vyťahovať telefón z vrecka či kabelky. Náramku HONOR Band 6 nechýba ani praktická lokalizačná funkcia na rýchle vyhľadanie telefónu.

Náramok HONOR Band 6 funguje až 14 dní na jedno nabitie

Vďaka optimalizovanému systému a veľkej kapacite batérie vydrží náramok HONOR Band 6 až 14 dní v pohotovostnom režime. So zapnutými funkciami monitorovania srdcového tepu a spánku môžete inteligentný náramok HONOR Band 6 na jedno nabitie používať až 6 dní.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
25,4 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
28 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo Hotovo!
Smart funkcie
Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Budík, Dátum, Kalendár Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Lite OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Sivá Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Min. obvod zápästia
13 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
21 cm Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mají prosím tyto hodinky GPS?

Dnes jsem si vyzvedla v Alza boxu chytrý náramek a nemohu jej spárovat s telefonem . V aplikaci se mi náramek zobrazí, ale na náramku žádný háček dle manuálu

Dobrý deň, dokáže to rátať spálené kalórie pri rôznych aktivitách alebo iba tých, ktoré sú tam prednastavené? Ďakujem

naramek nechce rozsvitit displej . dnes jsem koupil sestre band 6 a nastavoval jsem ho na jeji potreby , u meho testovani vse ok . otocil jsem rukou ci mackl na tlacitko a displej byl rozlej . pak jsem ho dal sestre a po hodine co ho mela na ruce rika ze nejde zapnout , asi neakej zasek . kdyz jsem dlouze drzel tlacitko tak byl reset a naramek zatim jede :D . takove veci rikaji uzivatele v recenzich na huawei band 6 :D

Diskusia a poradňa k HONOR Band 6 Sandstone Grey
Príslušenstvo pre HONOR Band 6 Sandstone Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Honor Band 6 Sandstone Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HONOR Band 6 Sandstone Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HONOR Band 6 Sandstone Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HONOR Band 6 Sandstone Grey.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií