Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP Deskjet 4535 Ink Advantage All-in-One

Zobraziť katalóg
HP Deskjet 4535 Ink Advantage All-in-One
4,7 200 hodnotení
Atramentová tlačiareň – multifunkčná, A4 tlačiareň, skener, kopírka, web, 20 strán za minútu čiernobielo, 16 strán za minútu farebne, 4800x1200dpi, dotykový LCD, 64MB, duplex, ePrint, USB 2.0, WiFi
Kód:  PA006f4 Produktové číslo:  F0V64C Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Deskjet 4535 Ink Advantage All-in-One

Atramentová tlačiareň HP Deskjet 4535 ponúka cenovo výhodnú tlač bez kompromisov a v nadpriemernej kvalite. Cenovo dostupné atramenty v kazetách HP vytlačia všetky fotografie a dokumenty vo vysokej ostrosti a optimálnej farebnosti. Okrem klasickej tlače je tlačiareň vybavená aj skenerom s funkciou kopírovania.


Viac práce, menšie nároky na priestor

Pomocou prehľadného 5,5 cm LCD displeja jednoducho a rýchlo nastavíte tlač, skenovanie alebo kopírovanie dokumentov. Vďaka elegantnému a kompaktnému vyhotoveniu tlačiareň nezaberie na pracovnom stole veľa miesta, takže ju môžete umiestniť takmer kdekoľvek alebo ju vziať so sebou na cesty.


Jednoduchá tlač z mobilných prístrojov

Vďaka jednoduchému nastaveniu tlačiareň v priebehu chvíľky prepojíte s mobilným zariadením na jednoduché ovládanie tlačiarne priamo z vášho smartfónu alebo tabletu. Vďaka mobilnej aplikácii HP All-in-One Printer Remote získate prístup k správe tlačových úloh a skenovaniu, čo uvítate, ak ste napr. na cestách.


Nízkonákladová a vysokokvalitná tlač

S tlačiarňou HP Deskjet 4535 vytlačíte veľmi kvalitné fotografie bez okrajov alebo dokumenty v laserovej kvalite s vynikajúcou ostrosťou. Okrem nízkych prevádzkových nákladov ušetríte aj materiál. Tlačiareň disponuje funkciou automatickej obojstrannej tlače, vďaka ktorej spotrebujte až o 50 % menej papiera.



Obsah balenia

  • Tlačiareň HP Deskjet 4535 Ink Advantage
  • HP 664 čierna atramentová kazeta (cca 120 strán)
  • HP 664 trojfarebná atramentová kazeta (cca 100 strán)
  • Disk CD so softvérom
  • Inštalačný leták
  • Napájací kábel

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!
Rýchlosť skenovania
8 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Skenovanie

Rýchlosť skenovania
8 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
20 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
16 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
200 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
25 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
128 mm Hotovo!
Hĺbka
564 mm Hotovo!
Šírka
445 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zakoupil jsem tiskárnu HP DeskJet 4535. Ovladač nainstaloval dle návodu z přiloženého CD. Po připojení k počítači s OS xP Home přes USB kabel netiskne. Tiskárna je v ovládacích panelech zobrazena jako výchozí. Po odeslání textu z editoru Word se požadavek nezobrazí v okně Tisk. Proč to nefunguje? Děkuji za radu!

Prosim vas,je k tlaciarni dodany aj usb kabel,ci treba dokupit? Alebo bude pasovat zo starej HP? Dakujem

dobry den, lze vypnout tu funkci “automatického oboustranneho tisku”? Nechci tisknout oboustranně. Dekuji

DOBRY DEN,PROSIM,JAK MAM ZISKAT CESTINU,OMYLEM JSEM STISKLA NEJAKY CIZI JAZYK.DEKUJI

Prosím o radu, kdykoli si pošlu do tiskárny tisk, otevře se mi okno One - note a nevím co dát, aby tisklo. Když kliknu na poznámkový blok, zavře se to a netiskne.

Dobry den chtel jsem pripojit notebook Ale hlasilo mi to ze ta tiskarna jez bez internetu Nevite co tedy dal Mam notebook Dell Inspiron 13 Series Zadal jsem do tiskarny heslo nazvu svoji site Dekuji za odpoved

Pripojuji pc k tiskarne pomoci wifi

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, komunikuje tato tiskárna ještě s operačním systémem Windows XP? Předem děkuju za odpověď.

dobrý den jak zjistim pin kod směrovače tiskárny

dobrý den koupil jsem si tiskárnu a nemužu s ni tisknout protože to chce po mně pin kod ze směrovače co mam teda delat když ho nevím a nemuzu ho ani najit

123...
Diskusia a poradňa k HP Deskjet 4535 Ink Advantage All-in-One
Príslušenstvo pre HP Deskjet 4535 Ink Advantage All-in-One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Deskjet 4535 Ink Advantage All-in-One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Deskjet 4535 Ink Advantage All-in-One.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií