Alza pre firmy

HP Deskjet 3636 Ink Advantage

Zobraziť katalóg
HP Deskjet 3636 Ink Advantage
4,6 143 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka, 20 strán za minútu čiernobielo, 16 strán za minútu farebne, 4800 x 1200 dpi, LCD, AirPrint, USB 2.0 + WiFi
Kód:  PA006e4 Produktové číslo:  F5S53C Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Deskjet 3636 Ink Advantage

Atramentová tlačiareň HP Deskjet 3636 ponúkne cenovo výhodnú tlač bez kompromisov a v nadpriemernej kvalite. Cenovo dostupné atramenty v kazetách HP vytlačia všetky fotografie a dokumenty vo vysokej ostrosti a optimálnej farebnosti. Okrem klasickej tlače je tlačiareň vybavená aj skenerom s funkciou kopírovania.


Viac práce, menšie nároky na priestor

Ovládanie tohto multifunkčného zariadenia je veľmi jednoduché. Všetky nastavenia vrátane skenovania a kopírovania nastavíte pomocou LCD displeja a tlačidiel s názornými ikonkami. Vďaka kompaktnému vyhotoveniu tlačiareň nezaberie na pracovnom stole veľa miesta, takže ju môžete umiestniť takmer kdekoľvek, alebo ju vziať so sebou na cesty.


Jednoduchá tlač z mobilných prístrojov

Vďaka jednoduchému nastaveniu tlačiareň v priebehu chvíľky prepojíte s mobilným zariadením na jednoduché ovládanie tlačiarne priamo z vášho smartfónu alebo tabletu. Vďaka mobilnej aplikácii HP All-in-One Printer Remote získate prístup k správe tlačových úloh a skenovaniu, čo uvítate, ak ste napr. na cestách.


Nízkonákladová a vysokokvalitná tlač

S tlačiarňou HP Deskjet 3636 vytlačíte veľmi kvalitné fotografie bez okrajov alebo dokumenty v laserovej kvalite s vynikajúcou ostrosťou. Okrem nízkych prevádzkových nákladov ušetríte aj materiál.


Obsah balenia

  • Tlačiareň HP Deskjet Ink Advantage 3636
  • HP 652 čierna atramentová kazeta (cca 360 strán)
  • HP 652 trojfarebná atramentová kazeta (cca 200 strán)
  • Disk CD so softvérom
  • Inštalačný leták
  • Napájací kábel
  • USB kábel
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
20 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
20 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
16 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
60 listov Hotovo!
Výstupný zásobník
25 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
158 mm Hotovo!
Hĺbka
310 mm Hotovo!
Šírka
438 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Atramentové kazety, Napájací kábel, Softvér Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dalo by se někde najít porovnání tiskáren HP DeskJet 3636 Ink Advantage s řadou 3700? Na 3700 jsem v diskusích našla odkaz na vaši recenzi. Hledám jednak samotnou recenzi na 3636 a event. srovnání obou. Děkuji.

Dobry den, prosim o radu nejde mi k tiskarne pripojeni pres wifi..dekuji.

Dobrý den, je možné tisknout pouze černobíle, pokud vložím pouze černou cartrige nebo je potřeba mít vloženou i barevnou ? Děkuji

dobrý den, podporuje tiskárna tisk z windows 10 když je naistalovaný z předchozí verze Windows?

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či ponúkate túto tlačiareň aj v čiernom prevedení, v čiernej farbe. Ďakujem.

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať či sa dá táto tlačiareň kúpiť aj v čiernej farbe, v čiernom prevedení. ďakujem

Dobrý den, již nějakou dobu mám tuto tiskárnu, vše v pořádku. Bohužel po připojení ke stolnímu PC mi tiskárna hlasí, že 1 toner není originál. Od té doby netiskne barevně. Na žádném PC. Na tiskárně je toner jako prázdný. Podotýkám, že oba tonery jsou kupované ORIGINÁLY. Co s tím, děkuji.

Vcera jsem objednal HP deskjet 3636, dnes prisla, ale nebyla v ni ani jedna cartrige ani barevna ani cernobila. pritom pisete, ze se dodavaji s catrigemy s cca 60%. Jak to mam resit reklamaci??

Má tato tiskárna kontrolku stavu tonerů? Pokud ne, kterou takovou byste mi doporučili? Děkuji.

Dobrý den, mohu na této tiskárně tisknout fotografie o rozměru 10*15 cm ? děkuji

123...
Diskusia a poradňa k HP Deskjet 3636 Ink Advantage
Príslušenstvo pre HP Deskjet 3636 Ink Advantage Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP DeskJet 3636 Ink Advantage. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP DeskJet Ink Advantage-3635 All-in-One-Drucker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP DeskJet Ink Advantage-3635 All-in-One-Drucker. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP DeskJet Ink Advantage 3636.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií