HP Envy Recline 23-k081ec TouchSmart

Zobraziť katalóg
HP Envy Recline 23-k081ec TouchSmart
4,5 2 hodnotení
All In One PC - Dotykový 23 "LED 1920x1080 IPS, Intel Core i5 4570T Haswell, RAM 8GB DDR3, NVIDIA GeForce GT 730A 1GB, HDD 1TB + 8GB cache pre zrýchlenie behu OS, Beats Audio, WiFi, Bluetooth, webkamera, WiDi, HDMI vstup, USB 3.0 , bezdrôtová klávesnica a myš, Windows 8 64-bit (F6D98EA)
Kód:  HPCD3011d Produktové číslo:  F6D98EA#BCM Stránky výrobcu

HP Envy Recline 23-k081ec TouchSmart

Zbrusu nový pohľad na spôsob ovládania prináša All In One PC s dotykovou obrazovkou, HP Envy Recline. Široké možnosti nastavenia polohy obrazovky dovoľuje prispôsobenie presne podľa potrieb užívateľa. Prisunutím obrazovky do lona vám uľahčí ovládanie obrazovky dotykovými gestami. Naopak poloha na stojato v mnohých rôznych uhloch je perfektnou voľbou pre pohodlné sledovanie filmov a pre prácu s bezdrôtovým setom klávesnice a myši, ktorý je súčasťou balenia. Dostatočne veľký dotykový displej s uhlopriečkou 23 " a Full HD rozlíšením zvládne spracovať až 10 dotykov naraz a vďaka technológii IPS si živé farby užijete vo veľkom rozsahu pozorovacích uhlov.

Plynulou zábavu zaisťuje vysoko taktované dvojjadro Intel Core i5 4570T, Ktoré s funkciou Intel Turbo Boost pracuje na frekvencii až 3,6 GHz. Procesor pochádza z novej generácie Haswell, Čo je zárukou ešte nižšej spotreby a vyššieho výkonu, než u predchádzajúcej generácie Ivy Bridge. Rozhodne teda nebude brzdiť výkon grafickej karty NVIDIA GeForce GT 730A, S ktorou si môžete užiť veľa multimediálnej zábavy vrátane menej náročných hier. Skvelý obraz na dotykovom IPS displeji potom doplňuje zvuk v podaní špičkových reproduktorov Beats Audio, S ktorými sa ponoríte do veľmi verných tónov s najmenším možným skreslením.

Nielen pre hudbu je potom pripravený hybridný disk. Jeho klasická časť HDD s kapacitou 1 TB slúži ako úložisko dát, zatiaľ čo rýchla SSD 8 GB, Fungujúci ako medzipamäť, znateľne urýchli celý počítač. S predinštalovaným 64-bitovým systémom Windows 8 využijete Envy Recline naplno. Je plne pripravený pre ovládanie pomocou dotykových obrazoviek, takže ovládanie v prostredí Metro je vskutku efektívne a dokonca aj zábavné. Navyše vďaka hybridnému disku je spúšťanie systému a zároveň aj aplikácií v ňom bleskovú záležitosťou.

HP Envy Recline je vybavený celým radom užitočných konektorov a bezdrôtových technológií. Pripojenie k internetu je hračkou, či už využijete WiFi alebo použijete LAN kábel. Rovnaké možnosti máte aj pri prenose obrazu napr z vašej videokamery. Aj tu je možné prenášať dáta pomocou kábla s HDMI koncovkou alebo si vychutnať kvalitu bezdrôtového prenosu s technológiou WiDi, Vyvinutú spoločnosťou Intel. Samozrejmosťou sú potom aj dva porty USB 2.0, ktoré dopĺňajú jeho dvaja nástupcovia USB 3.0 s rýchlosťou prenosu až 5 Gbit/s
  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!
Uhlopriečka displeja
23" (58,42 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Frekvencia procesora
2,9 GHz (2 900 MHz) Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
23" (58,42 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Frekvencia procesora
2,9 GHz (2 900 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,6 GHz (3 600 MHz) Hotovo!
Max TDP
35 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GT 730A Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
1 GB Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1150 Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, Webová kamera, Wi-Fi Hotovo!
WiFi
802.11g, 802.11b Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Strieborná Hotovo!

Zdroj

Zdroj
150 W Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
559 mm Hotovo!
Výška
454 mm Hotovo!
Hĺbka
265 mm Hotovo!
Hmotnosť
12,12 kg Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
HP ENVY Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Envy Recline 23-k081ec TouchSmart Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Envy Recline 23-k081ec TouchSmart.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií