HP LaserJet Enterprise M575c

Zobraziť katalóg
HP LaserJet Enterprise M575c
Laserová tlačiareň multifunkčné, farebné, A4, 30 strán za minútu čiernobiely, 30 strán za minútu farebne, 1200 x 1200 dpi, 1536 megapixelov, ePrint HP, USB 2.0, GLAN
Kód:  PA514s1 Produktové číslo:  CD646A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP LaserJet Enterprise M575c

Farebná multifunkčná multifunkčná tlačiareň HP Professional s rýchlosťou tlače až 30 str./min., takže je to skvelé pre zvýšenie produktivity práce vo vašej firme. Jeho parametre sú vhodné pre intenzívne nasadenie vo väčších podnikoch alebo väčších kancelárskych oddeleniach. S prístupom do siete pre veľkú skupinu náročných používateľov môžete ušetriť peniaze na papieri s automatickou obojstrannou tlačou . Tlačiareň ponúka maximálny výtlačok až 75 000 strán za mesiac a rozlíšenie tlače 1200 x 1200 dpi. Preto je ideálnym kandidátom vo veľmi zaneprázdnenom prostredí tlače, kde tlačiareň rozdeľuje jeden papier za sebou. Primerané rozmery budovy zaručujú, že kancelária nebude mať problém nájsť to správne miesto.

V predvolenom nastavení slúži dvojicu zásobníkov papiera - jedno viacúčelové na 100 hárkov a druhé na 250 hárkov. Môže sa rozšíriť o ďalší zásobník na 500 listov a ťažké médiá. Tlačte v profesionálnych farbách na širokú škálu formátov papiera - od pohľadnice po A4 . Spoliehajte sa na ostrý kontrast a živé farby. Nepretrváva ani pri skenovaní. Do podávača ADF vložte až 100 strán , začnite skenovať a viac sa neobávajte.

Správa úloh priamo na tejto multifunkčnej tlačiarni pomocou 8-palcovej dotykovej obrazovky. Jasné nástroje riadenia zabezpečujú kontrolu. Riaďte používanie a náklady na farebnú tlač. Tlač z prenosných počítačov, chytrých telefónov a tabletov umožňuje aplikáciám HP ePrint alebo AirPrint jednoduchú pre rodinu Apple. Samozrejme, rozhranie gigabitovej siete umožňuje jednoduchú integráciu tlačiarne do existujúcej počítačovej siete. Je ľahké používať celú spoločnosť alebo oddelenie pracovníkov. Okrem toho má tlačiareň pár portov USB 2.0.

Ďalšie informácie:

funkcie:
Duplexná laserová (farebná) tlačiareň, skener, kopírka, fax, zošívačka
HP ePrint, Apple AirPrint,
Tlač z USB

Podporované formáty médií:
Zásobník 1: A4, A5, A6, RA4, B5 (JIS), B6 ​​(JIS), 10 x 15 cm, pohľadnice (JIS), pohľadnice DPostcard (JIS), obálka (B5, C5, C6, DL); Zásobník 2: A4, A5, B5 (JIS); Voliteľný zásobník na 500 listov 3: A4

Typy médií:
Papier (kancelársky, farebný, hlavičkový, ľahký, hladký, predtlačený, perforovaný, recyklovaný, hrubý, stredne ťažký, ťažký, veľmi ťažký, stredne lesklý, lesklý, veľmi lesklý); obálky, etikety, lepenka, lesklé karty, priehľadné fólie, neprístupné filmy, vlastné

Hmotnosti médií:
45 až 120 g / m2

Procesor:
800 MHz

Vnútorná pamäť:
1536 MB

LCD:
8 "farebný displej dotykovej obrazovky

Rozhranie:
3 x USB 2.0 (2x hostiteľ, 1x pre priamu tlač)
1x LAN (10/100/1000Base-TX)
RJ-11

balenie:
Multifunkčná tlačiareň HP LaserJet Enterprise s farebným tokom M575c (vrátane zabudovanej duplexnej tlače, vstavaného tlačového servera HP Jetdirect 10/100/1000 Base-T Ethernet, zabudovaného vysoko výkonného pevného pevného disku HP, faxu a pohodlného staplera)
Napájací kábel
Tonerové kazety HP LaserJet, 1 čierna (~ 5500 strán), jeden po druhom: purpurová, azurová, žltá (~ 6 000 strán)
CD-ROM so softvérom a dokumentáciou
Inštalačná príručka, leták podpory
Faxový kábel

Spotrebný materiál:
Toner HP 507A, 507X

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Obojstranný automatický podávač, Automatický podávač, Skenovanie do e-mailu Hotovo!
Rýchlosť skenovania
31 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
30 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
30 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
350 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
10,29 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
75 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
250 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
585 mm Hotovo!
Hĺbka
555 mm Hotovo!
Šírka
663 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky multifunkčné laserové farebné tlačiarne

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové farebné tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP LaserJet Enterprise M575c Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP LaserJet Enterprise M575c. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP LaserJet Enterprise M575c. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP LaserJet Enterprise M575c.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií