Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Deconstructed Camo

Zobraziť katalóg
HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Deconstructed Camo
5 2 hodnotení
Batoh na notebook s maximálnou uhlopriečkou do 15.6", nastaviteľné ramenné popruhy, vrecko na fľašu, vrecko na notebook, skryté vrecko na cennosti, hrudný popruh a priedušné vystuženie chrbta, vonkajšie rozmery (V׊×H) 46 cm ×33 cm ×15 cm, hmotnosť 0.98kg, farba sivá
Kód:  HPCP0101q5 Produktové číslo:  7XG61AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Deconstructed Camo Predaj skončil

HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Deconstructed Camo

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Nosíte notebook stále so sebou a chcete ho neustále strážiť ako oko v hlave? HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Deconstructed Camo poslúži ako typ pripravený na komfortné nosenie vášho nenahraditeľného notebooku v zmäkčenom vrecku na zariadenie s veľkosťou do 15,6". Stranou záujmu nezostane jeho originálny vzhľad, ruksak na notebook HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Deconstructed Camo vám teda bude tým najlepším spoločníkom. Ako ochrana proti prípadným vreckárom sa hodí na batohu na notebook dômyslne ukryté vrecko na peňaženku alebo doklady.

Podstatné prednosti batoha na notebook HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Deconstructed Camo

  • Vyšperkované vyhotovenie na notebooky s veľkosťou do 15,6"
  • Vyhotovenie ruksaku na notebook je navrhnuté tak, aby ste okrem notebooku mohli prenášať aj mobil, čítačku a ďalšie potrebné veci
  • Neoceniteľnou samozrejmosťou sú upraviteľné popruhy na ramená
  • Ruksak na notebook HP je vybavený skrytým vreckom na cennosti
  • Maximálna ochrana všetkého, čo do batoha schováte, proti nepriaznivým poveternostným podmienkam
  • Výhodou prenášania PC v batohu sú voľné ruky, ktoré môžete využiť pri cestovaní v MHD či nakupovaní

Skvelá výbava ruksaku na notebook HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Deconstructed Camo

U tohto batoha na notebook môžete počítať s nastaviteľnými ramennými popruhmi. Budete si tak môcť jeho pozíciu na chrbte nastaviť podľa svojich potrieb. Vo svojej konštrukcii tiež ukrýva vrecko na fľašu. To sa bude hodiť hlavne na dlhších cestách. Vystuženie chrbta je priedušné.

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Hmotnosť
0,98 kg Hotovo!
Vrecká
Vrecko na notebook, Vrecko na fľašu, Vrecko na cennosti Hotovo!
Popruhy
Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
0,98 kg Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook, Vrecko na fľašu, Vrecko na cennosti Hotovo!
Popruhy
Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je maximální velikost notebooku aby se vešel do kapsy? Děkuji

Dobrý den, chci se Vás zeptat kolik má tento batoh litrů. Děkuji za případnou odpověď

Diskusia a poradňa k HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Deconstructed Camo
Príslušenstvo pre HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Deconstructed Camo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Odyssey Backpack Deconstructed Camo 15.6". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP 15.6 Odyssey Sport Backpack Deconstructed Camo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP 15.6 Odyssey Sport Backpack Deconstructed Camo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Odyssey Backpack Deconstructed Camo 15.6".
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií