Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

HP LaserJet Enterprise 500 M527dn JetIntelligence

Zobraziť katalóg
HP LaserJet Enterprise 500 M527dn JetIntelligence
Laserová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka, 43 str./min, 1200x1200 dpi, 16 GB eMMC, duplex, DADF, USB 2.0, GLAN
Kód:  PA490c9a Produktové číslo:  F2A76A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP LaserJet Enterprise 500 M527dn JetIntelligence Predaj skončil

HP LaserJet Enterprise 500 M527dn JetIntelligence

Chcete zaradiť vyššie tempo? Profesionálna čiernobiela laserová multifunkčná tlačiareň HP disponuje skvelou rýchlosťou tlače až 43 strán za minútu, takže svoje dokumenty budete mať hneď v ruke. Jej parametre priam volajú po intenzívnom nasadení vo väčších podnikoch alebo náročnejších kancelárskych oddeleniach. Práve v týchto priestoroch využijete možnosť zapojenia do dátovej siete pomocou Ethernetu. Poslúži sieťovým prístupom pre veľkú skupinu náročných používateľov, ktorých navyše poteší automatickou obojstrannou tlačou. Navrhnutá maximálna výťažnosť tlače až 150 000 strán za mesiac umožňňuje doslova chrliť jeden papier za druhým.

Inteligentná tlač pre inteligentný biznis

  • Najnižšia spotreba energie vo svojej triede
  • Vďaka technológii JetIntelligence majú originálne tonery vyššiu výťažnosť
  • Intuitívne ovládanie na prehľadnom dotykovom displeji
  • Automatický obojstranný podávač uľahčí skenovanie
  • Zariadenie sa samo stará o svoju bezpečnosť
  • Vstavaná voliteľná funkcia HP JetAdvantage ochráni dôverné dáta
  • Šifrovanú vnútornú pamäť 1792 MB možno zvýšiť až na 2 560 MB
  • Tlačiareň je pripravená na pridanie funkcií Wireless Direct a tlače z mobilného zariadenia pomocou NFC

Zaostrené na výkon

Jej maximálny výkon je podporený procesorom s frekvenciou 1 200 MHz. Ak tlačiareň dostane celý rad tlačových úloh, postupne si poradí so všetkým. Štandardne poslúži dvojicou zásobníkov papiera - jeden je viacúčelový a pojme 100 listov papiera, do druhého ich vložíte až neuveriteľných 2 300. Zariadenie nezaostáva ani pri skenovaní alebo kopírovaní. Do automatického podávača založíte zdrojové dokumenty a v priebehu pár okamihov je všetko hotové.

Komfortné ovládanie

Všetky nastavenia zvládnete pomocou dotykového displeja s uhlopriečkou 8 palcov. Prehľadné nástroje správy zabezpečia pohodlnú kontrolu funkcií a príjemné ovládanie. Tlač z prenosných počítačov, smartfónov a tabletov uľahčí HP ePrint alebo AirPrint pre rodinu Apple. Na priamu tlač z výmenných zariadení je pripravená dvojica portov USB 2.0.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN Hotovo!
Funkcie skenera
Obojstranný automatický podávač, Automatický podávač Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Obojstranný automatický podávač, Automatický podávač Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
43 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
2 300 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
5,59 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
150 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
250 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
482 mm Hotovo!
Hĺbka
497 mm Hotovo!
Šírka
496 mm Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Softvér, Tonerové kazety Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky multifunkčné laserové čiernobiele tlačiarne
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP LaserJet Enterprise 500 M527dn JetIntelligence Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP LaserJet Enterprise 500 M527dn JetIntelligence. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP LaserJet Enterprise MFP M527dn. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP LaserJet Enterprise 500 M527dn JetIntelligence.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií