Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP Essential Combination Lock

Zobraziť katalóg
HP Essential Combination Lock
Bezpečnostný zámok – (T0Y16AA), na notebook, so štvormiestnym kódom a otočnou hlavou zámku, 1.22 metrové pozinkované lanko potiahnuté plastom, hmotnosť 190 g
19,58 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NX510m Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  T0Y16AA Stránky výrobcu
HP Essential Combination Lock 19,58 € Momentálne nedostupné

HP Essential Combination Lock

Zabezpečte svoj notebook bezpečnostným zámkom HP Combination Lock, ktorý ponúka až niekoľko tisíc číselných kombinácií vďaka 4-miestnemu kódu, a chráňte svoje zariadenia proti odcudzeniu. Využiť ho môžete s akýmkoľvek notebookom vybaveným štandardným slotom pre zámok. Pozinkované oceľové lanko s dĺžkou 1,22 metra je potiahnuté plastom. Hlava zámku je otočná o 360°, tak aby ste  mohli prispôsobiť polohu zámku svojim požiadavkám.

Kľúčové vlastnosti

  • Štvormiestny kód
  • Otočná hlava zámku
  • 1,22 metra dlhé pozinkované lanko
  • Lanko potiahnuté plastom
  • Hmotnosť 190 g
 

Parametre a špecifikácia

Typ zámku
Kombinačný Hotovo!
Kompatibilné so slotom
Standard Kensington slot (T-Bar) Hotovo!

Typ zámku

Typ zámku
Kombinačný Hotovo!

Kompatibilné so slotom

Kompatibilné so slotom
Standard Kensington slot (T-Bar) Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak se dá změnit výchozí kombinace?

Je tento zákek kompatibilní s počítačem HP all-in-one PC EliteOne 800 23.8" G4? Díky za odpověď

Diskusia a poradňa k HP Essential Combination Lock
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Essential Combination Lock. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Essential Combination Lock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Essential Combination Lock. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Essential Combination Lock.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií