AD homeoffice Aplikace

HP ProDesk 600 G2 MicroTower

Zobraziť katalóg
HP ProDesk 600 G2 MicroTower
Počítač - procesor Intel, pamäť RAM 8 GB DDR4, grafická karta Intel HD 530, SSD až 256 GB, DVD, VGA, 2x DisplayPort, USB 3.0, klávesnica a myš USB, Windows 10
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1017f4NAD Stránky výrobcu

HP ProDesk 600 G2 MicroTower

HP ProDesk 600 G2 je spoľahlivý a cenovo dostupný kancelársky a domáce PC. Od svojho predchodcu sa líši predovšetkým v 6. generácii procesora Intel Core, Skylake.Pokiaľ ide o ostatné parametre, zostal ste rovnaký ako predchádzajúci model vrátane prípadu. Každý manažér bude určite spokojný s efektívnym certifikovaným zdrojom 80Plus Platinum s účinnosťou 92%.

Moderný hardvér je zabalený vo veľmi kompaktnom prípade Micro Tower, ktorýbudú prekvapení ich skromnými požiadavkami na priestor . Napriek tomu ponúka možnosť rozšírenia externej grafickej karty so slotom PCI Express × 16 a ďalšími doplnkovými kartamiPCI Express × 1.S nastavenou klávesnicou a myšou a predinštalovaným systémom Windows môžete počítač ihneď po rozbalení použiť.

Kľúčové vlastnosti

  • Cenovo dostupný kancelársky počítač v kompaktnom šasi Micro Tower
  • Účinná prevádzka s výkonom až do 92%
  • Výkonný procesor s integrovaným grafickým jadrom
  • Digitálny a analógový výstup pre monitor
  • Predinštalovaný systém Windows

Vysoký výkon v malom tele

Srdcom počítača je procesorIntel Core , ktorý pochádza z modernej generácie Skylake. Bude schopný hrať dobre nielen s dnešnými bežne používanými kancelárskymi aplikáciami, ale bude sa zaoberať aj multimédiami. Procesor je až 8GB pamäte DDR4 DDR4, kde sú uložené aktuálne spracované dáta. Okrem toho počítače HP ProDesk vykonávajú dôkladné testy, ktoré pomáhajú zabezpečiť ich spoľahlivú prevádzku. Počas komplexného testovacieho procesu spoločnosti HP sú počítače vystavené 120 000 používateľom. skúšobných hodín, aby ste sa ubezpečili, že vás nesklamú počas dňa.

Bohaté pripojenie

Grafický čip Intel HD Graphics 530 integrovaný v procesore poskytuje dostatočný výkon pre kancelárske aplikácie. Obraz sa potom digitálne prenáša na dva porty DisplayPort alebo VGA. Samozrejme, že je prítomný konektor LAN pre sieťové pripojenie.Ako príslušenstvo pre PC balenie obsahuje myš a klávesnicu, ktorá sa pripája k niektorým zo štyroch portov USB 2.0. Majitelia moderných flash diskov alebo iných zariadení sUSB 3.0 ocení pár týchto portov na prednej strane počítača.

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
HP ProDesk Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
HP ProDesk Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP ProDesk 600 G2 MicroTower Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProDesk 600 G2 MicroTower.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií