Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP Laser 107w

Zobraziť katalóg
HP Laser 107w
4,8 30 hodnotení
Laserová tlačiareň čiernobiela, A4, rýchlosť čiernobielej tlače 20 str./min., rozlíšenie tlače 1200 x 1200 DPI, displej, AirPrint, Google Print, USB a WiFi (4ZB78A)
Kód:  PA398b2 Produktové číslo:  4ZB78A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Laser 107w


  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Určenie
Na doma Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Určenie
Na doma Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Formáty obálok a ďalšie
B5 Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
1200 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
20 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
150 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
8,3 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
10 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
178 mm Hotovo!
Hĺbka
215 mm Hotovo!
Šírka
331 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,2 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Kábel USB, Napájací kábel, Štartovací toner Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne s WiFi
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne na doma

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám otázku, je náplň do tejto tlačiarne 100% alebo len 50% ? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, prosím pěkně bude s touto tiskárnou HP Laser 107w komunikovat a tisknout kompatibilní renovovaný toner? Tudíž něbude to originál? Děkuji

Dobrý den, potřebuji tisknout na dálku. Uvedu příklad. Tiskárna bude na parkovišti, samozřejmě v budově, ale není tam žádný počítač. Jedná se o to, aby řidiči autobusu mohli obdržet pokyny, aniž bych je tam osobně musela dovézt. Takže mohu poslat tisk z domova na dálku? Jakým způsobem to funguje? Tiskárna potřebuje internet, takže stačí ji připojit k modemu s vloženou sim kartou s předplacenými daty? Děkuji

Dobrý de. Chtěla bych se zeptat,zvládne tato tiskárna tisk na cca 290 g papír? Děkuji

Dobrý den, zakoupil jsem tiskárnu a nedaří se mi s ní spojit bezdrátově. Tiskárna vytvoří wi-fi síť ale při pokusu o spojení vyžaduje heslo WPA2, které není totožné s heslem k mé domácí wi-fi síti, bohužel jsem nešel ani jiné heslo, které by dalo uvést. Při pokusu o spojení přes HP smart totéž. Tiskárna vytvoří síť s heslem které ale bohužel neznám. Nenapadá vás, jak to vyřešit? Díky.

Jak nastavit tiskárnu do domácí wifi? Ani po několika hodinách se mi to nepodařilo. Přes WPS tlačítko se s tiskárnou WiFi nesparuje, i když jsou vedle sebe a z ntb či stolního pc se nedá na tiskárnu připojit ani přes HP smart. Poraďte pls, kde je chyba. Děkuju

Dobry vecer, dnes mi dorucili tlaciaren, teraz som ju nainstalovala, pripojila k wifi a ked som dala tlacit testovaciu stranku, tlaciaren zacala hucat a napisala mi, ze je tam zaseknuty papier. Tlaciaren ziaden papier ani nenabrala. Vsetky papiere zostali na podavacej tacke a nevytlacila vobec nic. Mozete mi poradit, co s tym mam robit? Dakujem.

Dobrý den. Tiskárna chce heslo a já nevím, kde ho najdu. Připojuju ji z MAC. Ten ji nemůže najít ani přes kabel. Kde přesně najdu heslo, jak bych ji mohla spojit aspoň wifi? Děkuji

Dobry den, mam pocitac apple, bude se to spolu kamaradit? :-) Nebo z MAC tisknout na tomto nemohu?

Dobrý den, dá se z této tiskárny tisknou i z mobilu bez kabelu nebo pouze z počítače.. děkuji za odpověď

123
Diskusia a poradňa k HP Laser 107w
Príslušenstvo pre HP Laser 107w Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Laser 107w. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Laser 107w. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Laser 107w. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Laser 107w.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií