Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

HP LaserJet Pro M102 JetIntelligence

Zobraziť katalóg
HP LaserJet Pro M102 JetIntelligence
4,5 4 hodnotení
Laserová tlačiareň čiernobiela, A4, rýchlosť čiernobielej tlače 22 str./min., rozlíšenie tlače 600 x 600 DPI, USB (G3Q34A)
Kód:  PA398a1 Produktové číslo:  G3Q34A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP LaserJet Pro M102 JetIntelligence

Táto cenovo dostupná laserová tlačiareň vám pôjde na ruku kvalitnou tlačou a rýchlou tlačou, ktorú by ste čakali od rádovo drahšieho zariadenia. Nestratíte preto zbytočne čas pri čakaní na zhotovenie, a môžete byť viac produktívni. Za pár chvíľ na vás bude čakať ostrý text, sýto čierne čiary a obrázky s presným rozlišovaním odtieňov.

Kľúčové vlastnosti

  • Cenovo prijateľná laserová tlač
  • Rýchle spustenie tlače aj jej priebeh
  • Presné dávkovanie farby tonera
  • Pripojenie do bežného portu USB
  • Softvér aj ovládače na pribalenom CD

Tlač je jedinou vašou starosťou

Zariadenie sa tiež snaží byť čo možno najústretovejšie k užívateľovi. Tlačiareň má presnejšie stráženie úrovne farby v tonera, aby ste z každého originálneho spotrebného materiálu vytlačili maximálny počet stránok. Aj výmena tonera je jednoduchšia vďaka automatickému odstráneniu ochrannej pásky a ľahko otvárateľnému baleniu.

 
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Určenie
Do kancelárie Hotovo!
Pripojenie
USB Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Určenie
Do kancelárie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
600 x 600 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
22 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
150 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
7,3 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
10 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
190,6 mm Hotovo!
Hĺbka
247,3 mm Hotovo!
Šírka
364,7 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,7 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Napájací kábel, Softvér, Štartovací toner Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne do kancelárie

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chci si zaregistrovat produkt na prodl. záruku, ale tento typ ve výběru není. Prosím poraďte. Je tento odkaz na registraci správný? Nic jiného jsem nenašla. Odkaz do neznáma Děkuji.

Jste si jistí, že do této tiskárny strčíte toner 83A? :-)))

Diskusia a poradňa k HP LaserJet Pro M102 JetIntelligence
Príslušenstvo pre HP LaserJet Pro M102 JetIntelligence Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP LaserJet Pro M102a JetIntelligence. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP LaserJet Pro M102 JetIntelligence. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP LaserJet Pro M102 JetIntelligence. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP LaserJet Pro M102a JetIntelligence.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií