AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HOOVER HNFT S384TAH-S

Zobraziť katalóg
HOOVER HNFT S384TAH-S
Práčka plnená zhora A +++ (-10%), 8kg, 1400ot./min., Hlučnosť 61 / 78dB (A), Aquastop, 12 programov + 40 programov One Fi Extra, Odložený štart, Invertorový motor, VxŠxH 85x40x60cm, Technológia Nettopy - Zníženie času pranie na 59min. Zvýšenie účinnosti prania i pri nízkych teplotách 20 ° C, rýchle programy 14/30 / 44min., Slow Motion - pomalé otváranie dvierok bubna
Kód:  HOOVPR004 Produktové číslo:  31007570 Stránky výrobcu

HOOVER HNFT S384TAH-S

Spoločnosť Hoover prináša na náš trh veľmi zaujímavú práčku s horným plnením HNFT S384TAH-S, ktorá zaujme nízkou spotrebou a množstvom zaujímavých funkcií. Ide o ideálny spotrebič do moderne zmýšľajúcej domácnosti. Svojimi parametrami patrí do maximálne úspornej kategórie A +++, takže vám bude šetriť aj peňaženku. Vďaka špičkovému invertorovému motoru sa hlučnosť pohybuje na naozaj nízkych hodnotách, ktoré aj pri odstreďovaní nepresiahnu hranicu 78 dB.


HOOVER HNFT S384TAH-S

S práčkou s horným plnením Hoover sa stane pranie vaším koníčkom

S práčkou s horným  plnením Hoover sa stane pranie vaším koníčkom. Ak nemáte dostatok priestoru, bude Hoover HNFT S384TAH-S tá pravá voľba, pretože je široká len 40 cm a napriek tomu pojme až 8 kg špinavej bielizne. Komfortné vkladanie i vyberanie bielizne zaručí dostatočne široký plniaci otvor. Horné plnenie je totiž mimoriadne pohodlné a navyše funkcia Slow Motion zabezpečuje pomalé otváranie dvierok bubna. Funkcia One Fi Extra umožní bezdotykové pripojenie k WiFi, alebo NFC a vy tak môžete jednoducho ovládať zariadenie pomocou aplikácie Wizard. Samozrejmosťou je možnosť sťahovať nové funkcie a cykly, alebo viesť rôzne štatistiky prania a prehľad čerpania energie.


Vynikajúce funkcie a technológie práčky Hoover HNFT S384TAH-S

Dôležitou vymoženosťou práčky Hoover HNFT S384TAH-S je patentovaný systém rozpúšťania pracieho prášku a vody All In One. Jednoducho sa zmiešajú v špeciálnej komore a následne dôjde ku kropeniu bielizne vytvorenou penou. Výrazne sa tak zníži čas a zvýši účinnosť prania pri nízkych teplotách okolo 20 °C. V neposlednom rade je nutné spomenúť veľmi jednoduché dotykové ovládanie s prehľadným displejom, ktorý vás bude informovať o všetkom potrebnom. Po stránke bezpečnosti je pri tejto práčke pripravená ochrana proti prepeneniu, alebo úniku vody Aquastop a samozrejme i detská poistka.

HOOVER HNFT S384TAH-S

Kľúčové vlastnosti práčky Hoover HNFT S384TAH-S

  • Práčka s horným plnením šírka 40 cm
  • Náplň 8 kg
  • Možnosť ovládania cez aplikáciu Wizard
  • Tichý a výkonný invertorový motor
  • Energeticky úsporná trieda A+++
  • Slow Motion (pomalé otváranie bubna)
  • Ochrana proti úniku vody Aquastop, ochrana proti prepeneniu
  • Dotykový displej
  • Odložený štart až o 24 h

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
57 kg Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Zhora Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
57 kg Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Zhora Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
12 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
60 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky smart práčky plnené zhora
» Všetky inteligentné práčky
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem si tuhle pračku a hned po prvním použití vrže jakoby při praní guma v bubnu. Nejspíše je to gumový řemen, takové vrzání, pískání při otáčení bubnu. Jedná se o vadu na reklamaci nebo řemen časem povolí a přestane vrzat? Děkuji

Dobry den, chcem sa spytat aku ma pracka hlucnost pri prani a ci ma invertorovy motor ? Pretoze na original stranke vyrobcu sa pise hlucnost pri prani 52 dB a u vas na stitku je 61dB co je dost velky rozdiel, teda aka je skutocna hodnota pre tuto pracku ? Tipujem ze ak by to bolo tych 61dB tak by nemala invertorovy motor ale pri tych 52 dB ho ma .... Tak prosim o vyjasnenie .. Dakujem

Jak je možně že ani po 3. měsíci reklamace se nikdo neozval????

Dobry den, zajimalo by mne: 1) jaky typ bubnu ma tato pracka 2) zda ma funkci polovicni naplne nebo automaticke rozpoznani objemu vlozeneho pradla? 3) zda ma funkci pro automaticke zastaveni otevirani budnu u dvirek pracky? Predem dekuji.

Dobrý den, vztahuje se na tento typ pračky 5ti letá záruka?

Diskusia a poradňa k HOOVER HNFT S384TAH-S
Príslušenstvo pre HOOVER HNFT S384TAH-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HNFT S384TAH-S.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií