Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP Color LaserJet Pro MFP M479dw All-in-One

Zobraziť katalóg
HP Color LaserJet Pro MFP M479dw All-in-One
4,9 14 hodnotení
Laserová tlačiareň multifunkčná, farebná, A4, kopírovanie a skenovanie, rýchlosť čiernobielej tlače 27 str./min., rýchlosť farebnej tlače 27 str./min., rozlíšenie tlače 600 x 600 DPI, duplex, čítačka pamäťových kariet, ADF skener, dotykový displej, AirPrint, Google Print, USB, LAN, WiFi a Bluetooth
Kód:  PA498y25a Produktové číslo:  W1A77A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Color LaserJet Pro MFP M479dw All-in-One Predaj skončil

HP Color LaserJet Pro MFP M479dw All-in-One

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.
 Tlačiareň s dynamickým zabezpečením

Niektoré tlačiarne HP sú určené na prevádzku iba s kazetami, ktoré majú nový alebo použitý čip HP alebo elektronické obvody HP. Tieto tlačiarne používajú prostriedky dynamického zabezpečenia na blokovanie kaziet s iným čipom či elektronickým obvodom než HP. Pravidelné aktualizácie firmvéru zaisťujú účinnosť tohto zabezpečenia a blokujú aj kazety, ktoré predtým fungovali. Opakovane použité čipy či elektronické obvody HP umožňujú používanie použitých, doplnených či repasovaných kaziet. Viac informácií na stránkách výrobcu.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Určenie
Do kancelárie Hotovo!
Funkcie
AirPrint, Automatická obojstranná tlač (duplex), Čítačka pamäťových kariet, Google Print, Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi, Bluetooth Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Určenie
Do kancelárie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
AirPrint, Automatická obojstranná tlač (duplex), Čítačka pamäťových kariet, Google Print, Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi, Bluetooth Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Formáty obálok a ďalšie
B5, DL, B6, C5 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Automatický podávač, Skenovanie do e-mailu Hotovo!
Rozlíšenie plochého skenera
1200 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť skenovania
29 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
600 x 600 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – ISO
27 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – ISO
27 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
250 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
9,5 s Hotovo!
Výstupný zásobník
150 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
400 mm Hotovo!
Hĺbka
472 mm Hotovo!
Šírka
416 mm Hotovo!
Hmotnosť
23,3 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Kábel USB, Napájací kábel, Softvér, Stohovateľný zásobník, Tonerové kazety Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
23,3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky laserové farebné tlačiarne do kancelárie
» Všetky multifunkčné laserové tlačiarne do kancelárie

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové farebné tlačiarne s WiFi
» Všetky laserové farebné tlačiarne – LAN
» Všetky multifunkčné laserové farebné tlačiarne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím, jak moc je použítá? Délka užívání , stav. Děkuji

Dobrý den, lze prosím tisknout i na tvrdší papíry a pokud ano, s jakou gramáží? Děkuji.

Má tato tiskárna funkci naskenování a přímého odeslání naskenovaného dokumentu emailem? Tj. bez použití PC. Na Tiskárně bych takhle chtěl mít např. 4 předvolby emailových adres, kde bych si kliknul a naskenovaný dokument by mi přišel v PDF emailem.

Kedy zhruba bude tato hp479 na sklade? Lebo ju potrebujem do Vianoc, man este inu tlaciaren v zalohe.

Dobrý den, tiskárna nám při barevném tisku tiskne zcela jiné odstíny, i při pokusu o ruční doladění sytosti. Pomůže výměna tonerů? Tiskárnu jsme koupili hlavně kvůli barevnému tisku, ne na fotografie, ale na firemní tiskoviny a tiskárna neumí vytisknout ani odstín našeho firemního loga.. Předem děkuji za informaci

Chcel by som sa spýtať, čo všetko je treba nastaviť pre duplexnú (obojstrannú) automatickú tlač na tlačiarni HP Color LaserJet Pro MFP M479dw. Nakoľko všade aj na stránka HP sa uvádza, že táto tlačiareň podporuje automatickú duplexnú (obojstrannú) tlač, no mne to ponúka len manuálnu tlač. Software - driver sú aktuálne, stiahnuté zo stránky HP, novšie už asi neexistujú, resp. nikde mi ich neponúka no obojstrannú automatickú tlač nie a nie rozchodiť. Nakoľko toto bola jediná podmienka prečo kupovať takúto tlačiareň.

Dobrý den, lze tuto tiskárnu připojit do domácí sítě přes Wi-Fi ? Bez nutnosti dalších LAN nebo USB kabelů ?

Na kolik stránek jsou náplně dodávané s tiskárnou?

Dobry den, jak velka plocha je na skenovani/kopirovani? Lze oskenovat vetsi nez A4? Dekuji

Přeji dobrý den, je tato tiskarna pouzitelna s macOS Catalina 10.15 ? protože u některých zcela funkčních tiskáren HP již vyrobce nepodporuje drivery na USB pripojeni, což je zrovna můj případ. Děkuji

12
Diskusia a poradňa k HP Color LaserJet Pro MFP M479dw All-in-One
Príslušenstvo pre HP Color LaserJet Pro MFP M479dw All-in-One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Color LaserJet Pro MFP M479dw All-in-One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Color LaserJet Pro MFP M479dw All-in-One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Color LaserJet Pro MFP M479dw All-in-One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Color LaserJet Pro MFP M479dw All-in-One.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií