Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP Color LaserJet Pro MFP M377dw JetIntelligence

Zobraziť katalóg
HP Color LaserJet Pro MFP M377dw JetIntelligence
5 6 hodnotení
Laserová tlačiareň multifunkčná, farebná, A4, kopírovanie a skenovanie, rýchlosť čiernobielej tlače 24 str./min., rýchlosť farebnej tlače 24 str./min., rozlíšenie tlače 600 x 600 DPI, duplex, ADF skener, dotykový displej, AirPrint, WiFi, LAN a USB
Kód:  PA498y25 Produktové číslo:  M5H23A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Color LaserJet Pro MFP M377dw JetIntelligence Predaj skončil

HP Color LaserJet Pro MFP M377dw JetIntelligence

Farebná laserová tlačiareň HP Color LaserJet Pro MFP M377dw ponúka vysoký výkon a produktivitu v kompaktnom tele. Vďaka vysokej rýchlosti 24 strán za minútu a mesačnému vyťaženiu až 50 000 stránok sa tlačiareň hodí do prevádzky s veľmi častou tlačou. Zariadenie ponúka možnosť skenovania a kopírovania dokumentov a ich ukladanie na pripojený USB disk.


Pripravená na vysokú záťaž

Tlačiareň je vybavená priestranným zásobníkom, ktorý pojme až 250 listov. K dispozícii je tiež podávač pre jednoduché skenovanie alebo kopírovanie väčšieho počtu dokumentov a možnosť obojstrannej tlače, ktorá je najrýchlejšia vo svojej triede. Jednotlivé parametre ľahko navolíte na farebnom dotykovom displeji.


Technológia JetIntelligence

Tlačiarne JetIntelligence využívajú nové tonery, ktoré sa vyznačujú prelomovým chemickým zložením, kedy každú časticu tonera tvorí tvrdá škrupina a mäkké jadro. Toto zloženie zabezpečí vysokú výťažnosť a nízku spotrebu energie počas zapekanie tonera. Tlač je tak rýchlejšia a úspornejšia pri zachovaní jeho vysokej kvality.


Viac stránok, výkonu a ochrany

Inteligentná technológia maximalizácie strán zisťuje opotrebovanie kazetového systému a vždy ponúkne najlepší výkon pre vytlačenie čo najviac stránok. Počas prevádzky tlačiareň zhromažďuje kľúčové informácie o tonerovej kazete a stave jednotlivých komponentov, čím dokáže inteligentne určiť jej životnosť.



Multifunkčné využitie

Vstavaný skener s maximálnym rozlíšením 1 200 DPI ponúka veľmi svižné naskenovanie dokumentov rýchlosťou 26 strán za minútu. Skenovať môžete priamo do e-mailu, sieťových priečinkov alebo cloudu. USB konektor umožňuje tlačiť dokumenty priamo z vášho flash disku.


Pokročilé zabezpečenie a zdieľanie

Tlačiareň ponúka rad funkcií pre dokonalé zabezpečenie a správu vašich dát. Ľahko nastavíte tlač a možnosť zdieľania tlačiarne prostredníctvom vstavaného rozhrania Ethernet. Zariadenie môžete jednoducho spravovať cez HP Web Jetadmin aplikáciu.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Určenie
Do kancelárie Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Určenie
Do kancelárie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Automatický podávač, Skenovanie do e-mailu Hotovo!
Rozlíšenie plochého skenera
600 x 600 DPI Hotovo!
Rýchlosť skenovania
26 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
600 x 600 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
24 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
24 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
300 listov Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
50 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
150 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
400 mm Hotovo!
Hĺbka
472 mm Hotovo!
Šírka
426 mm Hotovo!
Hmotnosť
23,2 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
23,2 kg Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky laserové farebné tlačiarne do kancelárie
» Všetky multifunkčné laserové tlačiarne do kancelárie

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové farebné tlačiarne s WiFi
» Všetky laserové farebné tlačiarne – LAN
» Všetky multifunkčné laserové farebné tlačiarne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

potrebuje mať tlačiareň nainštalované všetky tonery (čierny aj farebné), alebo stačí doplňať len čierny ak farebne nechcem tlačiť (a farebné tonery budú prázdne). niektoré tlačiarne totiž nechcú tlačiť, vyhadzujú chybu, keď chýba jeden typ tonera, aj ked ten k tlači nie je potrebny dakujem.

Dobrý den, podporuje tato tiskárna HP ePrint? A obecně nemohu u většiny tiskáren najít tuto službu, znamená to, že HP službu přestalo podporovat? Děkuji.

stává se někomu z vás že by tiskárna “rozmazávala” toner ? když tisku třeba obrázek tak se mi pod obrázek ukáže obrazec z teček ve tvaru i barvami z obrázku při textu ne tzn. odhaduji že špatně zapéká pec máte někdo podobnou zkušenost ? když je větší množství toneru

Dobrý den, umí tiskárna scanovat oboustranné dokumenty?

Dobrý deň, v okom prostredi tlačí tlačiareň. CMYK, RGB? Má vlastný ICC profil, alebo sa používa vlastná kkalibráci? Ďakujem.

Dobry den chcem sa spytat ci na tento typ tlaciarne existuju aj lacnejsie alternativy tonerov??? Dakujem

Dobrý den, je tato tiskárna v češtině prosím?

Dobrý den, je tato mtf tiskárna kompatibilní i se starším notebookem, které má Windows 7?

Dobry den,je podporovana cestina na LCD displeji.Zdenek

sú súčasťou tlačiarne aj tonery a kabeláž?

12
Diskusia a poradňa k HP Color LaserJet Pro MFP M377dw JetIntelligence
Príslušenstvo pre HP Color LaserJet Pro MFP M377dw JetIntelligence Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Color LaserJet Pro MFP M377dw JetIntelligence. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Color LaserJet Pro MFP M377dw JetIntelligence.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií